Dodaj do ulubionych

kierowca w Tesco

04.04.10, 15:50
Witam

Mógłby ktoś napisać na czym polega taka praca. Jak długo przebiega rekrutacja
na takie stanowisko aha i rozumiem że stawka mniejsza jak te 5 z czymś to nie
jest. Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: jj Re: kierowca w Tesco IP: *.zone13.bethere.co.uk 04.04.10, 15:54
      kierowca czego? dotcom czy lorry?
    • Gość: jj Re: kierowca w Tesco IP: *.zone13.bethere.co.uk 04.04.10, 15:55
      van czy lorry?
      • rejn Re: kierowca w Tesco 04.04.10, 15:59
        kat B
        • Gość: jj Re: kierowca w Tesco IP: *.zone13.bethere.co.uk 04.04.10, 16:55
          to do dotcomu. praca polega na rozwozeniu skrzynek z zakupami do klientow,
          ladujesz skrzynki na vana i posuwasz po miescie wg zamowien, z tego co wiem to
          placa ponad 7f za godz, ile dokladnie to nie wiem, juz masz robote czy dopiero
          chcesz aplikowac?
          • rejn Re: kierowca w Tesco 04.04.10, 17:00
            chcę dopiero aplikować ale wcześniej chciałem rozeznanie zrobić jak to wygląda i
            czy warto.
            • Gość: jj Re: kierowca w Tesco IP: *.zone13.bethere.co.uk 04.04.10, 17:16
              a gdzie jestes? mieszkasz w Polsce czy juz jestes w Anglii? nie chce cie martwic
              ale Tesco nie przyjmuje nowych pracownikow od jakis 6m-cy i na forum sie o tym
              dowiesz, ale probuj. Czy warto? zalezy co masz na mysli, jezeli chcesz normalnie
              zyc jak czlowiek, raz do roku jezdzic na wakacje nad cieple morze lub
              gdziekolwiek i nie martwic sie o rachunki to oczywiscie warto.
              • rejn Re: kierowca w Tesco 04.04.10, 17:30
                Dzisiaj widziałem na stronie polskiej Tesco że jest opcja aplikuj przy kierowcy
                i farmaceucie także nie wiem. Na razie jeszcze jestem w Polsce 2 lata temu
                miałem przyjemność pracować na farmie w Szkocji tyle że na akord praca. Szczerze
                to wolę w UK zarabiać 7 funtów niż w Polsce 10 o ile jeszcze bym taką pracę znalazł.
                • Gość: jj Re: kierowca w Tesco IP: *.zone13.bethere.co.uk 04.04.10, 17:37
                  To zycze powodzenia, z tego co wiem to praca nie jest zbyt trudna, tymbardziej
                  jezeli pracowales na farmie na akord, ja tez wole pracowac w Anglii niz w
                  Polsce. Pozdrawiam i jeszcze raz zycze powodzenia....
                • Gość: abarcik Re: kierowca w Tesco IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.10, 11:26
                  Witam ja pracowalem w tesco w uk 3 lata praca jest srednio ciezka co
                  sklep to inne kierownictwo i inne wymagania ja napoczatku bylem
                  bardzo zadowolny niestety z biegiem czasu zmieniala sie kadra i
                  pojawiali sie nowi menadzerowie prxzewaznie narodowosci
                  pakistanskiej i atmosfera sie psula.Co do kierowcy praca polega na
                  rozwozeniu zamowionych zakupow do domu klienta busem przewaznie
                  marki mercedes sprinter pozdrawiam a zarobki ok 250-280 funtow
                  tygodniowo, zadne kokosy ale idzie z tego zyc pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka