Dodaj do ulubionych

mięsko :-)

03.11.11, 10:36
znacie tą stronkę? wczoraj ją odkryłam:
continentalporkshop.ie
Obserwuj wątek
    • olliesmum Re: mięsko :-) 03.11.11, 22:52
      Nie chce sie czepiac tej firmy, ale brak mi w opisie wedlin dokladnej listy skladnikow. Bo czytajac ma sie wrazenie ze kielbaski sa z samego miesa z przyprawami, natomiast studiujac listy skladnikow na wedlinach w polskich sklepach ma sie wrazenie, ze troche tam tablic Mendelejewa ;), czy przynajmniej roznych soi i innych roznego rodzaju dodatkow niemiesnych...
      Stad od dawna przestalam kupowac wedliny :(.
    • morela7 Re: mięsko :-) 08.11.11, 22:54
      Kupowalas u nich moze? Zjadliwe?
      • imszulc Re: mięsko :-) 09.11.11, 01:15
        nie kupowałam, mam inne źródło, znajomy mi polecił i pomyślałam, że się podzielę :-)
        • morela7 Re: mięsko :-) 09.11.11, 14:17
          Slusznie zrobilas ;)
        • suesslein Re: mięsko :-) 13.11.11, 23:57
          ja sie wybiore, przetestuje i Wam powiem, czy dobre. ceny maja- wg mnie- bardzo konkurencyjne- zwlaszcza jesli chodzi o mieso. co do wedlin Kasiu, to niestety producenci musza produkowac pod zapotrzebowania- mam te informacje z wszelkimi szczegolami z pierwszej reki, bo moj maz tez sie tym zajmuje.
          niestety nie da sie obejsc pewnych "ulepszaczy"- ale tak, jak sama mowisz, jak ktos nie chce, to po prostu nie kupuje. my tez nie jadamy wedlin poza szynka z wlasnej produkcji- jednak mam ochote wyprobowac te ich biala kielbase, bo lubie:)
          • suesslein Gosiu 14.11.11, 16:49
            mialo byc w poprzednim poscie, sorry:)

• annabetka Re: Gosiu 30.01.12, 01:32
              Ja polecam Mariusza ,ma świetne mięso,fajne ceny ,miły chłopak ,duży wybór bardzo polecam.Kilka razy korzystałam z jego usług,bez problemu przywoził mi mięso duuuuuuużo dalej od Dublina.Wklejam link www.deli.net.pl/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka