imszulc 03.11.11, 10:36 znacie tą stronkę? wczoraj ją odkryłam: continentalporkshop.ie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olliesmum Re: mięsko :-) 03.11.11, 22:52 Nie chce sie czepiac tej firmy, ale brak mi w opisie wedlin dokladnej listy skladnikow. Bo czytajac ma sie wrazenie ze kielbaski sa z samego miesa z przyprawami, natomiast studiujac listy skladnikow na wedlinach w polskich sklepach ma sie wrazenie, ze troche tam tablic Mendelejewa ;), czy przynajmniej roznych soi i innych roznego rodzaju dodatkow niemiesnych... Stad od dawna przestalam kupowac wedliny :(. Odpowiedz Link Zgłoś
imszulc Re: mięsko :-) 09.11.11, 01:15 nie kupowałam, mam inne źródło, znajomy mi polecił i pomyślałam, że się podzielę :-) Odpowiedz Link Zgłoś
suesslein Re: mięsko :-) 13.11.11, 23:57 ja sie wybiore, przetestuje i Wam powiem, czy dobre. ceny maja- wg mnie- bardzo konkurencyjne- zwlaszcza jesli chodzi o mieso. co do wedlin Kasiu, to niestety producenci musza produkowac pod zapotrzebowania- mam te informacje z wszelkimi szczegolami z pierwszej reki, bo moj maz tez sie tym zajmuje. niestety nie da sie obejsc pewnych "ulepszaczy"- ale tak, jak sama mowisz, jak ktos nie chce, to po prostu nie kupuje. my tez nie jadamy wedlin poza szynka z wlasnej produkcji- jednak mam ochote wyprobowac te ich biala kielbase, bo lubie:) Odpowiedz Link Zgłoś
annabetka Re: Gosiu 30.01.12, 01:32 Ja polecam Mariusza ,ma świetne mięso,fajne ceny ,miły chłopak ,duży wybór bardzo polecam.Kilka razy korzystałam z jego usług,bez problemu przywoził mi mięso duuuuuuużo dalej od Dublina.Wklejam link www.deli.net.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś