Dodaj do ulubionych

kierowca c+e

03.10.05, 23:49
Czy może ktoś napisać parę słów jak jest z pracą jako kierowca samochodu
ciężarowego(kat.C+E)
Jakie są wymagania ,płaca,koszty utrzymania ,zamieszkanie itd.Jaka znajomość
języka jest wymagana?Może ktoś niech się podzieli swoimi wrażeniami.
Z góry dziękuję.
Obserwuj wątek
    • lol21ndm Re: kierowca c+e 05.10.05, 00:45
      Byc moze bede mogla na niektore pytania odpowiedziec pokrotce - ale podaj
      wiecej szczegolow (moze byc na priv) re: jakie masz doswiadczenie, jakiej pracy
      szukasz i na ile...
    • eveready Re: kierowca c+e 05.10.05, 19:59
      Dawajcie tutaj ze wszystkimi pytaniami i odpowiedziami :)) W sobotę jestem w UK
      i od poniedziałku ruszam w poszukiwaniu roboty (przypomnę kierowca C+E lub D) i
      każda informacja się przyda (przede wszystkim szansa dostania pracy ze
      średniozawansowanym angielskim. Pozdrawiam (w szczególności tomziczka, po mam
      nadzieje udanym urlopie;) )
      • ceziu Re: kierowca c+e 06.10.05, 17:02
        ja szukałem już przez agencje polskie, ale okazalo sie że język musi być na
        wysokim poziomie, z słabym angielskim bez szans, tomziczek już wyjaśnil mi
        wszystko, lecz i tak narazie jestem bez szansy, majac BCD D+E, nie chcą ani w
        Polsce ani w Angli, życze powodzenia
        • lol21ndm Re: kierowca c+e 06.10.05, 18:36
          Ceziu - nic nie obiecuje, ale jesli nadal szukasz w UK, to napisz na priv.
          Zapytam w lokalnej agencji. Kiedys juz rozmawialam, i mowili, ze brak jezyka
          nie jest dla nich przeszkoda...
          • ceziu Re: kierowca c+e 10.10.05, 09:39
            dziękuje lol21ndm za życzliwość, przeslalem na priv co trzeba, tutaj znalazłem
            kolejne agencje rekrutujące, ale narazie bez rezeltatu, pozdrawiam
    • tomziczek Re: kierowca c+e 07.10.05, 21:19
      Dzieki za pozdrowienia! Z wakacji faktycznie wrocilem caly (co do zdrowego to
      sie nie wypowiadam). Niestety w temacie cieazrowek to nie za bardzo moge pomoc.
      Widze jednak, ze jakies szanse sie rysuja dzieki admince, wiec ja trzymam
      kciuki. I dawajcie znac co i jak, jak sie cos zmieni.
    • eveready Re: kierowca c+e 10.10.05, 10:48
      Hej. Witam wszystkich. Siedze juz sobie w UK i pracki szukam. Takze trzymajcie
      kciuki... :)))) Tomziczek, ide zlozyc podanie tez do Twojej firmy ( na
      Chiswick High Rd.) moze cos wyjdzie. Pozdro.
      • ceziu Re: kierowca c+e 10.10.05, 14:36
        odezwała sie nowa agencja, która nie ma takich wymogów językowych, tyle tylko
        że do północnej Anglii, a konkretnie do York Shire, chyba dobrze napisalem? ze
        stawką 6,25 docelowa, dobre i to utrzymanie podobno tańsze, chyba że lol21dmd
        coś ma w zanadrzu. I znowu świeci slonce. Pozdrawiam wszyskich drivers bus end
        lorry
        • lol21ndm Re: kierowca c+e 13.10.05, 23:21
          Bylam dzisiaj u tego faceta, ale go nie zastalam. Zostawilam dane telefoniczne,
          ale sie nie odezwal. Jutro byc moze uda mi sie sprobowac u jego kolegi...
      • eveready Re: kierowca c+e 10.10.05, 14:41
        Lipa. Nie popracujemy razem... Wymagajá minimum 2 lata jazdy w UK. OK, macie
        moe namiary na prace (agencje lub bezposrodnio ktos szuka) bez doswiadczenia w
        UK, jezyk sredniozaawansowany. dzieki
        • lol21ndm Re: kierowca c+e 10.10.05, 17:38
          Everready - koniecznie na kierowce? Do fabryki nie chcesz? :)
        • eveready Re: kierowca c+e 11.10.05, 11:52
          Qrde, lol, sam nie wiem.... Szukam pracy drugi dzien, nastawilem sie na
          kierowce, w polsce troche pojezdzilem, no i wiem jak z zarobkami ze calkiem
          niezle, i tak jakos... ale jak masz cos konkretnego (mowie o tej fabryce) to
          daj na tego maila gazety to napewno zobacze i przemysle. Nie chodzi o to ze
          wybredny jestem ale bardzo chcalbym pracowac jako kierowca. wiem ze trudno na
          poczatku znalezc robote bez doswiadczenia, ale juz pol roku jazdy gdziekolwiek
          otwieraja mi sie drzwi do lepiej platnej pracy itak to sobie wykombinowalem.
        • tomziczek Re: kierowca c+e 11.10.05, 12:54
          Widac maja sporo chetnych. Jeszcze kilka miesiecy temu nie bylo az takich
          wymagan... No coz, swiat sie zmienia.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka