Gość: art IP: 82.160.135.* 09.02.06, 14:43 Ktoś wyjechał do Birmingham z Wrocławia na kierowce autobusu do komunikacji miejskiej? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: art Re: kierowca autobusu Birmingham IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.06, 21:30 a ktoś wogóle pracuje i żyje w Birmingham? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: art Re: kierowca autobusu Birmingham IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.06, 22:41 powielam swoje pytanie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Birmingham Re: kierowca autobusu Birmingham IP: *.cable.ubr01.king.blueyonder.co.uk 15.02.06, 23:41 PEWNIE ZE TAK CEPIE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: art Re: kierowca autobusu Birmingham IP: 80.55.196.* 19.02.06, 21:41 fajnie że jakiś GEJ odpowiedział...chociaż to też człowiek,innej kategorii ale zawsze Ja chciałbym porozmawiać z normalnymi ludźmi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emigrant Re: kierowca autobusu Birmingham IP: *.stb.ubr07.smal.blueyonder.co.uk 21.02.06, 17:01 tak, wyjechalo pare osob. jakies 6-7 setek lacznie z wrocka, wawy i wybrzeza. wielu juz tu nie ma. pojechali dalej bo tu jest nedza ale z drugiej strony szansa na zlapanie troche doswiadczenia zwlaszcza dla poczatkujacych. no i z jezykiem mozna sie troszke oswoic. na start moze byc. powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tommi5@wp.pl Re: kierowca autobusu Birmingham IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 23.02.06, 18:48 witaj ..akurat jestem kierowca autobusu ale nie w samym Birmingham.Mimo to czasem mi sie trafi tam pojechac - przeklete miasto (dla kierowcow ) West Midlands Travel taki ichni MPK zatrudnia ponoc duzo kierowcow z Polski ale niestety sa oni od razu rzuceni na głeboka wode czyli na linie o ktrych angielscy kierowcy nie chca słyszec (pare miesiecy temu w jednym z autobusow w/w linii zasztyletowano pasazera)powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś