Dodaj do ulubionych

kierowca autobusu Birmingham

IP: 82.160.135.* 09.02.06, 14:43
Ktoś wyjechał do Birmingham z Wrocławia na kierowce autobusu do komunikacji miejskiej?
Obserwuj wątek
    • Gość: art Re: kierowca autobusu Birmingham IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.06, 21:30
      a ktoś wogóle pracuje i żyje w Birmingham?
    • Gość: art Re: kierowca autobusu Birmingham IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.06, 22:41
      powielam swoje pytanie...
      • Gość: Birmingham Re: kierowca autobusu Birmingham IP: *.cable.ubr01.king.blueyonder.co.uk 15.02.06, 23:41
        PEWNIE ZE TAK CEPIE
        • Gość: art Re: kierowca autobusu Birmingham IP: 80.55.196.* 19.02.06, 21:41
          fajnie że jakiś GEJ odpowiedział...chociaż to też człowiek,innej kategorii ale zawsze
          Ja chciałbym porozmawiać z normalnymi ludźmi
    • Gość: emigrant Re: kierowca autobusu Birmingham IP: *.stb.ubr07.smal.blueyonder.co.uk 21.02.06, 17:01
      tak, wyjechalo pare osob. jakies 6-7 setek lacznie z wrocka, wawy i wybrzeza.
      wielu juz tu nie ma. pojechali dalej bo tu jest nedza ale z drugiej strony
      szansa na zlapanie troche doswiadczenia zwlaszcza dla poczatkujacych. no i z
      jezykiem mozna sie troszke oswoic. na start moze byc. powodzenia
    • Gość: tommi5@wp.pl Re: kierowca autobusu Birmingham IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 23.02.06, 18:48
      witaj
      ..akurat jestem kierowca autobusu ale nie w samym Birmingham.Mimo to czasem mi
      sie trafi tam pojechac - przeklete miasto (dla kierowcow ) West Midlands Travel
      taki ichni MPK zatrudnia ponoc duzo kierowcow z Polski ale niestety sa oni od
      razu rzuceni na głeboka wode czyli na linie o ktrych angielscy kierowcy nie
      chca słyszec (pare miesiecy temu w jednym z autobusow w/w linii zasztyletowano
      pasazera)powodzenia

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka