kasiajka 06.03.06, 13:59 Można?? I jak tam dotrzeć żeby było najtaniej? Planuję podróż 28 kwietnia, narazie sprawdzałam Wizzair i wydaje mi się drogo. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kerryman Re: Do Galway bez paszportu 06.03.06, 14:06 ales sie obudzila z tym biletem - to najgorszy moment na ich kupowanie. bilety na kwiecien/maj kupuje sie najpozniej w pazdzierniku/listopadzie poprzedniego roku, zeby zalapac sie na tanie miejsca. popatrz jeszcze aerlingus, ryanair i centralwings. moze cos sie znajdzie. musisz sie zdecydowac jak najszybciej bo bilety potrafia drozec z dnia na dzien. pozdrawiam, kerryman Odpowiedz Link Zgłoś
kasiajka Re: Do Galway bez paszportu 06.03.06, 14:16 Wiem, ale nie mam na to wpływu. Jeszcze muszę się wstrzymać z kupnem biletów 1- 2 tygodnie, wszystko zależy od pomyślnego rozwiązania ważnej dla mnie sprawy. Ale mogę bez paszportu czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś
kerryman Re: Do Galway bez paszportu 06.03.06, 15:25 poleciec samolotem tak. tylko w urzedach samym dowodem nic nie zalatwisz. do ppsu np ktory bedziesz musiala zalatwic na samym poczatku pracy (ichni NIP) potrzebny jest zarowno paszport jak i drugi dow. tozszamosci (dowod, prawko itd) Odpowiedz Link Zgłoś