sylviap1 28.04.06, 06:17 jakto jest teraz z nadbagazem w ryanair? za kilogramy sie placi czy za sztuki bagazu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: rob Re: ryanair bagaz IP: *.cable.ubr05.live.blueyonder.co.uk 28.04.06, 07:11 www.ryanair.com/site/EN/faqs.php?sect=bag&quest=checkedbaggageallowance Odpowiedz Link Zgłoś
jagienkaa Re: ryanair bagaz 28.04.06, 08:02 za kilogramy. Za 5kg nadbagażu zapłaciłam 27,5 funta. Odpowiedz Link Zgłoś
glassempire Re: ryanair bagaz 28.04.06, 09:20 teraz wprowadzili opłatę ujednoliconą od sztuki bagazu do 20 kg na twarz. Przy rezerwacji przez net masz takie rubryczki do wypelnienia - ile sztuk bagażu i opłata chyba 3 juro albo 4 - mogło mi się poj.bać z ubezpieczeniem. Kiedyś tego nie było i dopuszczali 15 kg na pysk. Też płaciłam i to dwukrotnie ok 30 sterling na Stansted. Właśnie teraz też lecę (jutro) ale mój problem jest inny - nie ilośc ale jakość. Wiozę rośliny ozdobne i nie wiem czy mi je "wpuszczą" (do tej pory nie wiozłam) a są to istne cudeńka - moze zrozumieją ogrodnika pasjonata. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spinka Re: ryanair bagaz IP: *.cable.ubr06.croy.blueyonder.co.uk 28.04.06, 14:16 to chyba zalezy jakie roslinki;) bo z konopiami indijskim to moze byc problemik:P-istne cudenka hi hi Odpowiedz Link Zgłoś
l3ft Re: ryanair bagaz 28.04.06, 18:44 Inwazja ogrodników na wyspy hihi :P Tez jutro lece ryanairem ale do Dublina a irlusom wiozę maciejkę :P posieję sobie pod oknem i co wieczór będe wybierał jedną irlandkę zwabioną zapachem na nocne FIGLE hihiih taki to moj niecny plan HA! CU SOON ! Odpowiedz Link Zgłoś