Dodaj do ulubionych

pilnie adres UK

IP: *.astra-net.com 29.05.06, 17:12
witam

mam troche dziwną prośbę a mianowicie znalazłem prace w Holandii ale kierowaną do brytyjczyków nie mieszkam w UK a potrzebuje adresu do celów administracyjnych czyli coś tam ;-) ?

więc może ktoś użyczyłby mi swojego adresu na te cele pracodawca niby tam sie zgadza ale to jeszcze nie jest do końca dograne ale lepiej już sie przygotować
więc gorąco proszę o odrobine pomocy w opuszczeniu tego cudnego kraju ;-) (polska)

jak coś to piszcie ma e-maila
pixolster(małpa)gogle.com
Obserwuj wątek
    • Gość: rob Re: pilnie adres UK IP: *.cable.ubr05.live.blueyonder.co.uk 29.05.06, 21:55
      piec stowek kolego..
      • Gość: Mwaruwari Re: pilnie adres UK IP: *.autocom.pl 29.05.06, 22:04
        A co za problem podać jakikolwiek adres UK ?
        • Gość: rob Re: pilnie adres UK IP: *.cable.ubr05.live.blueyonder.co.uk 29.05.06, 22:06
          10 Downing Street,
          London,
          SW1A 2AA

• natalia.brzeska Re: pilnie adres UK 29.05.06, 22:55
            Gość portalu: rob napisał(a):

> 10 Downing Street,
            > London,
            > SW1A 2AA
            >

:-))
          • Gość: Mwaruwari Re: pilnie adres UK IP: *.autocom.pl 29.05.06, 23:55
            > 10 Downing Street,
            > London,
            > SW1A 2AA
            >

:)))))

Albo Baker Street 221B

opowiesci.z.narnii.lew.czarownica.i.stara.szafa.filmweb.pl/News?id=22647

:))))
    • donat351 Re: pilnie adres UK 29.05.06, 21:59
      to nie jest ok. napisz mu ze jestes z polski
      • Gość: darek Re: pilnie adres UK IP: *.astra-net.com 30.05.06, 10:10
        hehe no teraz to moge w tych adresach przebierać jak w ulęgałkach ;-)))

co do tego Downing Street to dospisać jeszcze Tony Blair Prime Minister’s Office czy jak ;-P

a na Baker Street 221B Holmes sie nie odzywa więc ten adres też chyba odpada ;-)

nie wiem czy wy mnie podpuszczacie czy mi się zdaje no przecierz jakbyście mogli swojemu rodakowi takie coś robić ;-))

Mwaruwari
        "A co za problem podać jakikolwiek adres UK ?"
        no więc oni chcą ten adres bo chcą tam coś wysłać moge podac adres Toniego Soprano ale on to im raczej nie odpisze ;-)

donat351
        "to nie jest ok. napisz mu ze jestes z polski"
        napisałem, ale babka z jakiejś agencji rekrutacyjnej chyba, odpisała żebym zrobił tak jak pisze
        cytat
        "If youhave friends or family that live there and whose address we could use for administrative purposes, we could introduce you to our client and try to get you the job."

troche to dziwne i pokręcone ale za 13 euro za godzine to moge udawać murzyna z afryki ;-))

jak ktoś może mi pomóc za kase to no problem ale bez przesady bo nie wyjeżdżam tam bo mam kasy jak lodu tylko dlatego że jeje nie mam (jak lodu ;-)) ale to dopiero jak dostane tam prace a nie ktoś poda sie za szerloka holmas i zażyczy sobie dwa kwartyliony zylionów funtów na start + 140% mojej pensjii ;-))

ach jak sie rozpisałem jak nigdy, gdyby moja nauczycielka polskiego to widziała ;-))

• natalia.brzeska Re: pilnie adres UK 30.05.06, 10:27
          Gość portalu: darek napisał(a):

> cytat
          > "If youhave friends or family that live there and whose address we could use
          fo
          > r administrative purposes, we could introduce you to our client and try to
          get
          > you the job."
          >
          >

Przecież od razu widać, ze to jakaś ściema!
          • Gość: SB KGB UK przyjedz do mnie to cie yebne oszuscie ! IP: 212.183.134.* 31.05.06, 02:40
            to jakis debil ... nieuk ... hehe ... i oszust ...

yebac go !!!
    • Gość: dopre Re: pilnie adres UK IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.06, 09:38
      nie wiem czy wiesz ale teraz w Holandii robia naloty i wtedy musisz pokazac
      dokument ze mozesz pracowac legalnie (samo miejsce zamieszkania to za malo)np
      paszport UK.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka