Dodaj do ulubionych

Aqua aerobic!

16.08.06, 23:12
Dziewczyny, co o tym myslicie? Próbowałyscie kiedys? Wlasnie wrociłam z 1
zajec, jest bomba:-) Jakby któras chciała dołączyc to zajecia sa kilka razy w
tyg, wieczorami, w Monkstown. Polecam bardzo jest naprawde ekstra. A potem
sauuuna...no relaks jakiego czasem babie trzeba:-)
Obserwuj wątek
    • ania2425 Re: Aqua aerobic! 17.08.06, 13:07
      ja chodzilam kiedys na aqua aerobic ale jeszcze w polsce, i tez szczerze
      polecam!!!! :'))))
      duuuzo przyjemniejszy niz zwykly aerobic..
    • annie_pl Re: Aqua aerobic! 17.08.06, 13:56
      Kurcze ja bym tez chetnie pochodzila na jakis aerobik, juz nawet obojetnie czy w wodzie czy na ladzie:), ale jak sie nie mieszka w duzym miescie to ma sie zawsze problem z dostepem do takich luksusow w Eire. Chyba ze ktoras z was wie gdzie w okolicach Enfield jest cos takiego prowadzone. Nie chce mi sie jezdzic 30 mil do Navan szczegolnie ze w domu jestem najwczesniej okolo 18:((((.
      Ale zaraz zaraz...wlasnie sie okazalo jaka blondyna jestem...przeciz pracuje w Stillorgan, wiec dziewczyny, powiedzcie czy wiecie o aerobiku w okolicach mojej pracy??
      Najwyzej maz zrobi sobie sam do jedzenia :-))
      Pozdrawiam
      • ania.b5 Re: Aqua aerobic! 17.08.06, 14:00
        Jesli jezdzisz samochodem, to ze Stillorgan jest 10 min do Monkstown. Jesli
        autobusem, to troche dłuzej..
        • annie_pl Re: Aqua aerobic! 17.08.06, 14:32
          Juz szukam ma mapie gdzie jest dokladnie to Monkstown-jezdze samochodem..moze sie umowimy razem??
          • annie_pl Re: Aqua aerobic! 17.08.06, 15:40
            Aniu ratuj...nie mam pojecia gdzie jest Monkstown - mozesz podac jak tam dojechac...dzieki z gory
            • maja92 Re: Aqua aerobic! 17.08.06, 15:57
              Jak patrzysz na mape i widzisz Stillorgan - centrum miasta masz u gory, a
              zatoke po prawej - to Monkstown patrz na prawo od Stillorgan - pomiedzy
              Blackrock a Sallynoggin jest Monkstown - wlizej wody;-)))
              • ania.b5 Re: Aqua aerobic! 17.08.06, 21:38
                Annie, super pomysł..Mozemy sie umówic jak najbardziej, moze w przyszłym tyg?
                Rozkład zajec: Pn- 7pm, Sr 8 pm, Pt 7.30 Sa tez zajecia do poludnia, ale nie
                mam z kim małej zostawic poza tym Ty pewno pracujesz.I daj znac czy juz
                znalazłas na mapie jak dojechac czy mam Ci dokładnie napisac- ale to jak mezus
                wróci bo ja jestem noga z mapy:-)))
    • zapytajnick Re: Aqua aerobic! 17.08.06, 22:26
      super sprawa, ja chodzilam w pierwszej ciazy, w drugiej niestety nie
      pomaga lepiej sypiac, na bole kregoslupa i inne takie dolegliwosci ciazowe

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka