Dodaj do ulubionych

czy ktoś znalazł pracę przez Internet będąc w Pols

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.10.06, 12:50
no właśnie, czy to ma wogole sens? takie wysyłanie aplikacji na ogłoszenia znalezione na portalach angielskich gdzie ogłaszają sie pracodawcy poszukujący pracownika? nie jestem zadnym specjalista, znam ang,szukam pracy w hotelu, biurze, proste zadania, ale nie wiedze jakos zachwytu na twarzy pracodawcy, gdy zobaczy adres: Polska, a moze ktos mial szczescie i dostal prace na odlegosc?
Obserwuj wątek
    • Gość: RTFM!!! Re: czy ktoś znalazł pracę przez Internet będąc w IP: *.bulldogdsl.com 25.10.06, 19:45
      Poczytaj archiwum, pełno tam porad, jak szukać, żeby znaleźć.
      • jasss5 Re: czy ktoś znalazł pracę przez Internet będąc w 25.10.06, 21:48
        Witam, masz racje przez internet to chyba znajduja prace tylko ci co maja zawod
        dobry a wlasciwie bardzo dobry i anglikom takiego potrzeba /czytaj: wyksztalcil
        sie w polsce za podatnikow pieniadze a w anglii bedzie zap.../, ja mam 28 lat
        pracy jako kierowca kat. b,c,e. Wyslalem ok. 120 aplikacji, dostalem odpowiedz
        sic! 8 wszystkie niedospelnienia /brak pomocy w dostaniu sie do anglii,
        zakwaterowaniu, kursu /czy umiem jedzic po lewej stronie jaby to byl dla
        takiego kierowcy problem, jezdzilem na cyprze na wakacjach wynajetym samochodem/
        zbieram piniadze i sam pojade do anglii. See You.
        • Gość: dziewczyna :-))) Re: czy ktoś znalazł pracę przez Internet będąc w IP: 217.70.59.* 25.10.06, 22:04
          sadze, że jak pracodawcy zalezy na pracowniku to nie przeszkadza mu ze przebywa
          w innym panstwie

www.miecio.pl
          • Gość: Ralph Re: czy ktoś znalazł pracę przez Internet będąc w IP: *.server.ntli.net 26.10.06, 20:03
            Gość portalu: dziewczyna :-))) napisał(a):
            > sadze, że jak pracodawcy zalezy na pracowniku to nie przeszkadza mu
            > ze przebywa w innym panstwie

Tylko co taki pracownik musi wyjątkowego umieć, żeby pracodawca go ściągał z
            Polski mając na miejscu masę Polaków do wyboru? Wiadomo, że jeżeli poszukują
            wybitnego specjalisty to znajdą go nawet w Pcimiu Dolnym, ale przecież większość
            ludzi nie jest takimi superspecami i nikt nie będzie się zabijał dla nich.

Szukałem pracy z Polski przez wiele miesięcy z bardzo mizernym rezultatem.
            Spakowałem się, pojechałem do Anglii i pracę znalazłem w 10 dni. Jeden detal -
            miałem ze sobą ponad tysiąc funtów i wiedziałem, że jak coś nie wyjdzie to
            spokojnie wrócę i nie będę miał długów.
        • Gość: potatos Re: czy ktoś znalazł pracę przez Internet będąc w IP: *.ipt.aol.com 27.10.06, 07:13
          jass czt ty chcesz pracowac?twierdzisz ,ze masz prawo jazdy b,c,e A WIEC JACY
          PODATNICY CI OPLACILI TE PRAWO JAZDY????????tak durnego postu dawno nie
          widzialam. lepiej dla siebie siedz tam , gdzie siedzisz -moze jakis pracodawca
          polski wysle po ciebie karetę abys laskawie przyjal prace i dal wszelkie
          przywileje .duren!!!!!!!!
    • Gość: mac owszem IP: *.in-addr.btopenworld.com 26.10.06, 00:36
      znalazlem tak prace, bylo to kilka lat temu... bylo ogloszenie jedno z wielu,
      byla zima ktoras juz z kolei aplikacja i kolejna odpowiedz i............. gosc
      zadzwonil z anglii do mie do domu w polsce, pogadalismy kolejna rozmowa, warunki
      i........ tydzien pozniej juz bylem na miejscu i pracowalem

zaznaczam zadna to praca specjalistyczna, jestem szefem kuchni, a moja druga
      polowa kelnerkam, a wiec nie jestesmy jakims tam menadzerem, architektem czy kim
      kolwiek z gornej polki...

pozdrawiam
      i sukcesow i wytrwalosci w szukaniu na odleglosc

mac
    • Gość: rafalirl ja ale... IP: 85.134.145.* 26.10.06, 14:34
      omoglo mi to ze pracuje w hotelu sieciowym wiec bylo dosc latwo musze
      powiedziec.rozmowa przez telefon i nastepnego dnia kontrakt przyslany mailem do
      podpisu ....mozna tylko trzeba miec troszke szczescia
    • Gość: vxr Re: czy ktoś znalazł pracę przez Internet będąc w IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.06, 18:39
      kuzynka siedziała u mnie w wakacje przez 4 tygodnie szukała w necie wysyłała cv
      a ja podszedłem do komputera wysłałem jedno zgłoszenie trafione ;-) teraz
      siedzi w uk i zarabi cos koło 250 na tydzien znam pełno osób co znalazło w ten
      sposób prace czesc z pracodawców przyjezdza do polski na rozmowy nawet tyłka
      nie trzeba było ruszac do anglii
      • tbo5r Re: czy ktoś znalazł pracę przez Internet będąc w 26.10.06, 20:40
        ja odpisalem na ogloszenie z GW i przyjechali z Anglii na interview, wybrali
        mnie i jeszcze jednego gostka, sposrod kilkunastu
        A niedawno qmpel tez tak prace znalazl, tez interview w PL byl
        • Gość: autor do tbo5r IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.06, 19:07
          pamiętasz może jakie to było ogłoszenie? jaka praca?
          • Gość: KrisK Re: Ja znalazlem :) IP: *.range86-140.btcentralplus.com 27.10.06, 22:05
            Ja znalazlem prace w Anglii przez neta. Mialem rozmowe przez telefon:). Choc
            zaznaczam ze bylo to 2 lata temu i troche to trwalo( znaczy szukanie). Takze
            sadze, ze mozna znalezcc. A poza tym bedac juz w anglii szukalem pracy tylko w
            necie z sukcesami. Takze prosze sie uzbroic w cierpliwosc i bedzie dobrze.
            • skinnycow Re: Ja znalazlem :) 27.10.06, 22:13
              Ja tez znalazlam przez www.monster.co.uk (praca biurowa)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka