Gość: woo
IP: 159.134.216.*
09.12.06, 20:34
Witam !
Od 2 miesięcy walcze z Eircom-em o broadband bez powodzenia,
Zaczeło się że 2 miesiące temu złożyłem założenie na stronie Eircom na linietelefoniczną razem z broadbandem 2mb.Musiałem zamówić linie poto żeby mieć internet,(Nawiasem mówiąć na kichanie mi ta linia telefoniczna nawet nie mama telefonu w domu) więć zamówiłem, po 2 tygodniach założyli mi linie i na tym się skończyło. Dzwoniłem józ chyba z 20 razy do eircomu przełączali mnie jóż chyba do wszystkich w tej firmie i każdy mówi coś innego.
Na początku kazali mi czekać bo mają opuźnienia, potem nagle znikło moje zamówienie, następinie się znalazło ale moja linia nie ma możliwości na broadband, w następnym tygodzniu powiedzieli mi że mają nowy okres rozliczeniowy i muszę czekać, za tydzień znowu zamówienie znikło, w ostatnim tygodniu się odnalazło ale mój numer został wpisany na listę oczekujących, a wczoraj jak dzwoniłem to pewna miła pani powiedziała mi że nie będe miał broadbandu bo wyświetla jeje się czerwone światło na moim numerze i rozłączyła się ?
Całą ta zabawa w kuciubabkę z eircomem wychodzi mi jóż bokiem, ale niestety nie ma innego opetratora, a ja jóż nie mam sił.
Mieszkam na nowo wybudowanym osiedlu, a na dodatek większość ludzi na osiedlu któży zamówili broadband zostali podłączeni w ciągu 3 tygodni, nawet mój sąsiad, a u mnie nic.
Jeśli ktoś z was ma jakiś pomysł to PROSZĘ O POMOC.
Pozdrawiam Przemek