komar102 12.04.15, 12:32 Coś dla ateistów, macie okazję na nawrócenie. Dzisiaj, w pierwszą niedzielę po Wielkanocy, rozpoczął się 71. Tydzień Miłosierdzia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marina0321 Re: Niedziela Miłosierdzia 12.04.15, 12:37 komar102 napisał(a): > Coś dla ateistów, macie okazję na nawrócenie. > Dzisiaj, w pierwszą niedzielę po Wielkanocy, rozpoczął się 71. Tydzień Miłosier > dzia I co z tego? Czy ludzie (Katolicy) stanę się po tym "Tygodniu Miłosierdzia" lepsi? Odpowiedz Link Zgłoś
marbor1 Re: Niedziela Miłosierdzia 12.04.15, 13:08 >Coś dla ateistów, macie okazję na nawrócenie. Za stara już jestem abym się nawracała na cokolwiek. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Niedziela Miłosierdzia 12.04.15, 14:04 komar102 napisał(a): > Coś dla ateistów, macie okazję na nawrócenie. > Dzisiaj, w pierwszą niedzielę po Wielkanocy, rozpoczął się 71. Tydzień Miłosier > dzia Nawrócić? Chyba raczej zgłupieć lub zboczyć. S. Odpowiedz Link Zgłoś
pocoo Re: Niedziela Miłosierdzia 12.04.15, 14:11 komar102 napisał(a): > Coś dla ateistów, macie okazję na nawrócenie. > Dzisiaj, w pierwszą niedzielę po Wielkanocy, rozpoczął się 71. Tydzień Miłosierdzia > Oj te religijne... Jak wam czegoś nie zabraniają,nie nakazują,to wy błądzicie jak dzieci we mgle.Ja jestem pełna miłości i miłosierdzia zawsze.Taka to moja ateistyczna natura.Ciekawe jakim to katolickim miłosierdziem mnie obdarzysz w ciągu najbliższego tygodnia?Zobaczę. Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus PeeS 12.04.15, 14:32 gdybyś miał znowu okazję, na zapalanie stosów... wielu z nas ... poszłoby do raju - nawróconych... *** Ty lepiej tu wyjaśnij, jak to się stało, że Yahwe się przechrzcił (nawrócił) :D:D:D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
olsah65 Re: PeeS 12.04.15, 17:03 sclavus napisał: > Ty lepiej tu wyjaśnij, jak to się stało, że Yahwe się przechrzcił [i](nawrócił) Widać odbył szczerą rozmowę z inkwizytorem. A ile razy można te gwoździe wyciągać? Odpowiedz Link Zgłoś
karbat Re: Niedziela Miłosierdzia 12.04.15, 18:17 komar102 12.04.15, 12:32 >Dzisiaj, w pierwszą niedzielę po Wielkanocy, > rozpoczął się 71. Tydzień Miłosierdzia ok, twoj szaman oglasza ci, ze w niedziele-dzisiaj masz sie milosierdziowac, a... co bedziesz robic ... jutro ? . albo w ... w srode ... ? . to samo co wczoraj ... czyi dopiero ksiadz musi ci to powiedziec , obwiescic . Odpowiedz Link Zgłoś
pocoo Re: Niedziela Miłosierdzia 13.04.15, 10:27 karbat napisał: > ok, twoj szaman oglasza ci, ze w niedziele-dzisiaj masz sie milosierdziowac, > dopiero ksiadz musi ci to powiedziec , obwiescic . Barankom katolickim to trzeba jeszcze pokazać.Dużo robią i nie wiedzą po co i dlaczego? Ksiądz wie i to im wystarczy. Każe ksiądz klękać w budce i klepać,co nabroili...to klepią. Każe ksiądz wywalić ozór po placuszek z mąki i wody...to wywalają. Każe im ksiądz za to płacić...płacą. Itd. Ksiądz wie o co mu chodzi ,a baranki robią to o co "księdzu chodzi". Komar to baranek z aspiracjami na krwiopijcę i bzykadelko. Odpowiedz Link Zgłoś
pocoo Re: Niedziela Miłosierdzia 13.04.15, 10:12 sclavus napisał: > ... ocipiało ci się??? Chyba jeszcze nie.Z tego co napisał wynika,że bardzo chciałoby mu się "ocipieć". Odpowiedz Link Zgłoś
jotkajot49 Re: Niedziela Miłosierdzia 13.04.15, 12:10 > Dzisiaj, w pierwszą niedzielę po Wielkanocy, rozpoczął się 71. Tydzień Miłosierdzia Stosujecie to miłosierdzie w dawkach zaiste homeopatycznych. Rozcieńczenie siedem do trzystu sześćdziesięciu pięciu. Odpowiedz Link Zgłoś
komar102 Re: Niedziela Miłosierdzia 13.04.15, 18:41 A ja wam mówię nie odrzucajcie tej miłości. Odpowiedz Link Zgłoś