Gość: ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.09, 16:32 Witam, czy ktoś zna firmę COW CROSS z Gdańska? Proszę o opinie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tomas Re: COW CROSS IP: *.chello.pl 07.10.09, 21:38 oni wspolpracuja z kokos.pl Z tego co wiem- marna skutecznosc tej firmy. Nie polecam. Sam nie mialem z nimi do czynienia ale czytajac opinie na forum kokosa mozna dojsc do wniosku ze oni sa niekompetentni i ida po prostej drodze;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .. Re: COW CROSS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.09, 17:08 dzieki za informacje. proponowali mi prace, z tego co mowisz, dobrze, ze nie przyjelam ich oferty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marian44 Re: COW CROSS IP: *.ip.jarsat.pl 13.10.09, 17:58 Witam, jak możesz to napisz jako kto miałeś tam pracować?? może coś podpowiem. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .. Re: COW CROSS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.09, 09:15 miałam zając stanowisko w call center. wiesz...25 połączeń na godzinę:-)odmówiłam, bo jak zasugerowałam otencjalnemu pracodawcy, że mamy rozbieżne oczekiwania. sprawa nieaktualna, ale dzięki Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
makumamatata Re: COW CROSS 30.03.16, 11:30 Są to oszuści i złodzieje. -Prawdopodobnie są powiązani z jakimiś grupami mafijnymi. Łamią prawo i wyłudzają też dane osobowe w celu późniejszego ich wykorzystania, wydzwaniają i powołują się na ochronę danych osobowych i następnie żądają podania im daty urodzenia.-Chciałbym zapytać gdzie jest Pąństwo Polskie i ochrona jego obywateli przed takimi złodziejami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gniew Re: COW CROSS IP: 213.25.135.* 31.03.16, 23:39 Tak ja znam, to złodzieje i oszuści, prawdopodobnie są na usługach jakiejś mafii. Odpowiedz Link Zgłoś