19.04.10, 18:48
Hej. Chciałabym się Was zapytać, co uważacie nt. Europejskiego
Centrum Odszkodowań. Na jego temat słyszałam wiele pozytywnych
opinii, jednak nie wiem, czy mogę mu zaufać. Pomóżcie!
Obserwuj wątek
    • czarny-andrew Re: EuCO 21.04.10, 21:42
      Witaj. Też miałem na początku wątpliwości, jednak agenci EuCO
      pomogli mi odzyskać odszkodowanie, które mi się należało. Wejdź na
      ich stronę i skontaktuj się. Nic za to nie płacisz, a może się
      przekonasz
      • anee-czka Re: EuCO 21.04.10, 21:46
        Dzięki Andrew. A możesz napisać jakieś szczegóły? Ile czekałeś na
        odszkodowanie? Jak wyglądała Twoja sprawa?
        • czarny-andrew Re: EuCO 22.04.10, 20:26
          Było to zwykłe złamanie nogi. Jednak ubezpieczalnia z niewiadomych
          przyczyn nie chciała mi wypłacić należnych pieniędzy. Najpierw
          chcieli mi wmówić, że specjalnie złamałem nogę, a później, że nie
          jest to trwały uszczerbek na zdrowiu. Kolega polecił mi EuCO. Oni tę
          sprawę rozwiązali w 1.5 miesiąca.
          • czarny-andrew Re: EuCO 22.04.10, 20:34
            zresztą może zobacz sama... wejdz na euco.pl ;)
    • first-woman Re: EuCO 27.04.10, 21:35
      Czy wy wszyscy pracujecie w tej firmie że tak dobrze sie
      wypowiadacie na jej temat.Dziewczyno,wyszukiwarka nie gryzie i radzę
      poczytaj w necie jak to napomagali ludziom.mojego odszkodowanie do
      dzis nie widzę a to już 2 lata.I do dzis czekam na skierowanie
      sprawy do sądu ale firma życzy sobie wplaty 2 tysiecy na poczet
      czegos czego nie potrafi okreslic - nie chodzi o koszty sądowe.jak
      dzwoniłam i pytałam jak sie sprawa rozwija to okazywało sie ze
      sprawę prowadzi ktoś kto jest na urlopie albo właśnie ktoś inny sie
      tym zajął.śmiech mnie ogarnia jak słysze że zajmują się czymś za
      darmo.tak...30% i vat to faktycznie pikus.mieli byc skuteczni wiec
      sie skusiłam i to był bład.Teraz będę walczyc z ta firmą o
      odzyskanie czegoś co praktycznie sama wywalczyłam wiesz dlaczego? bo
      ja pisałam do nich pisma a oni je przepisywali i wysyłali do
      ubezpieczyciela jako swoje.
      • kowalczyks68 Re: EuCO 21.09.22, 07:36
        Mamy identyczna sytuację z tym że sprawa u nas trwa rok, wciąż kolejne zbywanie. Złożyliśmy już pisma do prokuratury
        Euco Legnica usuwa negatywne opinie na stronie "Go work Euco Legnica" z kolei na głównej stronie Google w opiniach których jest tam ponad 400 po wpisaniu ich centrum " Euco Europejske Centrum Odszkodowań" ukryto moja opinie. Jest ona widoczna jedynie dla mnie z konta google z którego ją dodałam. Nikt inny jej nie widzi. Strach myśleć ile osób nie jest świadoma ze ich negatywne opinie w ogóle nie są widoczne dla nikogo innego poza osobą ją wystawiającą.
        Wystarczy to sprawdzić wchodząc na tą stronę w dział "opinie" korzystając z innego telefonu np męża/żony (lub z trybu incognito). Ciężko uwierzyć jak można taki los świadomie zgotowywac

Widziałam materiał Interwencji na Polsacie który okazał się kilka dni temu odnośnie praktyk Euco. Radzę obejrzeć jest wiele poszkodowanych rodzin. Materiał pt"firma wywalczyła odszkodowanie, pieniędzy niema".

Brat uczestniczył w groźnym wypadku komunikacyjnym. Po wypadku był wiele miesięcy w stanie śpiączki, przez cały czas od dnia wypadku zapewniana była przez przedstawiciela Euco pomoc w znalezieniu odpowiedniego ośrodka leczniczo rehabilitacyjnego aby brata stan sie poprawił, nam powtarzane było aby nie szukać ośrodka na własną rękę aby brat nie trafił w zle ręce. Gdy już po kilku tygodniach i miesiącach zaczynaliśmy się niecierpliwić bo stan brata w dalszym ciągu się pogarszał nadal systematycznie zapewniano nas o tym że już niemal znaleziono ośrodek i abyśmy nie szukali go sami. I tak przez kolejne tygodnie, po naszych telefonach lub próbie ponaglenia nadal utrzymywano nas w nadzieji że już prawie znaleziono ośrodek, że już na dniach przedstawiciel Euco jedzie na spotkanie z profesorem w sprawie brata itp. Brat po wielu miesiącach zmarł, nie doczekał znalezienia ośrodka. Żadnego ośrodka Euco również nie stworzono do tej pory nie wiem skąd zapewnienia pracowników Euco o tworzeniu ośrodka przez Euco. Brat zmarł. Nadal jest problem z wypłaceniem odszkodowania które ponad rok temu zostało zasądzone sądownie. Mimo wielokrotnych interwencji rodziców wciąż słownie przekładane są terminy przelania odszkodowania. Rodzice nie otrzymali do tej pory zasądzonego im rok temu odszkodowania, nadal są zapewniani że już lada moment otrzymają swoje pieniądze które sądownie zasądzone były im rok temu. Po kolejnych interwencjach rodziców w centrum Euco w zeszłym tygodniu twierdzono że przelew odbędzie się w poprzednią środę gdyż ktoś jest na zastępstwie, później były problemy z księgowa, teraz znów twierdzą iż muszą porozmawiać z Panem prezesem itp od tygodni kontaktu brak. Za każdym razem rodzice są zbywani i zapewniani o tym że już na dniach zostanie przelew wykonany. I tak od roku ... Ze względu na rażące niekompetencje firmy Euco z Legnicy poinformowaliśmy różnych reporterów telewizyjnych, min P. Małgorzatę reporterkę wrześniowego wydania reportażu (odnośnie Euco) Interwencji na Polsacie kolejnym krokiem jest złożenie zawiadomienia w prokuraturze odnośnie możliwości popełnienia przestępstwa
    • first-woman Re: EuCO 03.05.10, 10:33
      jestem z lubelskiego.Masz rację ,być może trafiłam na niewłaściwego
      agenta który absolutnie nie zajmował sie tą sprawą tak jak
      powinien.Zreszta po pewnym czasie straciłam z nim kontakt - myslę że
      zmienił numer tel. a ja juz nie szukałam tylko prowadziłam rozmowy z
      osobami pracującymi w siedzibie głównej,podobno prawnikami.Teraz
      wiem ze firma która miesci się w drugim końcu Polski,do której nie
      mozna poprostu podjechać to był błąd.Ale bylo minęło.Ja nie jestem
      zadowolona,ale jeśli komuś pomogli to ok.
    • zone44 Re: EuCO 17.01.11, 17:19
      a czy ktoś z was oglądał program "Uwaga" o EuCo? Wpiszcie w google euco uwaga i wyskakuje cały reportaż jak znajdują klientów i jak szkolą nowych pracowników....hmmm trochę to podejrzane jest
      • maxkam2008 Re: EuCO 16.03.11, 00:08
        Witam
        Nie wiem kim jesteś ale tak owego programu nie widziałem na youtube.com też nic takie nie ma.
        Jest za to wiele reportaży które pokazuje firmę w dobrym świetle. Jestem agentem tej firmy i przeszedłem to szkolenie i z czystym sumieniem mogę powiedzieć że nie ma tam nic co łamie prawo albo jest moralnie nieprzyzwoite (korupcja itp.)
    • jot.michalski Re: EuCO 24.03.11, 12:20
      Coś o EuCO:
      "W strukturze rynku kancelarii odszkodowawczych w Polsce zaznacza się w ostatnich latach silna tendencja do koncentracji obrotów. Z ogólnej liczby kilkuset podmiotów działających obecnie na rynku (przypomnijmy, że na rynku Wlk. Brytanii jest ich ponad tysiąc) 2/3 rynku obsługiwane jest przez 10-15 operatorów. Działa więc tutaj w pełnej krasie prawo Pareto o proporcji 20/80. Szczególną rolę odgrywają dwie największe firmy - Votum SA oraz Europejskie Centrum Odszkodowań . Każda z nich prowadzi rocznie 4-5 tysięcy spraw odszkodowawczych w obszarze szkód osobowych, a więc więcej niż średniej wielkości zakład ubezpieczeń, i zorganizowana jest jak duże nowoczesne przedsiębiorstwo." Z "Gazety Ubezpieczeniowej" 21.11.2008r raport Pro Motor "O kancelariach odszkodowawczych"

Wartość średniej szkody wynosi 4845zł, przy skorzystaniu z jakiejkolwiek pomocy prawnej kwota ta wynosi 13660zł (średnia wszystkich kancelarii), a w przypadku EUCO kwota ta rośnie aż do 15800zł. Czyli średnie odszkodowanie wywalczone przez EuCO jest o 2140zł wyższe niż średnia wszystkich kancelarii i aż o 59% wyższe niż średnia największego konkurenta, czyli firmy Votum.

źródło:
      dziennikubezpieczeniowy.pl/pub/091001_promotor_kancelarie.pdf
    • eucokrakow Re: EuCO 17.10.12, 17:33
      Jestem Agentem Europejskiego Centrum Odszkodowań. www.euco.pl
      Zajmuję się sprawami ludźmi na terenie całego Krakowa, nasza działalność obejmuje wszystkie powiaty w Polsce, ale już także w Czechach oraz Słowacji ! : ) Jesteśmy w rankingu najlepszych liderów. Zostajemy odznaczani certyfikatami. Jesteśmy również założycielami Fundacji EuCo dzieciom. Co roku bierzemy udział w organizacji charytatywnej "WOŚP".

- Czy w przeciągu ostatnich 15 lat Pan/i ktoś z rodziny, znajomych doznał uszkodzenia ciała w wypadku ( samochodowym, drogowym, komunikacyjnym,rolniczym),
      - stracił/a Pan/i osobę bliską w wyniku śmierci ?
      - złamania, zwichnięcia ?
      - szkody rzeczowe

Jeśli tak napisz eucokrakow@gmail.com - opisz zdarzenie zostawiając numer telefonu i jeśli tylko sprawa zostanie zaakceptowana do wywalczenia na pewno skontaktuje się i udzielę wszelkich informacji ! Niewiele osób wie jakie prawa przysługują i o jakie świadczenia w danej okoliczności mogą się ubiegać ! : ) Jestem po to, aby pomagać. Nic nie tracisz, a możesz zyskać ! : )

Gwarantuję fachową pomoc, kontakt przed rozpoczęciem procesu oraz w trakcie jego trwania.

Zapraszamy na Facebook'a - www.facebook.com/eucopl

Mówią o nas w prasie jak i telewizji : www.facebook.com/eucopl/app_57675755167

• tswitek Re: EuCO 13.01.13, 09:53
      super firma naprawde ok polecam
      • nprojekt Re: EuCO 06.05.13, 22:33
        Witam
        A ja zupełnie nie polecam firm tego typu. Ich zasada działania opiera się na: 'zdobyciu klienta'. Po zdobyciu klienta częstą praktyką jest ugoda z ubezpieczycielem aby szybko zdobyć pieniądze. Niestety takie ugody nie gwarantują klientowi najwyższego odszkodowanie a co najwyżej niskie. Klient zrzeka się także reszty roszczeń. No i jeszcze pozostaje kwestia prowizji 15-20%. Po odszkodowanie polecam dobre kancelarie adwokackie ale takie, które mają już jakieś doświadczenie z odzyskiwaniem odszkodowań. Z okolicy Łodzi i Warszawy odszkodowania.pf.pl
        • marlena9009 Re: EuCO 20.06.13, 21:02
          A nie wiesz, że to często klient naciska na ugodę, bo chce mieć kase w kieszeni? EuCO zawsze stara się wyciągnąć od ubezpieczyciela jak najwięcej. Piszesz tak jakby ugoda to było coś be, a sprawa w sądzie coś miłego. Ja akurat byłam w sądzie i wiem, że sama bym tam sobie nie dała rady.
        • aga_1980.06 Re: EuCO 28.01.20, 08:59
          Witam, mnie po wypadku komunikacyjnym pomogła kancelaria automobile expert z Częstochowy. Wszystko załatwili za mnie a ja otrzymałam spore odszkodowanie. Ponadto świetna obsługa szkody i bardzo dobry kontakt na każdym kroku. Czasami warto zaufać profesjonalistom, bo przecież nie wszyscy są złodziejami i oszustami. Także jeszcze raz gorąco polecam. Jakby ktoś potrzebował to zostawiam numer telefonu do kancelarii 533-200-004.
    • magdalena608 Porażka 22.08.14, 20:47
      Dla każdego kto chciałby powierzyć swoją sprawę EuCO polecam przed podpisaniem umowy obejrzeć ten materiał, niestety ja obejrzałam go już po podpisaniu umowy i bardzo żałuję, gdyż z treściami w nim zawartymi podpisuję się w 100%. uwaga.tvn.pl/9619,wideo,56275,jak_zarobic_na_ofiarach_wypadkow_kontynuacja_2,jak_zarobic_na_ofiarach_wypadkow_kontynuacja,reportaz.html
      • beata5425 Re: Porażka 10.02.15, 17:51
        Euco mówi piękne rzeczy, ale przed podpisaniem umowy, a później okazuje się, że jest zupełnie inaczej.
        Czekaliśmy na wypłatę dłużej niż napisane w umowie, pomijając to, iż zgłosili sprawę ok 20 dnia od podpisania umowy, a odszkodowanie dostaliśmy w 3 miesiącu.

Zresztą widziałam bardzo dużo takich opinii na Internecie i okazuje się, że nie jestem jedyna. Najlepsze jest to, że uzyskali 5 tys odszkodowania dla mojej mamy, a później zleciliśmy sprawę firmie kompensja z Gdańska i oni uzyskali dla nas 20 tys. przypadek?
        Pierwszy raz piszę na forum na temat jakiejś firmy, ale to co robiło Euco to przesada.
      • kowalczyks68 Re: Porażka 21.09.22, 07:38
        Oraz material który ukazał się w interwencji na Polsacie kilka dni temu.

interwencja.polsatnews.pl/reportaz/2022-09-09/firma-wywalczyla-odszkodowanie-pieniedzy-nie-ma/
    • aganat12 Re: EuCO 29.01.15, 14:39
      ja nie jestem tak zafascynowana ta firma jak niektorzy natym forum.balagan w dokumentach,najpierw biora sprawe poprzez przedstawiciela swojej firmy,informuja ciebie ze wszystkie sprawy na biezaco bedzie mozna sie dowiedziec a potem w trakcie sie okazuje ze tylko osobiscie w siedzibie.zarzekali sie ze moje dokumenty sa przekazane do firmy zktorej zadalamodzskodowania a tu ide wezwana na komisje przez ubezpieczyciela a lekarz ze on nie posiada zadnych dokumentow,jedyne co mial i mi to pokazal to pelnomocnictwo moje udzielone euco i zdjecia z ogledzin,ale samochodu,na koniec mnie pyta za co ta firma bierze ode mnie pieniadze.z uwagi na fakt ze euco upieralo sie ze z ich strony jest wszystko dopiete a to ubezpieczyciel ma balagan oswiadczylam ze nie chce juz zadnych dyskusji z ubezpieczycielem po tym jak z braku niby dokumentacji dali mi odmowna decyzje odszkodowania.poinformowalam euco ze podjelam decyzje aby moja sprawa zostala oddana do ich kancelarii a w dalszym etapie na droge sadowa,ale jednak tego nie zrobiono tylko w dalszym ciagu rozmawiano z ubezpieczycielem,nagle zapadla decyzja o mozliwosci ugody.zgodzilam sie na nia pomimo ze wiedzialam ze propozycja jest nie adekwatna do sytuacji ale mialam juz dosc tej sprawy i chcialam jak najszybciej zamknac temat mojego odszkodowania,na koniec sie okazalo ze przetrzymuja pieniadze u siebie zanim otrzyma je klient.nie polece tej firmy zadnemu znajomemu
      • romanchomik Re: EuCO 03.04.15, 21:04
        8 Marca 2011 roku miałem poważny wypadek samochodowy.W trakcie wymijania potężny ciągnik z naczepą nagle skręcił na przeciwległy pas ruchu i staranował moje auto-wjechał na mój samochód.Odruchowo wypiąłem pas bezpieczeństwa i schroniłem się przed przednimi siedzeniami. W tej pozycji zastali mnie policjanci i ratownicy medyczni-byłem nieprzytomny.W protokole napisano że nie miałem zapiętego pasa bezpieczeństwa co skwapliwie wykorzystała firma ubezpieczeniowa HDI jako 70% przyczynienie się do odniesionych uszkodzeń ciała. W szpitalu w Polanicy Zdr. spędziłęm dwa miesiące. Na oddziale Neurochirurgi przeszedłem dwie operacje kręgosłupa szyjnego. Po miesięcznej rehabilitacji o własnych siłach opuściłem szpital. Od tego czasu ciągle jestem poddawany rehabilitacji. Jeszcze w szpitalu przedstawiciele różnych firm z branży odszkodowawczej kontaktowali się ze mną - ale nic z tego nie wyszło. Na początku 2012 roku znajomy skontaktował mnie z firmą Auxilia. Już po pierwszej rozmowie wiedziałem, że to jest to na co czekałem. Dostałem na maila artykuł w którym opisano podobną sytuację -nie zapięty pas bezpieczeństwa uratował życie-udowodniono to w sądzie. Auxilia wywalczyła konkretne odszkodowanie.Ta wiadomość mnie podbudowała. Podpisałem umowę i sprawy nabrały tempa. Po kilku rozprawach i komisjach lekarskich zapadł korzystny dla mnie wyrok sądowy. Na każdym etapie mojej trudnej sprawy byłem na bieżąco informowany o przebiegu spraw.Obsługa w Auxlili jest fantastyczna. W tej branży to są prawdziwi ZAWODOWCY. Jeżeli ktoś ma trudne sprawy związane z odszkodowaniami powypadkowymi to polecam z całego serca Auxilię.
    • beata5425 Re: EuCO 10.02.15, 17:38
      Euco mówi piękne rzeczy, ale przed podpisaniem umowy, a później okazuje się, że jest zupełnie inaczej.
      Czekaliśmy na wypłatę dłużej niż napisane w umowie, pomijając to, iż zgłosili sprawę ok 20 dnia od podpisania umowy, a odszkodowanie dostaliśmy w 3 miesiącu.

Zresztą widziałam bardzo dużo takich opinii na Internecie i okazuje się, że nie jestem jedyna. Najlepsze jest to, że uzyskali 5 tys odszkodowania dla mojej mamy, a później zleciliśmy sprawę firmie kompensja z Gdańska i oni uzyskali dla nas 20 tys. przypadek?
      Pierwszy raz piszę na forum na temat jakiejś firmy, ale to co robiło Euco to przesada.
    • dopoprawki Re: EuCO 01.09.15, 22:18

Jak rozwiązać problem ze sprawami odrzuconymi przez kancelarię

Jesteś agentem kancelarii odszkodowawczej i masz "odrzucone sprawy" - my zajmiemy się nimi ( średnio 50 % z nich jest do odzyskania ) a ty otrzymasz prowizję.DYSKRECJA GWARANTOWANA

skontaktuj się z nami: odszkodowaniadopoprawki@gmail.com
    • unhappy Re: EuCO 27.01.20, 15:45
      agnieszkabonkowa napisał(a):

> A ja bylam bardzo zadowolona ze wspolpracy. Udalo mi sie uzyskac naprawde spore
      > odszkodowanie za wypadek, po ktorym mialam zerwane sciegna. Wszystko dzieki rz
      > etelnemu i uczciwemu podejsciu Euco.

Pobierany przez takich pośredników procent bywa bolesny, ale podobnie jak w twoim wypadku z dwóch tysięcy rzuconych na odczepnego przez ubezpieczyciela (wypadek komunikacyjny) zrobiło się prawie 20 w przeciągu niecałego roku. Ubezpieczyciele żerują na niewydolności sądów proponując śmieszne odszkodowania i wychodzą na swoje bo tylko niewielki procent ludzi decyduje się na wieloletnią czasami batalię sądową. W moim przypadku ubezpieczyciel na pierwsze pismo od kancelarii odszkodowawczej rzucił od ręki propozycję 10 tys. za podpisanie ugody. Po wykonaniu dodatkowych badań zleconych przez kancelarię okazało się, że dają 20 tys. i całują w piętę. Nie piszę o EUCO bo moja kancelaria była inna, ale mechanizm jest ten sam.
      • jankowska93 Re: EuCO 28.01.20, 09:34
        Lepiej bym tego nie ujęła niż poprzednik! Zgadzam się w 100%. Samotna walka z ubezpieczycielem nie ma sensu. Dużo osób w obliczu największych tragedii, jaką jest strata osoby bliskiej (jak np. teraz w mojej rodzinie śmierć wujka w wyniku błędu lekarskiego) uważa, że to nie wypada liczyć na jakieś pieniądze itp., zadowalając się śmiesznymi kwotami od ubezpieczyciela. Tymczasem warto postawić na swoim i nie tylko zdobyć kilkakrotnie a czasem kilkadziesiąt razy większe odszkodowanie, a przy okazji udowodnić komuś jego winę - nie można być bezkarnym! Z pomocą takich firm jak EuCO nie trzeba walczyć w pojedynkę (co i tak rzadko przynosi oczekiwane skutki) i nie martwić się o nic...Dlatego jestem jak najbardziej na TAK!
        • winniczek82 Re: EuCO 28.01.20, 18:12
          Też dołączam do grona zadowolonych klientów, nie rozumiem tej fali hejtu na różnych stronach i forach, ale jak widać, takimi prawami rządzi się teraz rynek... :( Dla mnie współpraca przebiegła wzorowo, aż sama się zdziwiłam, że z taką łatwością załatwili sprawę, z którą ja walczyłam już bardzo długo.
        • kowalczyks68 Re: EuCO 21.09.22, 07:41
          interwencja.polsatnews.pl/reportaz/2022-09-09/firma-wywalczyla-odszkodowanie-pieniedzy-nie-ma/
    • kowalczyks68 Re: EuCO 21.09.22, 07:33
      Euco Legnica usuwa negatywne opinie na stronie "Go work Euco Legnica" z kolei na głównej stronie Google w opiniach których jest tam ponad 400 po wpisaniu ich centrum " Euco Europejske Centrum Odszkodowań" ukryto moja opinie. Jest ona widoczna jedynie dla mnie z konta google z którego ją dodałam. Nikt inny jej nie widzi. Strach myśleć ile osób nie jest świadoma ze ich negatywne opinie w ogóle nie są widoczne dla nikogo innego poza osobą ją wystawiającą.
      Wystarczy to sprawdzić wchodząc na tą stronę w dział "opinie" korzystając z innego telefonu np męża/żony (lub z trybu incognito). Ciężko uwierzyć jak można taki los świadomie zgotowywac

Widziałam materiał Interwencji na Polsacie który okazał się kilka dni temu odnośnie praktyk Euco. Radzę obejrzeć jest wiele poszkodowanych rodzin. Materiał pt"firma wywalczyła odszkodowanie, pieniędzy niema".

Brat uczestniczył w groźnym wypadku komunikacyjnym. Po wypadku był wiele miesięcy w stanie śpiączki, przez cały czas od dnia wypadku zapewniana była przez przedstawiciela Euco pomoc w znalezieniu odpowiedniego ośrodka leczniczo rehabilitacyjnego aby brata stan sie poprawił, nam powtarzane było aby nie szukać ośrodka na własną rękę aby brat nie trafił w zle ręce. Gdy już po kilku tygodniach i miesiącach zaczynaliśmy się niecierpliwić bo stan brata w dalszym ciągu się pogarszał nadal systematycznie zapewniano nas o tym że już niemal znaleziono ośrodek i abyśmy nie szukali go sami. I tak przez kolejne tygodnie, po naszych telefonach lub próbie ponaglenia nadal utrzymywano nas w nadzieji że już prawie znaleziono ośrodek, że już na dniach przedstawiciel Euco jedzie na spotkanie z profesorem w sprawie brata itp. Brat po wielu miesiącach zmarł, nie doczekał znalezienia ośrodka. Żadnego ośrodka Euco również nie stworzono do tej pory nie wiem skąd zapewnienia pracowników Euco o tworzeniu ośrodka przez Euco. Brat zmarł. Nadal jest problem z wypłaceniem odszkodowania które ponad rok temu zostało zasądzone sądownie. Mimo wielokrotnych interwencji rodziców wciąż słownie przekładane są terminy przelania odszkodowania. Rodzice nie otrzymali do tej pory zasądzonego im rok temu odszkodowania, nadal są zapewniani że już lada moment otrzymają swoje pieniądze które sądownie zasądzone były im rok temu. Po kolejnych interwencjach rodziców w centrum Euco w zeszłym tygodniu twierdzono że przelew odbędzie się w poprzednią środę gdyż ktoś jest na zastępstwie, później były problemy z księgowa, teraz znów twierdzą iż muszą porozmawiać z Panem prezesem itp od tygodni kontaktu brak. Za każdym razem rodzice są zbywani i zapewniani o tym że już na dniach zostanie przelew wykonany. I tak od roku ... Ze względu na rażące niekompetencje firmy Euco z Legnicy poinformowaliśmy różnych reporterów telewizyjnych, min P. Małgorzatę reporterkę wrześniowego wydania reportażu (odnośnie Euco) Interwencji na Polsacie kolejnym krokiem jest złożenie zawiadomienia w prokuraturze odnośnie możliwości popełnienia przestępstwa.
      Żeby człowiek po w takiej tragedi musial się jeszcze upominać się sądownie o pieniądze..
    • kowalczyks68 Re: EuCO 21.09.22, 07:35

Brat uczestniczył w groźnym wypadku komunikacyjnym. Po wypadku był wiele miesięcy w stanie śpiączki, przez cały czas od dnia wypadku zapewniana była przez przedstawiciela Euco pomoc w znalezieniu odpowiedniego ośrodka leczniczo rehabilitacyjnego aby brata stan sie poprawił, nam powtarzane było aby nie szukać ośrodka na własną rękę aby brat nie trafił w zle ręce. Gdy już po kilku tygodniach i miesiącach zaczynaliśmy się niecierpliwić bo stan brata w dalszym ciągu się pogarszał nadal systematycznie zapewniano nas o tym że już niemal znaleziono ośrodek i abyśmy nie szukali go sami. I tak przez kolejne tygodnie, po naszych telefonach lub próbie ponaglenia nadal utrzymywano nas w nadzieji że już prawie znaleziono ośrodek, że już na dniach przedstawiciel Euco jedzie na spotkanie z profesorem w sprawie brata itp. Brat po wielu miesiącach zmarł, nie doczekał znalezienia ośrodka. Żadnego ośrodka Euco również nie stworzono do tej pory nie wiem skąd zapewnienia pracowników Euco o tworzeniu ośrodka przez Euco. Brat zmarł. Nadal jest problem z wypłaceniem odszkodowania które ponad rok temu zostało zasądzone sądownie. Mimo wielokrotnych interwencji rodziców wciąż słownie przekładane są terminy przelania odszkodowania. Rodzice nie otrzymali do tej pory zasądzonego im rok temu odszkodowania, nadal są zapewniani że już lada moment otrzymają swoje pieniądze które sądownie zasądzone były im rok temu. Po kolejnych interwencjach rodziców w centrum Euco w zeszłym tygodniu twierdzono że przelew odbędzie się w poprzednią środę gdyż ktoś jest na zastępstwie, później były problemy z księgowa, teraz znów twierdzą iż muszą porozmawiać z Panem prezesem itp od tygodni kontaktu brak. Za każdym razem rodzice są zbywani i zapewniani o tym że już na dniach zostanie przelew wykonany. I tak od roku ... Ze względu na rażące niekompetencje firmy Euco z Legnicy poinformowaliśmy różnych reporterów telewizyjnych, min P. Małgorzatę reporterkę wrześniowego wydania reportażu (odnośnie Euco) Interwencji na Polsacie kolejnym krokiem jest złożenie zawiadomienia w prokuraturze odnośnie możliwości popełnienia przestępstwa. Będę te opinie wklejać wszędzie dopóki nie zostaną wypłacone należne pieniądze.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka