aban95
24.02.13, 16:17
Witam
W dniu 30 czerwca 2012 kupiłem buty firmy PUMA COSMO za 240zł w promocji z 400zł. Przez całe wakacje miałem je na nogach może 15 razy przez to, że były nowe a nie chciałem ich tyrać na ogniskach, rybach itd więc zakladałem stare pumiacze. Poważne użytkowanie zaczęło się od września gdy poszedłem do szkoły. Do października chodziłem w nich DO szkoły i PO szkole ale gdy spadł tylko pierwszy śnieg z uwagi na "siatke" po bokach zakładałem na zmianę kozaki. Teraz jest luty, nadal chodzę w kozakach a pumki zakładam po szkole i co? Otóż z czubka buta odkleja się warstwa skóry, po boku jest to samo i na dodatek podeszwa odchodzi na tyle, ze idąc w nich do sklepu i z powrotem po śniegu (lecz nie w tę pluchę a zamarźniętym) miałem mokrą całą stopę... nie na dodatek na 3/4 czubka buta powstało głupie załamanie co widać na tych zdjęciach poniżej.
Moje pytanie jest takie: czy uznają mi to kiedy będę chciał oddać na reklamację? A nawet jeśli nie to co powie sąd?
proszę o pomoc bo to będzie moja pierwsza reklamacja, do tej pory nie zawiodłem się na butach za parę stów.
imageshack.us/photo/my-images/266/dsc03245u.jpg/