07.05.13, 13:35
Kompensator z Częstochowy to firma, która doprowadziła mnie do ruiny. Zleciłem jej usługi windykacyjne ale nie uzyskałem z tego ani złotówki. Oczywiście pokryłem koszty sądowe i dodatkowo zapłaciłem im 1000 zł. Niestety długu nie odzyskałem a chwilę potem KOMPENSATOR wystąpił do mnie z żądaniem zapłaty ponad 7 000 zł. Nie wierzyłem, że nagle mój pełnomocnik stał się powodem. Wykorzystując pozyskane ode mnie informacje wygrał proces i sprawę oddał do komornika. Podkreślam – za pracę wykonaną przez tę firmę nie odzyskałem nawet złotówki a muszę zapłacić teraz mu kupę kasy.
Nie zgadzam się z taką niesprawiedliwością – firma ta jest nierzetelna, nieetyczna i zdecydowanie odradzam korzystania z ich usług.
Obserwuj wątek
    • Gość: Emigrant Re: UWAGA!! IP: *.wolv.cable.virginmedia.com 07.05.13, 20:36
      Czy Ty myślałeś, że jakakolwiek firma windykacyjna będzie stawiała interes klienta nad swój własny? Dobre :) Oni tylko liczą na kasę, obojętnie od kogo. Liczy się skubanie frajera. Czasami jest nim wierzyciel...
      Sam fakt, że ktoś zajmuje się windykacją jest dla mnie powodem, żeby omijać kogoś takiego jak psią kupę...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka