Gość: wykończona Re: getback znacie? IP: *.sta.asta-net.com.pl 14.09.17, 21:04 O tak!!!!!!!! w pełni pracują na art 190akk,- stalking, art115par12, art191kk.. i już w pełni zapracowali na art23kc, art24kc a także tym samym zmuszają do samobójstwa to prokurator będzie miał naprawdę obfite żniwo.. w dn 06 czerwca 2011 weszła ustawa o zakazie nękania, stalkingu etc.. etc.. widocznie ich windykatorzy za swoje prace będą mieli w więzieniach dobre paczki bo ja już dojrzałam do samobója.. czekam tylko na jedną wizytę windykatora.. zrobię to przy nim przy nagraniu kamery Musi za to zapłacić bo mnie już wykończyli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr2929 Re: getback znacie? IP: *.centertel.pl 15.10.17, 19:27 Mam nadzieje ze lidzie się zmobilizują i ostro z nimi pojadą!!! Najgorsza jest niewiedza.!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr2929 Re: getback znacie? IP: *.centertel.pl 15.10.17, 19:19 Z nimi nie warto zawierać żadnych umów , przekonałem się o tym na własnej skórze, umowa podpisana płace a oni pomimo moich wielokrotnych próśb dręczą człowieka wciąż telefonami czasem kilka dziennie . To typowy stalking zagrożony kara pozbawienia wolności do lat 3!!! Właśnie wychodzi do nich pismo :)) nerwy mnie tylko szarpią człowiek nie może normalnie funkcjonować.. dla zainteresowanych (art.190a &1KK)... Dodatkowo powiem krótko oszustwo oszustwo i jeszcze raz oszustwo!!! Bazuja na ludzkiej niewiedzy, po krutce powiem ze w trakcie wyszło jeszcze jakieś małe zadłużenie które nagle powiększyło się znacznymi kosztami sądowymi i komorniczymi ,z jakiego tytułu ???? Nikt nie potrafił mi powiedzieć ale płać,płać... spłaciłem zadłużenie rzeczywiste i wystosowałem pismo do ich kancelarii komorniczej "o przesłanie mi tytułu wyroku sądowego" którego to musiałbym respektować, co otrzymałem w odpowiedzi??? Zwrot części ostatniej raty... to już każdy może sobie dopowiedzieć resztę . Mało tego nawet nie wiedzieli jaki komornik z ich upoważnienia działał , KPINA!!! Taki maja porządek w firmie.. żenada...człowieka potrafią wciąż straszyć tym czy tamtym ile smsow od nich mam nawet ostatnio ze wpisali mnie do KRD. Niech No tam wejdę i to sprawdzę ze jestem... dlatego DLA TYCH CO Niewiedza Sprawdźcie najpierw czy wasz dług się nie przedawnił!!! To najważniejsza rzecz !!! A informacje znajdziecie www.gazetaprawna.pl następnie musza wam udostępnić cała dokumentacje odnośnie nabycia długu ... oraz najważniejsze tytuły wyroków sądowych na podstawie których chcą dochodzić należności.. PAMIĘTAJCIE ze wiele długów jest przedawnionych !!! I pisać tylko do nich za potwierdzeniem nadania!! Róbcie kopie dokumentów a nawet zdjęcia w momencie wysłania... mam nadzieje ze mój post będzie bardzo pomocny ... życzę wszystkim pomyślności i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szpak Re: getback znacie? IP: *.centertel.pl 16.10.17, 14:25 Pociągnij ten watek i napisz jaki był dalszy ciąg tego wymyślonego długu. W firmie windykacyjnej wszystko co dzieje się w sprawie długu jest rejestrowane w systemie komputerowym. Każdy telefon, sms, wezwanie, pismo, rozmowa. Nie ma możliwości nie wiedzieć, kto, ile, skąd, dlaczego. Widocznie padłeś ofiarą kreatywności pracownika. Oszustwo i wyłudzenie, jeśli coś im z tego tytułu zapłaciłeś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marian paździoch Re: getback znacie? IP: *.agg2.bnc.chf-qkr.eircom.net 17.10.17, 00:52 Piotr, koszty w getback to juz tradycja czyli koszty z dupy wzięte - jakieś sądowe kiedy nawet sprawa w sądzie nigdy nie była ale getback twierdzi że sie należa bo tak getback twierdzi i tak ma być :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: getsrack Re: getback znacie? IP: *.146.102.226.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 13.08.18, 10:08 Oszuści nękają mnie od 3 lat. Wcześniej jako netia - za zerwanie umowy za zły produkt, potem jako altus, teraz jako getback. Byłem u adwokata, który stwierdził krótko: dług przedawniony. Ale getback wciąż nęka. Mam na to sposób. Nagrywają, więc mówię tak: jak nie macie na paczki dla aresztowanych za malwersacje prezesów, to won pod kościół na żebry. Czasami dzwonią i tylko proszą o kontakt, wtedy im wysyłam sms-a o takiej samej treści. Mam ich 6 telefonów i mogę je podać. Jak będą takie sms-y dostawać masowo, może pójdą po rozum do głowy, choć wątpię. Pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lena Re: getback znacie? IP: *.centertel.pl 14.11.18, 21:24 Uwaga na oszustów z IDEABANK Odpowiedz Link Zgłoś
gabriela201 Re: getback znacie? 23.11.18, 16:42 STOP WINDYKACJI ! Szanowni Państwo, Antywindykacja - wysokich lotów ! Problem z nakazem zapłaty, wyrokiem zaocznym, bankowym tytułem egzekucyjnym, problem z Komornikiem ? Mają Państwo Swoje Prawa ! Działamy na terenie całego kraju bez względu na siedzibę Sądu lub miejsce Twojego zamieszkania ! Skutecznie - Doradzimy - Pomożemy ! Serdecznie zapraszamy do Nas ! Pozdrawiamy ! Tel 501379764 E-mail: pomocgabi@gmail.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenek prochowa Re: getback znacie? IP: *.dynamic.mm.pl 08.02.20, 08:59 Ja zabiłem ich własną bronią polecam !!! dzwonili domnie od roku to postanowiłem sam do nich dzwonić .... Dzień dobry nie wyrażam zgody na nagrywanie rozmowy i potem mówię proszę się zweryfikować pani pesel imię nazwisko czyli odwracamy kota ogonem po wykonaniu 50 połączeń zablokowali mój numer .....pajace Odpowiedz Link Zgłoś