Dodaj do ulubionych

Finansea program do monitoringu i windykacji

IP: *.wro-com.net 04.10.16, 08:46
Witam,
mam pytanie czy ktoś z Was słyszał i wie coś więcej o programie FINANSEA? Poszukuje niedrogiego rozwiązania do kontrolowania należności i prowadzenia windykacji w mojej firmie. Na program natknąłem się przypadkiem wydaje się być ok ale chciał bym usłyszeć inne opinie.
Obserwuj wątek
    • Gość: Program Re: Finansea program do monitoringu i windykacji IP: *.static.chello.pl 04.10.16, 11:25
      I za chwilę pojawi się wpis: cudowny program !!! Odzyskałem dzięki niemu 123 % należności !!! Odliczamy...
    • tadusz03 Re: Finansea program do monitoringu i windykacji 06.10.16, 17:24
      ja bym chciał taki program do monitorowania zaległości Getback , Ultimo , Kruka , Prokury , Best I i Best III , Future , Kredyt Inkasso , Presco i kilkunastu innych złodziejskich funduszy , które są winne odszkodowania dla naszych członków i członkiń : )), czy ten program skutecznie mi w tym pomoże ?
      przy okazji chcę aby powstały giełdy długów , na których będziemy mogli wpisać te fundusze i jakie są nam winne kwoty odszkodowań . Jeśli gdzieś jest taka giełda to proszę o link
    • Gość: aaq Re: Finansea program do monitoringu i windykacji IP: *.137.251.233.rev.kbt.pl 08.06.18, 16:12
      Ja polecam program Collector Pro firmy Mag7Soft
    • tadusz03 Re: Finansea program do monitoringu i windykacji 19.09.18, 08:14
      czy to znaczy że program Finansea nie działa ? dlatego mi nie odpisaluście czy można użyć go do ANTYWINDYKACJI ? ok.
      Tadeusz

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka