Dodaj do ulubionych

Reklamacja mbank.

IP: 144.36.118.* 22.02.08, 09:51
Mbank rozpatruje moją reklamacje wiecej niż 30 dni - od listopada 2007. Sprawa
dotyczy zamkniecia konta i spłatę kredytu. Co mam zrobic by tą sprawe rozwiązać?
Obserwuj wątek
    • prawnik-skp Re: Reklamacja mbank. 25.02.08, 11:12
      jest możliwość złożenia wniosku do arbitra bankowego (szczegóły na www.zbp.pl)
    • Gość: Ewelina Re: Reklamacja mbank. IP: 217.147.104.* 27.02.08, 10:19
      Moja sprawe o zamkniecie konta i karty kredytowej mbank "rozpatruje"
      (o ile mozna tak w ogole powiedziec) od kilku miesiecy. Porazka!!
      Setki telefonow, odwiedzin w oddziale mbanku w Krakowie na
      KArmelickiej, reklamacje, wnioski - nic to do tej pory nie dalo... A
      kwoty za obsluge karty sa caly czas naliczane. Nie mam juz sily...
      • prawnik-skp Re: Reklamacja mbank. 29.02.08, 10:53
        mogę tylko podpowiedzieć możliwość złożenia wniosku do Arbitra Bankowego na
        zasadach opisanych na stronie www.zbp.pl
        • Gość: Lilo Re: Reklamacja mbank. IP: *.icpnet.pl 02.04.08, 13:30
          18 marca był składany wniosek o nowe konto firmowe. 19 marca dostaliśmy
          informacje że we wniosku są błędne dane.
          Wiadomo, że w przypadku nowo zakładanych działalności czas bardzo się liczy.
          20 marca udaliśmy się do banku w celu weryfikacji danych.
          Dane zostały uzupełnione (okazało się, że był zły numer wpisu do ewidencji).
          Po konsultacji z Panią za biurkiem i konsultacji telefonicznej okazało się, że
          wystarczy napisać oświadczenie o tym błędnym numerze.
          W związku z tym, że bardzo nam zależało na czasie, Pani z mBanku wysłała
          informacje faxem (do centarli ??).
          Po czym poinformawała nas, że wszystko załatwione, lada dzień powinniśmy dostać
          informację z banku i upragnione konto.
          Na konto czeka się 10 dni. Zaniepokojeni brakiem informacji z banku dzisiaj się
          skontaktowaliśmy i sie okazało, że wniosek został odrzucony.
          NIE DOSTALIŚMY ŻADNEJ INFORMACJI na ten temat, a dni które czekaliśmy są STRACONE.
          Informacja o korekcie nie została załączona a jedyna informacja jak widnieje w
          "systemie", to taka że wniosek zostal odrzucony.

Wiem, że są osoby zadowolone z usług tego banku ja jedynie opisuje moje
          doświadczenie z tym bankiem.

Jedno co jest najgorsze, to to, że marketingowcy wykonali naprawdę bardzo dobrą
          pracę, mbank wydał kupę kasy na reklamę, a szary kowalski prowadzący filię w
          Poznaniu przy ul. Św. Marcin tak dał ciała.

Ja na pewno nie będę próbować trzeci raz zakładać konta w tym banku.
          Odradzam wszystkim.
          • Gość: Lilo Re: Reklamacja mbank. IP: *.icpnet.pl 02.04.08, 14:34
            Jeszcze jedno dodam:

www.google.pl/search?hl=pl&q=mbank%2Bopinie&btnG=Szukaj&lr=
            to chyba tłumaczy wszystko...
            • Gość: Lilo Re: Reklamacja mbank. IP: *.icpnet.pl 02.04.08, 14:37
              I to też polecam.
              www.google.pl/search?hl=pl&q=mbank%2Breklamacje&btnG=Szukaj&lr=
              • Gość: Kamila Re: Reklamacja mbank. IP: *.oswiecim.vectranet.pl 11.06.15, 13:41
                ja czekam na reklamację niesłusznie naliczanego mi ubezpieczenia kredytu od marca. Mamy czerwiec ;) sprawa idzie jak burza. Od ponad roku mam tam kredyt , który musi byc ubezpieczony - od początku robie to na własną rękę z cesją na bank. Minął rok - my polise odnowiliśmy ale bank stwierdził ze będzie sobie pobierał za swoje ubezpieczenie - a co mu tam.. Dzwoniłam na mlinie dowiedziałam sie ze mam wyslać skan polis itd w końcu doszło do złożenia reklamacji w kwietniu, po 30 dniach napisali ze jeszcze sprawa nie jest wyjaśniona i przedłuzają proces o kolejne 30 dni, dwa dni temu mineły te kolejne 30 dni napisałam jaka decyzja i co się dowiedziałam - ze na moje dane nie ma zadnego wniosku o reklamację złożonego.. <brawo bank> (wszystko pisałam mailowo, z jednego konta i podpisywałam się pod mailami nazwiskiem .. ) gdyby nie to ze mają świetne oferty kredytowe dla młodych ludzi omijałabym ich szerokim łukiem ... i bede omijać ale niestety z kredytem będę się jeszcze bujać więc musze to znosić ;||| ale nie wiem już co robić, kolejnego miesiąca nie chce mi się czekać
                • zespolmbanku Re: Reklamacja mbank. 12.06.15, 09:44
                  Kamila, prosimy Cię o przesłanie numeru złożonej reklamacji na adres: pomoc@mbank.pl. Postaramy się pomóc w wyjaśnieniu sprawy.
                  Pozdrawiamy,
                  Zespół mBanku.

Zespół mBanku, zapraszamy do dyskusji lub kontaktu bezpośredniego. Chętnie odpowiemy na pytania dotyczące naszej oferty.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka