Gość: monika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.08, 20:07 Jestem na liście dłużników. Teraz chciałabym wziąć nieduzy kredyt z jakiegokolwiek banku. Czy jakiś bank nie sprawdza kredytobiorców na tych czarnych listach? Może do jakiejś kwoty ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aniol_stroz1 Re: dostanę kredyt? 15.05.08, 01:20 Wystarczy,że widniejesz na liście za kwotę około 200 zł, to wystarczy, abyś nie dostała kredytu. Po prostu "krótka piłka". Tak więc pożegnaj sie z kredytem. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
sauber1 Re: dostanę kredyt? 15.05.08, 21:16 Czy oby na pewno? zawsze jest wyjście. wg mojej oceny to chyba bankom zależy by brano kredyty, oczywiście że zdolność kredytowa tez brana jest pod uwagę, ale też istnieje coś takiego jak różne formy ubezpieczeń od ryzyka, czy nawet bardziej wymyślone - prawda?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sfinks31 Re: dostanę kredyt? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.08, 19:11 Sprawdz Lukasbank.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zxz Re: dostanę kredyt? IP: *.chello.pl 26.05.08, 22:54 sprawdzają bik odpada Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GOŚĆ13 Re: dostanę kredyt? IP: *.acn.waw.pl 27.05.08, 21:30 AIG - nie chciał dzielić sie z innymi bankami swoją bazą, spróbuj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzych Re: dostanę kredyt? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.08, 14:33 Masz hipotekę dom lub mieszkanie-dostaniesz kredyt prywatny-napisz krzych42@buziaczek.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atomówka Re: dostanę kredyt? IP: 62.233.181.* 12.05.09, 13:11 pozostaje CI provident lub cos tego typu.. nie polecam. SPŁAĆ DŁUG ! Odpowiedz Link Zgłoś
mamakangurzyca3 Dostaniesz... 12.05.09, 18:00 Witam,przeczytałam wszystkie wypowiedzi,niestety żadna przedstawiona opcja nie jest dobra,Lukas, AIG sprawdzają BIKa,niestety nawet banki które udzielają pożyczek bez BIK-u sprawdzają klienta w ten lub inny sposób.Moja firma zajmuje się od ponad dwóch lat oddłużeniami komorniczymi i windykacją,mogę pomóc jeśli jesteś zainteresowana napisz:kredyty@autograf.pl,działamy na terenie całego kraju,współpracujemy tylko ze sprawdzonymi bankami i instytucjami finansowymi.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: llllo Re: Dostaniesz... IP: *.limes.com.pl 15.05.09, 14:14 w Aigo dostaniesz , ja dostałam a jestem w "biku" moi znajomi gorzej zadłużeni niż ja tez dostali a mieli komornika wiec nie widzę problemu :) A moja kolezanka ktora ma komornika na karku wzieła w PKO BP w tym roku już 2 kredyty , ma tam konto moze jej dobra historia kredytowa sprawia ze biku nie sprawdzają :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aswe Re: Dostaniesz... IP: 195.47.201.* 15.05.09, 21:39 Jesli lukas sprawdza to wybiórczo. Mam paskudnie w BIK i dostałem w Lukasie bez najmnijszych problemów-przedstawiłem tylko zaświadczenie o zarobkach. Spłaciłem regularnie jeden i dostałem drugi już na dowód. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aswe Re: Dostaniesz... IP: 195.47.201.* 15.05.09, 21:41 A mamakangurzyca nie pierwszy raz i nie tylko na tym forum troszeczkę ludzi wprowadza w błąd reklamując jednoczesnie siebie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bezczelny Re: dostanę kredyt? IP: *.man.bydgoszcz.pl 16.05.09, 15:27 nie lepiej spłacić stary?znikniesz z biku jako nierzetelna i łatwiej uzyskasz normalny bankowy kredyt.kombinacje zawsze kosztują choć nie każdy pożyczkodawca ci to powie.i możesz wpakować się w większe problemy... Odpowiedz Link Zgłoś