Dodaj do ulubionych

Select Sp.z o.o.

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.09, 14:03
Witam
Poszukuję wierzycieli firmy Select Sp.z o.o. z Warszawy.
Kontakt na forum.
Obserwuj wątek
    • fire_4 Re: Select Sp.z o.o. 20.08.09, 15:02
      Witam,

Firma wymieniona w tytule zalega nam z płatnością za faktyurę od
      kwietnia. Kontakt telefoniczny z kimkolwiek z firmy graniczy niemal
      z cudem, a jeśli już to się uda to niestety osoba ta nie chce
      udzielić konkretnych informacji na temat płatności. Nie reagują
      również na wszelkie pisma windykacyjne.
      • Gość: też wierzyciel Re: Select Sp.z o.o. IP: *.anonymouse.org 20.08.09, 22:19
        czy to ta spółka, której prezes wozi się lamborghini?
    • Gość: rafal Re: Select Sp.z o.o. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.09, 09:20
      witam
      posiadam wierzytelnośc na select sp. zo.o. w-wa prosze o info
      • Gość: aneta Re: Select Sp.z o.o. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.10, 12:58
        chce pan kupić och długi
        chętnie sprzedam
        • Gość: oszukany Re: Select Sp.z o.o. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.01.11, 13:13
          Z czystym sumieniem mogę zdecydowanie nie polecić współpracy z tą firmą. Lista oszukanych przez tą firmę jest baaaardzo długa: zaczynając od hurtowniach, a kończąc na Wykonawcach. Dla własnego dobra proszę obchodzić ją z bardzo daleka. No i nie dać się zwieść samochodami z górnej półki - oni po prostu nie mają zwyczaju komukolwiek płacić - najwyżej tylko na początek, a potem żegnajcie sny o pieniążkach.
          • k.kwiatek7 Re: Select Sp.z o.o. 09.04.16, 01:14
            No i co nie ma na nich zadnego bata? Ja też odesłałm zakupiony towar i czekam już miesiąc na kasę.
    • Gość: Też oszukany Re: Select Sp.z o.o. IP: *.globalconnect.pl 03.02.11, 21:58
      Witam. Może połączymy siły aby pokazać pani gdzie jest jej miejsce.
      • Gość: Piotr Re: Select Sp.z o.o. IP: 89.174.73.* 08.07.11, 10:19
        Chętnych do połączenia sił w związku z zaleganiem za faktury itd. proszę o kontakt pod nr telefonu: 609 030 452.
      • k.kwiatek7 Re: Select Sp.z o.o. 09.04.16, 01:11
        Czy udało się coś odzyskać? Mam teraz taki problem,odesłałam zamówione towary do Gdańska/ teraz chyba przemeldowali się do Gdańska / jest nowy wpis w rejestrze krs/ . kasy nie ma ,nie oddali, mija miesiąc jak odeslalam rzeczy. Pan duńczy otworzyl firmę w Polsce i żeruje na klientach!!!
      • k.kwiatek7 Re: Select Sp.z o.o. 09.04.16, 01:18
        I jak się sprawa ma na dzisiaj? To jest ta firma/ sklep wysyłkowy, gzie włąscicielem jest duńczyk?Przenieśli się z warszawy do gdańska w lutym tego roku,jest wpis w krs.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka