sk561 26.02.13, 21:46 Gazeta śpi a tu tymczasem deale roku z kablówką jako kartą przetargową: www.gazetalubuska.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20130225/POWIAT16/130229738 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: obserwator Re: Imperator Kubicki IP: *.dynamic.chello.pl 26.02.13, 22:05 A w już w dzisiejszej Gazecie Lubuskiej, zamiast wyśmiewać jak dzień wcześniej pytania radnego Budzińskiego Kubicki przyznaje, że: Dlaczego mam się ograniczać tylko do "Łącznika Zielonogórskiego"? Myślę, że telewizja to ciekawe rozwiązanie. Czyli jednak szykuję się nam jak to określił Budziński- Kubicki-Show za publiczne pieniądze z podatków zielonogórzan. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZG Re: Imperator Kubicki IP: *.opera-mini.net 27.02.13, 14:43 Za nasze podatki Kubicki chce sobie zbudować tubę propagandową. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ele moja uwaga Re: Imperator Kubicki IP: *.dynamic.chello.pl 27.02.13, 20:41 A za czyje pieniadze zyja sobie dostanio Budzynski ? Ronowicz Mrozek itp odpowiadam za moje pieniadze i pieniadze podatików !!! Zielonogórzanie ! pytali zwiazkowcy z oswiaty czy chcemy marnowac swoje podatki na niepotrzebnych nauczycieli ??? NIE NIE PYTALI !!! a rozporzadzaja nasza forsa jak by to ich była !!! nawet sie nie krepuja !!! beszczelnie domagaja sie marnowania naszych cieżko zarobionych pieniedzy !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: +_+ Re: Imperator Kubicki IP: *.dynamic.chello.pl 28.02.13, 05:14 Nie wciągaj już ele więcej, bo ci się literki pier...Kubicki nie zdaje sobie sprawy, że ta nachalna propaganda sukcesu działa na ludzi wręcz odwrotnie.Jakie miasto taki Murdoch. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Filutek Re: Imperator Kubicki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.02.13, 10:51 Pytanie Ele jak dostatnio sobie żyją niektórzy radni jest jak najbardziej zasadne.Nie martwcie się natomiast o Kubicę.Najbliższe wybory wygra w cuglach bo ma facjatę i sposób bycia o wiele przyjemniejszy od swoich przeciwników,którzy i tak niewiele więcej mogliby od niego zdziałać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ele do radnych + + Re: Imperator Kubicki IP: *.dynamic.chello.pl 28.02.13, 12:06 Opdpowiedz partyjnego zydo-chazara o nicku ++ ! jest taka jak mówiłem !! zawsze nie na temat i zawsze ad-personam !!! to stadard zydowskich partyjnych głupków !!!! Pytam was jeszcze raz ! Jakim prawem roztrwaniacie nasze podatki ? Pytaliscie nas o zgode czy chcemy dotowac niepotrzebnych nauczycieli ? Dlaczego nie dotujecie Zastalu ? poszło na bruk ponad 300 osób !!!! Co was radni upoważnia do tracenia naszego ciezko zarobionego grosza [ podatki ] kim wy jestescie ? kto was wybrał ? miejcie swiadomosc zydzi i chazarowie z rady miasta ze działaci nielegalnie ! [ bo na podstawie zydowskiej ordynacji proporcjonalnej zrobionej pod zydowskei partie polityczne !! ] Prezydent został WYBRANY przez całe społeczenstwo ZIELONEJ GÓRY ! [ czyli cała społecznosc ZIELONEJ Góry miała szanse sie wypowiedziec w wyborach kogo chcą na prezydenta !!! ] i WYBRALI KUBICKIEGO !! czy to jest jasne ? doszło do was ? !! ON DZIAŁA W IMIENU CAŁEJ ZIELONEJ GÓRY !!! [ wy takiego prawa nie macie ] Wy radni nie jestescie wybrani przez cała społecznosc ZIELONEJ GÓRY ! [ tylko jakies małe okregi gdzie mieszkacie ] TO NIE SA WYBORY !!! DZIAŁACIE NIELEGALNIE na podstawie zydowskiego prawa wyborczego !!!!! gdzie niejaki Budzynski dostał 48 głosów !!! i zydowska ordynacja z tymi marnymi głosami przepchneła Budzynskiego do rady miasta !!!! gdy w tym samym okregu inni kandydaci mieli po kikaset głosów !!!!! NO CO BUDZYNSKI ? ZAPRZECZYSZ !!!!!! CO ,DO CIEBIE MÓWIE !!!! POCHWAL SIE !!! JAK TO ZYDOWSKA ORDYNACJA CIEBIE WSADZIŁĄ NA STOŁEK RADNEGO Z 48 GŁOSAMI ! bo Ronowicz została prezydentem ] Słowianie ! NIE UZNAJEMY TEJ ZYDOWSKO-PARTYJNEJ RADY MIASTA !!! do czasu jak nie bedzie działac JEDNOMATATOWY OKREG WYBORCZY !!! wtedy mają szanse zaistniec ludzie pokroju jak Józej Lenard [ wielka postac ] OKREG 100 TYS MIESZKANCÓW ! PIERWSZYCH 25 KANDYDATÓW WCHODZI DO RADY ! startowac moze kazdy bez łaski partyjnych bonzów !!! wtedy mozna uznac ze rada jest LEGALNA !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolega Budzika do ele kłamcy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.13, 09:28 Budzińskim to ja nie jestem, ale znam jego od dawna. To mój kolega, mieszkam w jego okręgu wyborczym i zawsze na niego głosuję, bo wiem co zrobił jak radny, a sporo tego się nazbierało. Gość o nicku ele szczerze Budzińskiego nienawidzi, ponieważ jest zwolennikiem Kubickiego. Mogę to zrozumieć, ale nie kłam bezczelnie ele. Akurat głosując na Budzińskiego, mam w zwyczaju sprawdzać wyniki. I oto one. Wskazują, że kłamiesz ele. Wybory 2002: zdobył 176 głosów, a nie 48 jak twierdzisz. wybory2002.pkw.gov.pl/grada/gw1/w08/m0862/o5544/k2105.html Wybory 2006:zdobył 946 wybory2006.pkw.gov.pl/kbw/wynikiKandydata9cf-2.html?okregId=086201-RDA/4&kandydatId=8a8a8a840e43e96b010e5108a9b6069c Wybory 2010 :zdobył 893 wybory2010.pkw.gov.pl/owk/pl/086201/2c9682222bcdbd0b012bced8eddd1107.html I żeby ci podnieść ciśnienie, dodam, że gdyby Zielona Góra była podzielona na 25 jednomandatowych okręgów, czego jestem tak jak ty wielkim zwolennikiem, to Budziński bez trudu wchodzi z 10 wynikiem w 2006 i 9 wynikiem 2010 roku. Sorry Jacku jak to czytasz,że poruszam temat, ale trzeba dać odpór kłamstwom , szczególnie takich osobników jak ele. Pozdro;) Darek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ele pasożyty ! Re: Imperator Kubicki IP: *.dynamic.chello.pl 28.02.13, 21:25 Ciekaww spostrzezenie na zydo-chazarskich partynych pasozytów !!!! gorzka prawda !!! Tradycyjnie jak co roku w styczniu i lutym oburzamy się na premie rozdawane sobie nawzajem przez naszą władzę ludową. Stanowi to zawsze dobry moment do zastanowienia się dlaczego tak się dzieje. Dlaczego osoby pełniące funkcje publiczne tak hojnie nagradzają swoją pracę mimo, iż zwykle przynoszą o wiele więcej szkód niż pożytku? Odpowiedź na to pytanie jest banalnie prosta. Przeogromna większość osób, która pełni funkcje publiczne jest zwykłymi nieudacznikami, którzy nie byli w stanie dorobić się majątku na naszym kulawym wolnym rynku, który pozwoliłby im na wygodne, bezproblemowe życie. Dlatego też możliwość bycia urzędnikiem – posłem, burmistrzem lub radnym jest dla nich jedyną szansą na w miarę wygodne życie. Wanda Nowicka, o której ostatnio było głośno w związku z otrzymania premii, której nie chciała później oddać jest tego odzwierciedleniem. Przed ostatnie dwadzieścia lat przed dostaniem się do Sejmu utrzymywała się z bycia przewodniczącą Federacji na rzecz Kobiet i Planowania Rodziny. Otrzymywała tam pensję w wysokości niemal 9 tysięcy złotych*. Natomiast Marszałek Sejmu Ewa Kopacz, która rozdała prezydium Sejmu wysokie nagrody za co w podzięce ona dostała większą, można uznać za zawodową urzędniczkę. Od dwunastu lat sprawuje mandat posła Platformy Obywatelskiej, a wcześniej była radną sejmiku mazowieckiego oraz szefową publicznego zakładu opieki zdrowotnej. Cezary Grabarczyk podobnie jak Ewa Kopacz od dwunastu lat jest parlamentarzystą Platformy, który podczas pełnienia funkcji ministra infrastruktury wsławił się licznymi wpadkami. Wcześniej był asystentem na państwowym uniwersytecie, zastępcą prezesa Urzędu Zamówień Publicznych oraz I wicewojewodą województwa łódzkiego. Marek Kuchciński z PiS także od dwunastu lat zasiada w ławach przy ulicy Wiejskiej w Warszawie. W latach dziewięćdziesiątych kierował był kierownikiem wojewódzkim, zasiadał w zarządzie głównym Porozumienia Centrum, był radnym oraz drugim wicewojewodą podkarpackim. Kolejny wicemarszałek – Jerzy Wenderlich z Sojuszu Lewicy Demokratycznej w tym roku obchodzi dwudziestolecie bycia posłem na Sejm. „I wszystko jasne”. Eugeniusz Grzeszczak z Polskiego Stronnictwa Ludowego swoją karierę rozpoczął już w PRL-u, gdzie zasiadał w Wojewódzkiej Radzie Narodowej. Po przełomie przez dwie kadencje sprawował funkcję senatora oraz starosty powiatu słupeckiego. Po nieudanych wyborach parlamentarnych w 2001 roku został wicemarszałkiem województwa wielkopolskiego oraz radnym sejmiku. Od 2005 roku pełni funkcję posła. Co łączy tych ludzi poza tym, że są bohaterami „afery premiowej”? To, że przez niemal całe życie zawodowe sprawują funkcje publiczne, co wiąże się z tym, że nie chcieli lub nie byli w stanie osiągnąć wysokiej pozycji w realnym świecie. Gdyby nagle wypadli z obiegu, a i ich partie nie zaopiekowałyby się nimi, nie byliby w stanie nic zaproponować społeczeństwu, za co ono chciałoby im zapłacić. Nie umieją ani dobrze zarządzać, bo w sferze publicznej rachunek ekonomiczny się nie liczy, ani produkować czegokolwiek, ani nawet świadczyć jakichkolwiek usług lobbingu, które opisuje film „Kariera Nikosia Dyzmy”. Dlatego też są tacy pazerni. Dla ludzi sukcesu, którzy dorobili się dzięki dobremu służeniu współobywatelom, motywacją do pełnienia funkcji publicznych jest chęć zmiany rzeczywistości, a nie jak w przypadku „zawodowych parlamentarzystów / radnych / marszałków itp. Itd. chęć łatwego zarobku lub brak pomysłu na siebie. Budując coraz to nowe biznesy lub wspinając się po korporacyjnych szczeblach są w stanie osiągnąć zarobki dużo wyższe niż diety poselskie, więc w odróżnieniu od zawodowych polityków finanse nie stanowią dla nich żadnej pokusy. Za to zdobyte doświadczenie i umiejętności mogliby wykorzystać do zarządzania państwem. Jednakże najczęściej odstraszają ich partyjne kółka wzajemnej adoracji oraz obowiązek bezwzględnego podporządkowania się oderwanym od rzeczywistości liderom partyjnym, którzy w realiach wolnorynkowych nie stworzyli ani jednego miejsca pracy… Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tak Ele srele IP: *.centertel.pl 28.02.13, 23:20 Kto ci płaci za te bzdury? Każde forum kretynie zaśmiecasz pieprz.....iem o tym samym, tylko w celu zmiaany tematu. W innym wypadku musisz być chyba debilem.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aqq Re: Ele srele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.13, 01:11 To nie jego tekst. Intelektualnie nie stać go na taki wyczyn, wiec zwyczajnie przekopiował tekst z jednego z ogólnodostępnych portali. A, ze wkleił ? Kiedyś prowadził gazetki ścienne i wklejał na chwałę Lenina, Marksa i wielu wybitnych myślicieli jedynie słusznej partii partii w PRL-u. I to mu pozostało; nie myśleć, wklejać. Więc jako były aparatczyk, choć mierny, bierny, ale zawsze wierny w podzięce zatrudniony został w tzw. białym wywiadzie lokalnego gubernatorstwa na stanowisku rozmydlacza złych opinii dotyczących towarzyszy. Śledzi teraz w necie kto co napisał na swojego pana i jak tylko pojawi się najmniejsza choćby krytyka , Ele sru; i rozmydla. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ele do aqq Re: Ele srele IP: *.dynamic.chello.pl 01.03.13, 09:01 Pasożycie partyjno-propagandowy ! to ty wychwalasz te twoje złodziejskie rzady !! ty je usprawiedliwiasz i zawsze bierzesz w obrone zydo-chazarskich złodzieji !!! to ty wyzywałes mnie od głupków gdy pisałem ze Hitler budował solidnie szybko i tanio ! a wasze zydowskei rzady buduja drogo , powoli i byle jak drogi i autostrady !!!! no to masz ty zydowski cwaniaku prawde o waszych rzadach w Polsce dzisiejsza GW podaje !!! GIGANTYCZNE PRZEKRETY NA BUDOWACH AUTOSTRAD !!!!! Teraz wiecie Polacy dlaczego mimo GIGANTYCZNYCH pieniedzy z UE drogi nie powstały !! ? [ przypominam ze ekspresówka S 3 miała w 2013 r być w całosci oddana do użytku od Swinoujscia do granicy z Czechami Jakuszycz !!! ] co na dzis jest ? jest to co w całej POLSCE !!! gó... jest !! Jest pełno zydowskich i chazarskich przekretów !! i całkowieta bezkarność !!!! bo mafijne zydowstwo nie jest od pracy !! te mafijne zydowstwo jest od przekrętów !!!! Słowianie ! te moje spostrzezenia nawoływanie do opamientania sie oszustów zydowskich jest uznawane za napasc na mir zydów ja im swoim pisaniem psuje dobry nastrój złodzieja [ dlatego jestem tutaj najbardziej znienawidzona osoba na forum przez zydostwo ] POLSKA NIERZADEM STOI ! POLSKA DZIS TO RASIZM NEPOTYZM PRZĘKRETY !!! dno ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ele do Tak ! Re: Ele srele IP: *.dynamic.chello.pl 01.03.13, 08:35 Co prawda boli partyjny żydowski głupku ? ! tam jest sama prawada o was złodzieje ! bez tej mafijnej parti NIE ISTNIEJCIE !!! tylko te mafijne zydo-chazarskie partie zapewniaja wam miernotom zydo-chazarskim dobrobyt kosztem całego społeczenstwa ! TUCZYCIE SIE NASZA PRACA ! NASZA KRWIA ! WASZE ZASRANE ZYCIE TO ZYCIE PASOŻYTA !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ele opinie ! Re: Imperator Kubicki IP: *.dynamic.chello.pl 01.03.13, 10:14 Opinie innych internautów o sytucji w Polsce ! do ~Che: Od SZEŚCIU lat"rządzi"PO i PSL! Mamy zieloną wyspę i TRZY miliony Polaków co woleli wybrać kryzys w Europie niż ZIELONĄ WYSPĘ! ten Rząd to najdrożej kupowany gaz i okres w którym Polska stała się uzależniona od importu WĘGLA ! ! W Ę G L A !!!!!! Nie mamy ŻADNEGO Polskiego banku, pracujemy na umowach śmieciowych, w NIE POLSKICH hipermarketach i firmach budowlanych budujących NAJDROŻSZE autostrady dzieki zmowom cenowym na których pracownicy nie zarabiają NAWET 20% TEGO CO NA TAŃSZYCH w Europie, wyprzedano WSZYSTKIE przedsiębiorstwa "skazane na zyski" nawet elektrociepłownie (sic!) cukrownie itp itd ! Jesteśmy nowoczesnymi NIEWOLNIKAMI we własnym kraju.Trzy miliony MŁODYCH WYKSZTAŁCONYCH pracuje na zmywakach i sortowaniu śmieci ! bo tam mogą zarobić więcej jak w SWOIM ZNIEWOLONYM Kraju (na stanowiskach upokarzających jak na człowieka po STUDIACH za grosze w porównaniu z wynagrodzeniem "tubylców") Po prostu SZKODA GADAĆ Aż się wierzyć nie chce że, są LEMINGI gloryfikujcą tuskolandię ! Czy wy nie macie ROZUMU i OCZU ?!?!? Dawniej kolonizowano kraje poprzez fizyczne zniewolenie, W dzisiejszych czasach robi się TO poprzez uzależnienie ekonomiczne i "dojenie" z krajów na swoją rzecz poprzez banki , sieci marketów firmy budowlane i inne tego typu NAJMNIEJ INWESTYCYJNE przedsięwzięcia. (np.fabryk nie buduje się) Jak to możliwe że nasze elity POzwoliły na to że staliśmy się niewolnikami we własnym kraju zarabiającymi tylko na żarcie!. Doskonałym przykładem że coś jest '''nie tak'" są jak wspomiałem NAJDROŻSZE autostrady budowane w POlsce na których robole nawet 20% nie zarabiają tego co na TAŃSZYCH np w Niemczech. Czy TO nie jest praca niewolnicza? Dawniej niewolnik pracował za żarcie które mu PODANO lub nie. W dzisiejszych czasach kiedy ludzkość ''ewoluowała", niewolnik pracuje na żarcie które SAM sobie kupuje w Hipermarketach zniewalajacych, biorąc pożyczki na żarcie w bankach zniewalających i wypracowane w ten sposób dobra przeznaczane są na wygodne życie zniewalających , podobnie jak to miało miejsce w cesarstwie rzymskim kiedy to niewolnik był w każdej rzymskiej rodzinie a łupy były dzielone na obywateli rzymskich.. Nasze ziemie są masowo wykupowane przez "zachód" dla których cena jest NIEPORÓWNYWALNIE niska jak u siebie, a nasze elity NIC nie robią żeby temu ZAPOBIEC i za kilka lat będziemy we własnym kraju na nie swojej ziemi.. eh.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ele Uwaga Ważne ! Re: Imperator Kubicki IP: *.dynamic.chello.pl 01.03.13, 10:36 Słowianie ! reżim Putina wprowadza e Rosji Okregi Jednomandatowe !!!! słyszycie ? w Rosji gdy rzadzi reżim !!!a w Poslce gdzie rzadza zydowscy [ podobno ] Demokraci NIE MA OKREGÓW JEDNOMANDATOWYCH !!!! Więcej demokracji podczas wyborów w Rosji 53 minuty temu Rosjanie zmieniają zasady wyboru parlamentu. Na Kremlu powstał projekt ustawy wprowadzającej mieszany system wyborów do Dumy Państwowej. Z 450 posłów jedna połowa byłaby wybierana z list partyjnych, a druga - w jednomandatowych okręgach wyborczych. Jak informuje dziennik "Kommiersant", zaakceptowany przez prezydenta Władimira Putina projekt wkrótce trafi do Dumy Państwowej. Nowa ustawa będzie zabraniała tworzenia bloków wyborczych i zmniejszy liczbę podpisów, jakie musi zebrać kandydat aby móc się zarejestrować. Będzie to 0,5 procenta od liczby osób uprawnionych do głosowania w danym okręgu. Przykładowo w okręgu liczącym 100 tysięcy wyborców kandydata musi poprzeć podpisami 500 osób. Według dziennika "Kommiersant", nowe przepisy oznaczają liberalizację prawa wyborczego w Rosji. Nowa ustawa pozwoli na zróżnicowanie reprezentacji politycznej w niższej izbie parlamen co powiecie ze znowy zasmiecam forum ? ze tematy społeczno-ustrojowe nurtujace wszytkich Polaków i ich sytuacji zyciwych to tylko smiecie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 68-100 Re: Imperator Kubicki IP: *.backiel.com.pl 01.03.13, 10:40 ele - włączże myślenie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abra Re: Imperator Kubicki IP: *.dynamic.chello.pl 02.03.13, 08:51 kadabra Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ele do 68-100 ! Re: Imperator Kubicki IP: *.dynamic.chello.pl 02.03.13, 08:57 68-100 ! to moze ty mi wytłumaczysz [ jestem otwarty na nauke ] gdzie ! i w którym miescu wyłączyłem Myslenie !!!!!! prośbe moją pisze to bardzo powaznie ! i mysle ze tez moja prosbe potraktujesz powaznie !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ele do aqq Re: Imperator Kubicki IP: *.dynamic.chello.pl 02.03.13, 18:46 z WP ! bodzi czytaj co ludzie pisza . Za twoje BMW płacić jeszcze będą twoi pra prawnukowie ! Zjedliśmy dorobek PRL, zjadamy pieniądze napływające od pracujących na obczyżnie i przejadamy pieniąże unijne ! III RzP nie wybudowała ani jednego produktywnego miejsca pracy. Większość pieniędzy jest przejadana przez armię wysko płatnych urzedników i mafijno partyjno- rządowe kolesiostwo ! odpowiedz Zgłoś do moderacji |+3 [3]Nie zgadzam się z opinią Zgadzam się z opinią ~tak jest[2 godziny temu] @bo_nie ^ kolesiów coraz więcej i z coraz wyższymi uposażeniami - niedługo armia niewolników nie da rady na nich zarobić. odpowiedz Zgłoś do moderacji |0 [0]Nie zgadzam się z opinią Zgadzam się z opinią adolf.dm[7 minut temu] @bo_nie ^ Mieszkam w U.K. Z Polskich produktów kupuję tylko paluszki. 7 lat człowiek miał nadzieję że wróci, ale do czego? Rozszprzedali wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ele do aqq ! Re: Imperator Kubicki IP: *.dynamic.chello.pl 04.03.13, 20:19 Co bodzio ! głupio co Łukaszenko ma zapisaną 50 % frekwencje ! [ by wybory były ważne ] Putin rezimowiec i satrapa wprowadza Okregi Jednomandatowe ! a w Polsce ? a w POLSCE po staremu !!!! [czytaj po żydowsku ! ] wybory sa wazne bez wzgledu na frekwencje ! ordynacja proporcjonalna [ zydowska ] tylko partie zydowskie startuja i dostaja dotacje !!! by referendum Narodowe było wazne to musi pójśc do urn ponad 50 % uprawnionych do głosowania !!! aj waj to nasz okupacyjny kraj ! żydki zacieraja ręce !!! i durnemu ciemniemu ludowie wciskaja kit ze w Polsce mamy DEMOKRACJE !! [ co prawda coraz mnie tego ciemnego luda ! SPONTANICZNY MARSZ NIEPODLEGŁOSCI JEST TEGO PRZYKŁADEM Odpowiedz Link Zgłoś