Dodaj do ulubionych

Najlepszy dostepny telefon na rynku

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.08.05, 22:29
No wlasie jaki wedlug Was jest teraz najlepszy dostepny telefon?? Nie ma
znaczenia cena. Jaki byscie wybrali? Pomyslcie, ze nie ma ograniczenia
cenowgo i mozecie wybrac co chcecie. BTW telefon musi byc dostepny w Polsce.
Obserwuj wątek
    • Gość: blq k750i (d750i) ERA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.08.05, 22:30
      • Gość: kolo Re: k750i (d750i) ERA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.08.05, 22:32
        Moge prosic o uzasadnienie??
        • Gość: Makaveli Re: k750i (d750i) ERA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.05, 08:50
          Motorola A925
          • Gość: blq Re: k750i (d750i) ERA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.08.05, 09:11
            > Motorola A925

Funkcjami - tak. Ale jej podstawowa wada to wielkość. Raczej nie nadaje się jako
            osobista komórka, bardziej jako przenośny komputer i nawigator GPS.

poza tym znów to jest smartfon, czyli nie do konca po prostu komórka...
      • Gość: kolo Re: k750i (d750i) ERA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.08.05, 22:36
        a co sadzisz o SE P910i
        • Gość: blq Re: k750i (d750i) ERA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.08.05, 23:08
          p910i jest jednym z najlepszych w kategorii smartphone. k750i jest najlepszym ze
          "zwyklych" telefonów. mialem nadzieje, ze smarfonów i palmofonów nie
          uwzgledniamy w zestawieniu, stąd moja propozycja - najlepszy mp3player, aparat
          foto, pamięć, itp itd w SE k750i.

pozdro.
          • Gość: kolo Re: k750i (d750i) ERA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.08.05, 23:15
            czyli mimo wszytko wybrac k750i?? jeszcze wybiore sie do salonow, zobacze co mi
            bardziej pasuje i sie zdecyduje. Pzdr
          • Gość: kolo Pytanie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.08.05, 21:35
            blg a gdybys mial wybierac takze do wyboru smartphony, to jaki bys polecil??
            BTW najlepiej gdyby byl w miare normalnych rozmiarow. Pzdr
            • Gość: kolo Re: Pytanie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.08.05, 21:35
              Przepraszam mialo byc blq
              • Gość: blq Re: Pytanie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.08.05, 22:16
                ze smartfonów... to też zależy. napewno najlepsze są palmofony typu TREO650, a
                ze zwyklejszych telefonów to chyba mpx220. Czego jak czego, ale dużych rozmiarów
                zarzucić mu nie można. Dobre są też linuxowe Motorole, SE p910i, a nawet SX1 i
                symbianowe Nokie (np 6680, tyle że jest za droga jak zwykle).

musial bys sie okreslic, co jest dla Ciebie najwazniejsze na daną chwilę. a
                jesli pytasz o samą wydajność i funkcjonalność smartfonowych OS (systemów
                operacyjnych) to zdania są tak podzielone (symbian, linux czy windows) że ja na
                prawdę nie podejmuje się rozstrzygnięcia tego sporu. Mi np symbian się bardziej
                podoba niż windows, natomiast linuxa mało znam...

pozdro.

• Gość: kolo Re: Pytanie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.08.05, 22:40
                  Najbardziej mi zalezy na... hmmm trudno powiedziec. Na dzien dzisiejszy na
                  pewno funkcjonalnosc, latwa obsluga, duza pamiec. Jezeli chodzi o system
                  operacyjny to windows. Jak widzisz nie mam duzych wymagan. No a najwazniejsze
                  to chyba to, zeby tel mi "leżał", a to juz musze sam zdecydowac. Wielkie
                  dzieki. Poogladam telefoniki, ktore tu wymieniles i zobacze jaki ma najlepiej
                  pasuje.
    • Gość: znawca tematu Siemens S65 i wszystko jasne IP: *.plock.mm.pl 26.08.05, 00:40
      • Gość: blq i co w nim takiego dobrego? chyba to, ze jest Twoj IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.08.05, 01:10
        S65 =
        - fatalny wyświetlacz
        - błędy z softem
        - fatalny aparat foto
        - fatalna obudowa, pełna szpar i zakamarków, w których tylko zbiera się brud
        - brak mp3 - więc po co ta karta pamięci?

beznadziejny telefon ustępujący w każdym zestawieniu porównywalnym Motorolom,
        SonyEricssonom, a nawet Samsungom, LG oraz Sharpom.

Przypominam, że to przez "bubel S65" Siemens musiał odsprzedać dział komórkowy
        Tajwańczykom z Benq.

"znawco", polecam zapoznać się z innymi modelami telefonów. poki co jesteś
        jedynie subiektywnym znawcą modelu s65, a to troszke za mało....
        • Gość: znawca tematu blq się nie zna i nie jest obiektywny IP: *.plock.mm.pl 26.08.05, 12:44
          a jaq Ci radzę zapoznać się z innymi niż Sagem i SE

S65- ma to coś co nie ma żaden inny telefon - jest najładniejszym telefonem świata a to rekompensuje wszystko
          pozatym S65 ma najlepszy zasięg - porównywałem ilość kresek w miejscach gdzie jest daleko do nadajnika i zdecydownie wygrywa z innymi markami telefonów
          zwłaszcza z Nokią, Sagemem, Sony i Motorolą

Telefon służy do dzwonienia, Co z tego, że będziesz miał mp3 skoro będzie Ci przerywać połączenia?
          • uncledonken Re: blq się nie zna i nie jest obiektywny 26.08.05, 14:04
            a moze wg kogoś innego s65 to najbrzydszy telefon na świecie, myśleałeś o tym?
          • Gość: blq pozwol ze inni ocenia, ktory z nas sie zna... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.08.05, 14:11
            > a jaq Ci radzę zapoznać się z innymi niż Sagem i SE

Zapoznalem sie. Mialem telefony wszystkich powazniejszych marek, takze sharpy,
            siemensy, nokie.

> S65- ma to coś co nie ma żaden inny telefon - jest najładniejszym telefonem świ
            > ata

Kwestia gustu. Jesli to dla Ciebie najwazniejsze kryterium - spoko.

> pozatym S65 ma najlepszy zasięg (...) Co z tego, że będziesz miał mp3 skoro
            będzie Ci przerywać połączenia?

Nie mam problemów z zasięgiem ani na Motoroli, ani na SE (a mieszkam dość daleko
            od nadajnika). Problemy z zasięgiem miałem za to NOTORYCZNIE na Siemensach SL45
            (ktorych mialem kilkanaście) - oczywiscie nie przypuszczam, by s65 miał również
            kłopoty z zasięgiem, co nie znaczy, że ma jakiś wyjątkowo super - zasięg.

> Telefon służy do dzwonienia

Tak, to uznany argument przeciwników Motoroli i SonyEricssona - jedynych
            producentów wiedzących, co to multimedia w komórce.
    • barracuda7110 Re: Najlepszy dostepny telefon na rynku 26.08.05, 09:15
      Sharp gx30i
    • onnade Re: Najlepszy dostepny telefon na rynku 26.08.05, 16:05
      Palm Treo 650
      • Gość: blq :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.08.05, 16:25
        to troche tak, jakby porównywać ciężarówkę, albo samochód F1 z normalnymi autami
        miejskimi. Ale zgodzę się, że Treo to naprawde super-sprzęt. Możliwościami
        przewyższający nawet najlepsze smartfony.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka