Dodaj do ulubionych

Wkrótce zmiana szefa sieci komórkowej Plus

29.11.05, 01:24
Zetchaeniarz?
Pędzę wypowiedzieć umowę abonencką!
Obserwuj wątek
    • Gość: Zenon Re: Wkrótce zmiana szefa sieci komórkowej Plus IP: *.chello.pl 29.11.05, 03:33
      No to zegnam Plusie.
    • Gość: Jaś Re: Wkrótce zmiana szefa sieci komórkowej Plus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.05, 05:55
      Bartoszewicz a potem Pachowski Ci nie przeszkadzali :) Pewnie na stacjach Orlenu też już nie tankujesz,
      od kiedy Wróbla i Golonkę /który też był członkiem zarządu Polkomtela/ posunięto. A i gaz zakręciłeś po
      odejsciu Kossowskiego, nieprawdaż?
      • Gość: gk Re: Wkrótce zmiana szefa sieci komórkowej Plus IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.11.05, 07:30
        ja też pożegnam sie z plusem przejdę do ery, bo ma nie korzystne oferty.
    • Gość: Kamilus Dobre bo brytyjskie IP: *.pzl.swidnik.pl / 212.182.108.* 29.11.05, 08:23
      Polak i przed szkoda i po szkodzie głupi. Sprzedaliśmy TePsę i teraz biadolimy,
      że Francuzi szarogęszą się i wyprowadzają pieniądze z Polski. A teraz co
      chcemy? Sprzedać Plusa Brytyjczykom? Bo co, bo będą lepsi od Francuzów? Nie
      liczyłbym na to. Ja proponuję ogłosić bezstronny konkurs na prezesa i niech
      gość działa. PLUS nie będzie płynął, a PiS udowodni że rzeczywiście TKM to nie
      ich hasło... bo na razie widzę rozdawiennictwo z klucza partyjnego. Czy to źle?
      Nie wiem, nie znam p. Srebro, nie znam obecnego prezesa PLUSa, wiem tylko że w
      moim przypadku PLUS najlepiej dba o mnie jako o wieloletniego klienta czego nie
      mogą powiedzieć moi znajomi z ERY czy IDE... ehm... Orange'a. Tylko jak
      rozdajcie stołki swoim to nie mówcie o odnowie i IV RP... bo nadal to III RP
      tyle, że czerwoni zmieniają się na czarnych... jak co 4 lata ;(
    • r306 Hmmmmm 29.11.05, 09:29
      "Tej firmie brakuje jednolitej koncepcji rozwoju. Po prostu płynie z rynkiem"
      Kurcze, zadziwiajace... Taka "diagnoze" (bardzo celna zreszta) postawilem
      jakies 1,5 roku temu, a nie biore dziesiatek tysiecy PLN jako analityk rynku...
      Kurcze, chyba sie musze przebranzowic ;)
      Jako wieloletni abonent Plusa nie podpisuje od przeszlo roku umowy
      lojalnosciowej, bo ciagle czekam, az ktos sie w Plusie "obudzi". Zal mi
      opuszczac operatora, ktory infrastrukturalnie jest nadal najsilniejszy na rynku
      i nie sprawia zadnych problemow z funkcjonowaniem.
      Jednak to co oferuje w pozostalych obszarach... Konkurencja juz dawno mu
      uciekla. A ja czekam, czekam... Jesli do stycznia sie nic nie zmieni i
      faktycznie przechodzenie z zachoaniem numerow bedzie mozliwe, to chyba sie
      rozstaniemy....

Czare goryczy dopelnia regulamin konkursu na 9lecie Plusa... Moga w nim brac
      udzial tylko ci abonenci, ktorzy maja podpisana umowe lojalnmosciowa. To
      zdecydowanie chwyt "ponizej pasa". I nie chodzi o sam konkurs, ale o to, ze
      operator traktuje swoich abonentow jak dzieci sadzac, ze "telefon za zlotowke"
      nadal zaslepia....

PS
      Z "podziwem" patrze jak kolejni zetchaenowcy wyplywaja to tu, to tam... Jedna
      nomenklatura zastapuje inna... A niech zastepuje, tylko niech tyle nie
      pierdziela o odnowie moralnej czy "ekspertach", bo wowczas dostaje mdlosci...
      • simonb1 Re: Hmmmmm 29.11.05, 12:10
        Popieam R306. Jarosław Pachowski odwala lipę. Nie nadaje się na prezesa. Szkoda
        polskiej firmy, która swojego czasu miała niezłą ofertę. Jestem w Plusie i mam
        nadzieję, że będzie zmiana na lepsze.
      • Gość: piotr a ja akurat Plusa lubie.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.05, 21:32
        hmm juz sie sam zastanawiam, czy przypadkiem nie jestem agentem (albo może nie
        znam dokładnie ofert Ery i Orange), bo jakos Plus mi się podoba.

Generalizując, na przestrzeni tych 9 lat, (czasami oczywiście leciały
        przekleństwa) wydaje mi się jednak Plus sympatyczny. Obecnie mam jedną z taryf
        biznesowych, gdzie abonament w całości przeznaczany jest na rozmowy. Mam swoją
        strefę, z której rozmowy z tel. stacjonarnymi i Plusem kosztują mnie 20 gr za
        min. Z pozotalymi sieciami, czy poza strefa place 60gr/min.
        Wszystko całą dobę.
        Plus ze stacjonarnego (1069) też jest tańszy niż Tele2, NOM, czy Netia (o TPsie
        nie wspominając). Dodatkowo nie mają żadnych ograniczeń typu "wydzwonić trzeba
        na min 40zl lub naliczanie co 6 sekund lub jeszcze coś).
        • marchick Re: a ja akurat Plusa lubie.. 22.12.05, 13:54
          Ztego, co się orientuję, to tańczych połączeń niż Tele 2 nie ma Chyba, że w VoIP. :)
    • Gość: Rifley Re: Wkrótce zmiana szefa sieci komórkowej Plus IP: *.polkomtel.com.pl 29.11.05, 10:38
      To Cię trochę będzie kosztowało kolego :P
    • Gość: Zdziwiony A gdzie ta IV RZECZPOSPOLITA IP: 213.17.162.* 29.11.05, 10:42
      .... albo nie zrozumiałem programu PiS albo zrobili ludzi w jajo, miało być
      inaczej ale prywata dalej górą...

P.S.

GRATULUJĘ WYBORCOM PiS... daliście się zrobić na szaro.
      • Gość: Krisso Re: A gdzie ta IV RZECZPOSPOLITA IP: *.crowley.pl 29.11.05, 10:52
        Czwarta Rzeczpospolita jest tam gdzie my. a skoro TKM to znaczy, że TKIVRP, w
        skrócie IV RP...
        zmiana prezesa nic nie da. dopóki nie wypuszczą PKL-a na giełdę albo nie
        sprywatyzują to będzie jak jest. polityczny stołek jest zawsze ważniejszy od
        racji biznesowych czy racji stanu.
    • Gość: Jack Re: Wkrótce zmiana szefa sieci komórkowej Plus IP: 212.244.249.* 29.11.05, 14:20
      Polkomtel od kilku lat ma beznadziejną sprzedaż. Zrezygnowaliśmy z ich usług,
      byli zawsze "z tyłu".
      Prywatnie wolę Erę.
    • Gość: mmih wstrętne telefony i co miesiac 5 zl IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.11.05, 20:55
      a ja lubilem ta siec dopoki nie zaczalem z niej korzystac. nastretne telefony,
      ktore mnie kosztuja 5 zl (oplata za usluge "monitoring oplat") z ponagleniem o
      wplate sa straaaasznie meczace. uwaza tez tak ktos??????
      • speedone Re: wstrętne telefony i co miesiac 5 zl 29.11.05, 22:02
        Gość portalu: mmih napisał(a):

> a ja lubilem ta siec dopoki nie zaczalem z niej korzystac. nastretne telefony,
        > ktore mnie kosztuja 5 zl (oplata za usluge "monitoring oplat") z ponagleniem o
        > wplate sa straaaasznie meczace. uwaza tez tak ktos??????

mi przez 5 lat tylko raz cos takiego przyszlali kiedy sie spoznilem z oplata
      • Gość: skeezy Re: wstrętne telefony i co miesiac 5 zl IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.11.05, 22:02
        Gość portalu: mmih napisał(a):

> a ja lubilem ta siec dopoki nie zaczalem z niej korzystac. nastretne telefony,
        > ktore mnie kosztuja 5 zl (oplata za usluge "monitoring oplat") z ponagleniem o
        > wplate sa straaaasznie meczace. uwaza tez tak ktos??????

No cóż... Wystarczy terminowo opłacać rachunki. Jeżeli masz z tym problemy, to
        kup sobie pre-paid'a. Proste?
    • jozef6 Nowa nazwa Plusa : "duckphone"... 29.11.05, 22:38
      I nie bedzie się w niej mówić "halo" tylko "kwakwa"...
      "Cała władza w ręce RAD"
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka