wredna.suka 19.06.07, 15:29 Chce zmienić telefon i porównując przeczytałam ze mój ma 40 głosów a ten który chce kupić ma 16, o co chodzi?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kolodziejo Re: Co to znaczy? 19.06.07, 15:34 Jest to maksymalna ilość instrumentów w dzwonku polifonicznym, które potrafi odtworzyć telefon. Na dobrą sprawę jest to chwyt marketingowy i nic nie znaczy - mało które dzwonki mają więcej niż 16 linii melodycznych, a polifonia Nokii i Motoroli choćby miała 1000-tonowe dzwonki polifoniczne, zawsze brzmi okropnie, w przeciwieństwie do SE, Samsunga lub Philipsa z 16 tonami. W dobie dzwonków MP3 polifonia i tak nie ma żadnego znaczenia, bo tu żaden telefon nie ma ograniczenia tonów. Zakładam, że Twój nowy telefon będzie miał dzwonki MP3, nie patrz na ilość tonów, bo nie warto. Odpowiedz Link Zgłoś
wredna.suka Re: Co to znaczy? 19.06.07, 15:38 No nie będzie miał... teraz mam skromny samsung x200. Ale ta klapka doprowadza mnie do szału mam okazje zamienić się na samsunga c130. Wiem, że półka niska ale jestem mało wymagająca :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: treser Re: ale jestem mało wymagająca IP: *.icpnet.pl 21.06.07, 05:11 No to jednak nie taka wredna ;) Odpowiedz Link Zgłoś