big.moose 06.07.07, 19:31 Kto posiada??... kto używał??... Co sądzicie o tym aparacie?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kolodziejo Re: Nokia 5300 06.07.07, 19:37 Znajdziesz wszystko w wyszukiwarce forum. Telefon jest tandetny - nie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
big.moose Re: Nokia 5300 07.07.07, 08:36 napisałem tak bo nie interesują mnie porównania z czymśtam .... tylko opinia o tym telefonie. Naprawdę taki kiepski?? Odpowiedz Link Zgłoś
kolodziejo Re: Nokia 5300 07.07.07, 10:36 Pseudo telefon muzyczny (jakość dźwięku dla słuchających hip-hopu, disco polo i techno powinna być wystarczająca, do bardziej ambitnej muzyki niestety nie) w tandetnej obudowie, ze słabą baterią - takie jest moje zdanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kokosowa Re: Nokia 5300 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.07, 20:31 ja posiadam ten telefon i mam z nim problem..reklamuja ze niby taki bomba supe i w ogole a tu tylko kity ludziom wciskaja :( bateria trzyma mi jeden dzien i wiecej niz 4 nagrania nie wsadze..nie dosc ze tyle kasy za niego dałam to jeszcze dodatkowo karte pamieci musze dokupic ;/;/;/ Odpowiedz Link Zgłoś