Gość: Orzeł IP: *.chello.pl 22.02.02, 10:25 Poszukuję osób, które wśród swoich krewnych i znajomych spotkali nazwisko Compa lub sami je noszą. Słowo daję, to nie żart, takie nazwisko naprawdę istnieje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kunce Re: COMPA i wersje tego nazwiska IP: *.chello.pl 22.02.02, 18:32 spotkałam się z nazwiskiem Ciompa - pan ten był (nie wiem czy jest nadal) pracownikiem Państwowej Agencji Informacyjnej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pawel;JD Re: COMPA i wersje tego nazwiska IP: *.eburwd2.vic.optusnet.com.au 15.04.02, 02:02 Gość portalu: kunce napisał(a): > spotkałam się z nazwiskiem Ciompa - pan ten był (nie wiem czy jest nadal) > pracownikiem Państwowej Agencji Informacyjnej. Ja tez :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e. Re: COMPA i wersje tego nazwiska IP: *.chello.pl 16.04.02, 11:16 Ktoś taki kiedyś pracował w Rawarze w Warszawie. Może pracuje nadal? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: empe Re: COMPA i wersje tego nazwiska IP: 62.233.129.* 11.08.02, 10:13 Pan Tadeusz Compa jest wykładowcą w Wyższej Szkole Sił Powietrznych w Dęblinie. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Milka Re: COMPA i wersje tego nazwiska IP: *.dip.t-dialin.net 13.08.02, 02:09 Znam rodzine Kompow (przez K ) z Krakowa i Kolobrzegu. Odpowiedz Link Zgłoś