Dodaj do ulubionych

Sobótka lub okolice

IP: *.wroclaw.vectranet.pl 01.06.13, 17:28
Poszukuję przyrodniego brata przed adopcją miał na imię Piotr, ur się we Wrocławiu 24lub 25 grudnia 1957r w szpitalu na Dyrekcyjnej.
W wieku 4 miesięcy został oddany do adopcji.Adoptowała go siostra ojca. Prawdopodobnie mieszkali/ają w Sobótce lub okolicy.
proszę o kontakt ewa62381@wp.pl
Obserwuj wątek
    • maria88 Re: Sobótka lub okolice 03.06.13, 19:58
      Droga Ewo czy nie prościej zwrócic sie do Urzedu Miasta/Gminy w Sobótce i poprosić o
      informację. Znasz chyba nazwisko i imię brata a nawet gdy nosi nazwisko siostry to jak podasz
      wszystkie informacje jakie posiadasz to na pewno ustalą o kogo chodzi.
      Podając swoje dane osobowe poprosisz aby zapytano brata czy chce mieć z Tobą kontakt gdy
      wyrazi na to zgodę/ ma prawo bo jest pełnoletni/ to poadzą Ci jego adres.
      • Gość: ID Re: Sobótka lub okolice IP: *.wroclaw.vectranet.pl 04.06.13, 03:54
        Pani Mario.
        Brat urodził się we Wrocławiu.Znam jego dane sprzed adopcji i dane matki.
        Nikt nie udostępni mi jego danych po adopcji.
        Pozdrawiam
        • maria88 Re: Sobótka lub okolice 04.06.13, 09:47
          Sprawa jest trudna. Faktem że adopcja objeta jest tajemnicą ze względu na dobro rodziców i dziecka.
          Moze wiedzieć że jest adoptowany ale często osoba nie wie. Mysle że najprościej dowiedzieć sie w USC miejsca
          sporządzenia aktu w którym sądzie dokonano adopcji i zwrócic się w
          tej sprawie do sądu aby wydał pozwolenie na ujawnienie jego danych.
          W tej chwili brat jest osoba pełnoletnią i moze decydować czy che wrócic do przeszłosci.
          • Gość: ID Re: Sobótka lub okolice IP: *.wroclaw.vectranet.pl 06.06.13, 13:00
            Jestem najszczęśliwsza na świecie !
            Odnalazłam swojego braciszka ;)))))))))))))))))))))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka