Gość: Gabrysia IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.07.01, 12:46 Szukam wszystkie Gabrysie, bo nie jest ich dużo, a może wszystkie to sobowtórki? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kaśka Re: GABRYSIA IP: *.anwa.com.pl 03.07.01, 12:50 Moja prawie trzyletnia córka ma na imie Gabrysia, osobiście znam jeszcze jedną 4- latkę, i o ile wiem jest ich coraz więcej. A szkoda bo myślałam, że będzie oryginalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gabi Re: GABRYSIA IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 23.07.01, 09:50 mam dużowięcej lat niż cztery,ale również na imię mam Gabrysia,z czego jestem bardzo zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suchy2 Re: GABRYSIA IP: 195.205.77.* 10.09.01, 17:40 Gość portalu: gabi napisał(a): > mam dużowięcej lat niż cztery,ale również na imię mam Gabrysia,z czego jestem > bardzo zadowolona. oj gabi , gabi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jo Re: GABRYSIA IP: *.teleton.pl 19.09.01, 22:46 Moja mama ma na imię Gabriela a ja uważam, że jest to śliczne imię:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gabi Re: GABRYSIA IP: 213.76.59.* 04.10.01, 23:14 oj suchy, suchy - to nie ja...)))(a naszukałam sie tego..) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suchy2 Re: GABRYSIA IP: 195.205.77.* 08.10.01, 17:36 Gość portalu: gabi napisał(a): > oj suchy, suchy - to nie ja...)))(a naszukałam sie tego..) fajnie jednak , że znalazłas i to że Ty to Ty.Pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gabi Re: GABRYSIA IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 17.10.01, 21:01 Co się dzieje? gabi99@poczta.gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suchy2 Re: GABRYSIA IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 23.11.01, 01:08 Gabi , chiba nic , ale na kawę to chyba dasz się zaprosić.R. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toni Re: GABRYSIA IP: *.kat.forthnet.gr 22.12.01, 01:12 ze 40 lat temu kochalem sie w pewnej gabrysi chodzila ze mna do jednej klasy <podstawowa szkola>chyba na worcella czy jak sie tam nazywala ta ulica we wroclawiu - oczywiscie moze to ty ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suchy2 Re: GABRYSIA IP: *.shaco.pl 28.12.01, 22:50 Toni , to niestety nie ona , uwodzę Ją już z pół roku i nic , nawet nawet na kawę nie chce się umówić. Pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gabi Re: GABRYSIA IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 24.01.02, 00:44 czy w tej dziedzinie obowiązuje równouprawnienie? Odpowiedz Link Zgłoś
suchy2? Re: GABRYSIA 27.01.02, 01:14 Gość portalu: gabi napisał(a): > czy w tej dziedzinie obowiązuje równouprawnienie? Tak obowiązuje , i dam się zaprosić. Właśnie wróciłem ze Spindlerovego , nogi , ręce i narty całe . Pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gabi Re: GABRYSIA IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 12.03.02, 13:26 suchy2? napisał(a): > Gość portalu: gabi napisał(a): > > > czy w tej dziedzinie obowiązuje równouprawnienie? > > Tak obowiązuje , i dam się zaprosić. Właśnie wróciłem ze Spindlerovego , nogi , > > ręce i narty całe . Pozdro. SUCHY - jaka tam kawa? równouprawnienie w uwodzeniu( półrocznym oczywiście) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Koza Re: GABRYSIA IP: *.proxy.aol.com 30.12.01, 05:12 Znalam kiedys jedna Gabrysie z Radosci pod Warszawa,teraz znam kilka ale to juz nie w Polsce.Znam tez Gabrysie Borejko:-))) Odpowiedz Link Zgłoś