jolanta.kowalczyk 08.11.05, 20:03 Pilnie poszukuję brata mojego ojca Emila Kowalczyk syna Michała Kowalczyk lub jego potomnych ,za wszelkie informacje serdecznie dziękuję Jolanta Kowalczyk Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jolanta.kowalczyk Re: Kowalczyk Emil 09.11.05, 22:48 jolanta.kowalczyk napisała: > Pilnie poszukuję brata mojego ojca Emila Kowalczyk syna Michała Kowalczyk > lub jego potomnych ,za wszelkie informacje serdecznie dziękuję Jolanta > Kowalczyk Odpowiedz Link Zgłoś
jolanta.kowalczyk Re: Kowalczyk Emil 10.11.05, 21:27 jolanta.kowalczyk napisała: > Pilnie poszukuję brata mojego ojca Emila Kowalczyk syna Michała Kowalczyk > lub jego potomnych ,za wszelkie informacje serdecznie dziękuję Jolanta > Kowalczyk Odpowiedz Link Zgłoś
jolanta.kowalczyk Re: Kowalczyk Emil 11.11.05, 17:02 jolanta.kowalczyk napisała: > Pilnie poszukuję brata mojego ojca Emila Kowalczyk syna Michała Kowalczyk > lub jego potomnych ,za wszelkie informacje serdecznie dziękuję Jolanta > Kowalczyk Odpowiedz Link Zgłoś
jolanta.kowalczyk Re: Kowalczyk Emil 11.11.05, 17:02 jolanta.kowalczyk napisała: > Pilnie poszukuję brata mojego ojca Emila Kowalczyk syna Michała Kowalczyk > lub jego potomnych ,za wszelkie informacje serdecznie dziękuję Jolanta > Kowalczyk Odpowiedz Link Zgłoś
jolanta.kowalczyk Re: Kowalczyk Emil 11.11.05, 20:53 jolanta.kowalczyk napisała: > Pilnie poszukuję brata mojego ojca Emila Kowalczyk syna Michała Kowalczyk > lub jego potomnych ,za wszelkie informacje serdecznie dziękuję Jolanta > Kowalczyk Odpowiedz Link Zgłoś
jolanta.kowalczyk Re: Kowalczyk Emil 12.11.05, 21:13 jolanta.kowalczyk napisała: > Pilnie poszukuję brata mojego ojca Emila Kowalczyk syna Michała Kowalczyk > lub jego potomnych ,za wszelkie informacje serdecznie dziękuję Jolanta > Kowalczyk Odpowiedz Link Zgłoś
jolanta.kowalczyk Re: Kowalczyk Emil 13.11.05, 17:36 jolanta.kowalczyk napisała: > Pilnie poszukuję brata mojego ojca Emila Kowalczyk syna Michała Kowalczyk > lub jego potomnych ,za wszelkie informacje serdecznie dziękuję Jolanta > Kowalczyk Odpowiedz Link Zgłoś
jolanta.kowalczyk Re: Kowalczyk Emil 14.11.05, 18:37 jolanta.kowalczyk napisała: > Pilnie poszukuję brata mojego ojca Emila Kowalczyk syna Michała Kowalczyk > lub jego potomnych ,za wszelkie informacje serdecznie dziękuję Jolanta > Kowalczyk Odpowiedz Link Zgłoś
jolanta.kowalczyk Re: Kowalczyk Emil 14.11.05, 19:45 jolanta.kowalczyk napisała: > Pilnie poszukuję brata mojego ojca Emila Kowalczyk syna Michała Kowalczyk > lub jego potomnych ,za wszelkie informacje serdecznie dziękuję Jolanta > Kowalczyk Odpowiedz Link Zgłoś
jolanta.kowalczyk Re: Kowalczyk Emil 14.11.05, 22:42 jolanta.kowalczyk napisała: > Pilnie poszukuję brata mojego ojca Emila Kowalczyk syna Michała Kowalczyk > lub jego potomnych ,za wszelkie informacje serdecznie dziękuję Jolanta > Kowalczyk Odpowiedz Link Zgłoś
jolanta.kowalczyk Re: Kowalczyk Emil 15.11.05, 21:03 jolanta.kowalczyk napisała: > Pilnie poszukuję brata mojego ojca Emila Kowalczyk syna Michała Kowalczyk > lub jego potomnych ,za wszelkie informacje serdecznie dziękuję Jolanta > Kowalczyk Odpowiedz Link Zgłoś
jolanta.kowalczyk Re: Kowalczyk Emil 16.11.05, 23:28 jolanta.kowalczyk napisała: > Pilnie poszukuję brata mojego ojca Emila Kowalczyk syna Michała Kowalczyk > lub jego potomnych ,za wszelkie informacje serdecznie dziękuję Jolanta > Kowalczyk Odpowiedz Link Zgłoś
jolanta.kowalczyk Re: Kowalczyk Emil 17.11.05, 18:25 jolanta.kowalczyk napisała: > Pilnie poszukuję brata mojego ojca Emila Kowalczyk syna Michała Kowalczyk > lub jego potomnych ,za wszelkie informacje serdecznie dziękuję Jolanta > Kowalczyk Odpowiedz Link Zgłoś
jolanta.kowalczyk Re: Kowalczyk Emil 17.11.05, 19:38 jolanta.kowalczyk napisała: > Pilnie poszukuję brata mojego ojca Emila Kowalczyk syna Michała Kowalczyk > lub jego potomnych ,za wszelkie informacje serdecznie dziękuję Jolanta > Kowalczyk Odpowiedz Link Zgłoś
jolanta.kowalczyk Re: Kowalczyk Emil 18.11.05, 22:02 jolanta.kowalczyk napisała: > Pilnie poszukuję brata mojego ojca Emila Kowalczyk syna Michała Kowalczyk > lub jego potomnych ,za wszelkie informacje serdecznie dziękuję Jolanta > Kowalczyk Odpowiedz Link Zgłoś
jolanta.kowalczyk Re: Kowalczyk Emil 19.11.05, 17:20 jolanta.kowalczyk napisała: > Pilnie poszukuję brata mojego ojca Emila Kowalczyk syna Michała Kowalczyk > lub jego potomnych ,za wszelkie informacje serdecznie dziękuję Jolanta > Kowalczyk Odpowiedz Link Zgłoś
jolanta.kowalczyk Re: Kowalczyk Emil 19.11.05, 20:06 jolanta.kowalczyk napisała: > Pilnie poszukuję brata mojego ojca Emila Kowalczyk syna Michała Kowalczyk > lub jego potomnych ,za wszelkie informacje serdecznie dziękuję Jolanta > Kowalczyk Odpowiedz Link Zgłoś
jolanta.kowalczyk Re: Kowalczyk Emil 20.11.05, 17:56 jolanta.kowalczyk napisała: > Pilnie poszukuję brata mojego ojca Emila Kowalczyk syna Michała Kowalczyk > lub jego potomnych ,za wszelkie informacje serdecznie dziękuję Jolanta > Kowalczyk Odpowiedz Link Zgłoś
monisia_m9 Re: Kowalczyk Emil 21.11.05, 13:46 Napisz mi na maila dokładniejsze informacja (dlaczego go szukasz), aa możliwe, że uda mi się pomóc. monisia_m9@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
jolanta.kowalczyk Re: Kowalczyk Emil 07.12.05, 19:53 Witam serdecznie ,wiem o wujku tylko tyle co napisałam a szukam dlatego że żyje jego brat Adam który chciałby zobaczyć się z nim no a ja dlatego że chciałabym poznać swoją rodzinę bo jak dotąd mam już tylko wujka Adama ze strony mojego taty Eugeniusza Kowalczyk , jeżeli możesz mi pomóc to byłabym ci bardzo wdzięczna a może za to zaproszę cię nad morze ,każda informacja jest mi bardzo cenna .Czekam na odpowiedź ,pozdrawiam Jolanta Kowalczyk Odpowiedz Link Zgłoś
jolanta.kowalczyk Re: Kowalczyk Emil 21.11.05, 22:57 jolanta.kowalczyk napisała: > Pilnie poszukuję brata mojego ojca Emila Kowalczyk syna Michała Kowalczyk > lub jego potomnych ,za wszelkie informacje serdecznie dziękuję Jolanta > Kowalczyk Odpowiedz Link Zgłoś
jolanta.kowalczyk Re: Kowalczyk Emil 22.11.05, 19:38 jolanta.kowalczyk napisała: > Pilnie poszukuję brata mojego ojca Emila Kowalczyk syna Michała Kowalczyk > lub jego potomnych ,za wszelkie informacje serdecznie dziękuję Jolanta > Kowalczyk Odpowiedz Link Zgłoś
jolanta.kowalczyk Re: Kowalczyk Emil 23.11.05, 00:24 jolanta.kowalczyk napisała: > Pilnie poszukuję brata mojego ojca Emila Kowalczyk syna Michała Kowalczyk > lub jego potomnych ,za wszelkie informacje serdecznie dziękuję Jolanta > Kowalczyk Odpowiedz Link Zgłoś
jolanta.kowalczyk Re: Kowalczyk Emil 23.11.05, 08:43 jolanta.kowalczyk napisała: > Pilnie poszukuję brata mojego ojca Emila Kowalczyk syna Michała Kowalczyk > lub jego potomnych ,za wszelkie informacje serdecznie dziękuję Jolanta > Kowalczyk Odpowiedz Link Zgłoś
jolanta.kowalczyk Re: Kowalczyk Emil 23.11.05, 22:05 jolanta.kowalczyk napisała: > Pilnie poszukuję brata mojego ojca Emila Kowalczyk syna Michała Kowalczyk > lub jego potomnych ,za wszelkie informacje serdecznie dziękuję Jolanta > Kowalczyk Odpowiedz Link Zgłoś