tfuj_aniou_strusz 15.10.02, 12:04 w zasadzie nie poszukuje krewnych , bo mam ich az w nadmiaze , tylko chcialbym wiedziec ilu jest ludzi o takim nazwisku i gdzie mieszkaja?? ja mieszkam w Łącku kolo Nowego sacza. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: renia Re: ktos o nazwisku Pasoń IP: proxy / *.radio.com.pl 19.10.02, 16:43 Moja profesorka od gramatyki historycznej na UW w Wawie takie nazwisko nosi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MB Re: ktos o nazwisku Pasoń IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.10.02, 00:10 Gość portalu: renia napisał(a): > Moja profesorka od gramatyki historycznej na UW w Wawie takie nazwisko nosi. Moja profesorka od historii języka na UW takie nazwisko nosi - dr Anna Pasoń Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renia Re: ktos o nazwisku Pasoń IP: proxy / *.radio.com.pl 20.10.02, 11:43 Zgadza się. Na szczęście moja przygoda z nią skończyła się szczęśliwie. A twoja? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MB Re: ktos o nazwisku Pasoń IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.10.02, 14:37 Gość portalu: renia napisał(a): > Zgadza się. Na szczęście moja przygoda z nią skończyła się szczęśliwie. A twoja > ? Bardzo. 4 GHJP na 15-minutowym egzaminie. Teraz chodzę do niej HJP i znowu nie jest źle... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MB Re: ktos o nazwisku Pasoń IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.10.02, 14:38 Gość portalu: MB napisał(a): > Gość portalu: renia napisał(a): > > > Zgadza się. Na szczęście moja przygoda z nią skończyła się szczęśliwie. A > twoja > > ? > > Bardzo. 4 GHJP na 15-minutowym egzaminie. Teraz chodzę do niej HJP i znowu nie > jest źle... Oczywiście 4 z GHJP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renia Re: ktos o nazwisku Pasoń IP: proxy / *.radio.com.pl 25.10.02, 12:58 Ja też, dwie czwóreczki. Ale to było dawno i nieprawda. I już nic nie pamiętam... I po co było się tak martwić. Szczerze nie znosiłam tych przedmiotów, chociaż ona była spoko. Wymagała. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MB Re: ktos o nazwisku Pasoń IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.10.02, 20:49 Ja HJP mam przed sobą, ale pani dr Pasoń nadal jest w porządku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renia Re: ktos o nazwisku Pasoń IP: proxy / *.radio.com.pl 26.10.02, 12:48 No to powodzenia. Przyłóż się szczególnie do zapożyczeń. Na mur beton w każdym zastawie egzaminacyjnym coś z nich jest. No i oczywiście słowniki i gramatyki. Zresztą na wydziale krążą te zestawy, więć można się wykuć w dwa tygodnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gusiek2 Re: ktos o nazwisku Pasoń IP: proxy / 217.96.10.* 30.10.02, 10:05 sprawdź na tej fajnej stronce www.herby.com.pl/herby/indexslo.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość portalu Re: ktos o nazwisku Pasoń IP: 213.241.45.* 10.12.02, 13:06 Moja żona miała takie nazwisko. Ale teściowie i szwagier je mają. Teść pochodzi z Łącka, mieszkali w Jastrzębiu Zdroju kilka lat temu przeprowadzili się pod Opole. Szwagier mieszka pod Warszawą, ja też klikam z Warszawy.Mój mail: m.szewczuk@s2.pl Odpowiedz Link Zgłoś