Dodaj do ulubionych

ktos o nazwisku Pasoń

15.10.02, 12:04
w zasadzie nie poszukuje krewnych , bo mam ich az w nadmiaze ,
tylko chcialbym wiedziec ilu jest ludzi o takim nazwisku i gdzie mieszkaja??

ja mieszkam w Łącku kolo Nowego sacza.
Obserwuj wątek
    • Gość: renia Re: ktos o nazwisku Pasoń IP: proxy / *.radio.com.pl 19.10.02, 16:43
      Moja profesorka od gramatyki historycznej na UW w Wawie takie nazwisko nosi.
      • Gość: MB Re: ktos o nazwisku Pasoń IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.10.02, 00:10
        Gość portalu: renia napisał(a):

> Moja profesorka od gramatyki historycznej na UW w Wawie takie nazwisko nosi.

Moja profesorka od historii języka na UW takie nazwisko nosi - dr Anna Pasoń
        • Gość: renia Re: ktos o nazwisku Pasoń IP: proxy / *.radio.com.pl 20.10.02, 11:43
          Zgadza się. Na szczęście moja przygoda z nią skończyła się szczęśliwie. A twoja?
          • Gość: MB Re: ktos o nazwisku Pasoń IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.10.02, 14:37
            Gość portalu: renia napisał(a):

> Zgadza się. Na szczęście moja przygoda z nią skończyła się szczęśliwie. A
            twoja
            > ?

Bardzo. 4 GHJP na 15-minutowym egzaminie. Teraz chodzę do niej HJP i znowu nie
            jest źle...
            • Gość: MB Re: ktos o nazwisku Pasoń IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.10.02, 14:38
              Gość portalu: MB napisał(a):

> Gość portalu: renia napisał(a):
              >
              > > Zgadza się. Na szczęście moja przygoda z nią skończyła się szczęśliwie. A
              > twoja
              > > ?
              >
              > Bardzo. 4 GHJP na 15-minutowym egzaminie. Teraz chodzę do niej HJP i znowu
              nie
              > jest źle...

Oczywiście 4 z GHJP
              • Gość: renia Re: ktos o nazwisku Pasoń IP: proxy / *.radio.com.pl 25.10.02, 12:58
                Ja też, dwie czwóreczki. Ale to było dawno i nieprawda. I już nic nie
                pamiętam... I po co było się tak martwić. Szczerze nie znosiłam tych
                przedmiotów, chociaż ona była spoko. Wymagała.
                • Gość: MB Re: ktos o nazwisku Pasoń IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.10.02, 20:49
                  Ja HJP mam przed sobą, ale pani dr Pasoń nadal jest w porządku.
                  • Gość: renia Re: ktos o nazwisku Pasoń IP: proxy / *.radio.com.pl 26.10.02, 12:48
                    No to powodzenia. Przyłóż się szczególnie do zapożyczeń. Na mur beton w każdym
                    zastawie egzaminacyjnym coś z nich jest. No i oczywiście słowniki i gramatyki.
                    Zresztą na wydziale krążą te zestawy, więć można się wykuć w dwa tygodnie.
    • Gość: gusiek2 Re: ktos o nazwisku Pasoń IP: proxy / 217.96.10.* 30.10.02, 10:05
      sprawdź na tej fajnej stronce www.herby.com.pl/herby/indexslo.html
      • Gość: gość portalu Re: ktos o nazwisku Pasoń IP: 213.241.45.* 10.12.02, 13:06
        Moja żona miała takie nazwisko.
        Ale teściowie i szwagier je mają.
        Teść pochodzi z Łącka, mieszkali w Jastrzębiu Zdroju kilka lat temu
        przeprowadzili się pod Opole.
        Szwagier mieszka pod Warszawą, ja też klikam z Warszawy.Mój mail:
        m.szewczuk@s2.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka