new5 20.09.06, 14:34 ja takie panieńskie nosze czy ktoś tez tak sie nazywa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mimoza Re: nazwisko Marek IP: *.jaskom.pl 20.09.06, 19:46 Znam Adama Marek z Wodzisławia Śl. i jegop córkę Karolinę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kris Re: nazwisko Marek IP: *.tkk.pl 18.01.10, 19:03 nazywam sie marek jestem zkołobrzegu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: danuta wieczorek Re: nazwisko Marek IP: *.as13285.net 19.05.15, 19:00 Moje panienski nazwisko to Marek i pochodze z Pierzchnego na podkarpaciu. POZDRAWIAM. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek z Gdańska Re: nazwisko Marek IP: *.pol-levant.com.pl 10.06.09, 14:05 Prawda to. Lódź Bałuty bodajże. Ojciec z tamtad przeniósł się nad morze. A ja już tutejszy. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: nazwisko Marek IP: *.wshe.lodz.pl 26.09.06, 10:03 znam Dianę Marek ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magua1 Re: nazwisko Marek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.06, 11:51 Cała rodzina Marków mieszka w Siepawiu koło Krakowa. Przy okazji serdeczne pozdrowienia Z Warszawy jeśli Będą to czyTać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cear Re: nazwisko Marek IP: 213.77.116.* 29.11.06, 18:14 znam rodzię p.Marek z Tuszyna k.Łodzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cezar Re: nazwisko Marek IP: 213.77.116.* 29.11.06, 18:17 znam rodzinę p.Marek z Tuszyna k.Łodzi Odpowiedz Link Zgłoś
st.marek Re: nazwisko Marek 20.12.09, 19:09 moja rodzina pochodzi z okolic Kolbuszowej prawdopodobnie Sandomierza. Najstarsze wpisy w księgach parafialnych z połowy 18 w. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: nazwisko Marek IP: 195.136.48.* 30.09.06, 18:17 Jestem z Olsztyna, mam sąsiadów Marków, mają córkę Anię (Marek), która jest lekarzem :). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aranka88 Re: nazwisko Marek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.06, 13:49 Ja znam Marków z Terespola. Józef Marek już nie żyje , był kapitanem WOP na granicy, jego żona psycholog, dyr. poradni, i córka lekarz a syn prawnik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mn Re: nazwisko Marek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.06, 14:25 I Ewę,nie? Odpowiedz Link Zgłoś
moniig Re: nazwisko Marek 19.10.06, 22:45 Znam Marków z Maniów,nad zalewem czorsztynskim Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: urszula Re: nazwisko Marek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.06, 08:36 znam Stanisława Marek i Mieczysława Marek. Mieszkają w .woj:małopolskim-Nowy sącz. W miejscowości Łącko.Jeden jest 1954 rocznik ,a drugi 1957 r. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grzes Re: nazwisko Marek IP: *.range86-129.btcentralplus.com 17.09.07, 22:17 wlasnie o te roczniki mi chodzi moj dziadek nazwisku marek mial jeszcze dzieci z inna kobieta. prosze o kontakt grzegorz_oziemblowski@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slaw Re: nazwisko Marek IP: *.mtp.com.pl 17.11.06, 08:44 Witam Moja babcia z domu tak się nazywała. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rysiek Re: nazwisko Marek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.11.06, 14:47 W Jeleniej Górze też są Markowie,prcuje z jednym Jurek Marek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: harcereczka Re: nazwisko Marek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.06, 22:11 Znałam kiedyś chłopaka, który nazywał się dokładnie odwrotnie, czyli Marek Jurek ;) Odpowiedz Link Zgłoś
am111 Re: nazwisko Marek 02.12.06, 16:54 Piękne nazwisko :)Pochodze z Kujaw ( okolice Inowrocławia)a nasza duża rodzinka pochodzi z lubelskiego niestety nie znam ich a szkoda.Ostatnio nawet myślałm o odszukaniu swoich korzeni będzie to trudne bo niewiele ma wiadomości .Pzdrawiam wszystkich Marków. Ala Marek mieszkanka Bydgoszczy. am111@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alga Re: nazwisko Marek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.06, 14:54 Ja znam Marka Marka jego żonę Ewę i dzieci Kaśka Marek(teraz inaczej) Tomek Marek i Madzia Marek. Są z Krakowa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WM Re: nazwisko Marek IP: *.acn.waw.pl 26.01.07, 21:46 Korzenie mojej rodziny (Marek) tez wywodza sie z lubelskiego Wioletta Odpowiedz Link Zgłoś
zajbel Re: nazwisko Marek 07.06.07, 11:32 40 lat temu uczyła mnie śpiewu p. Marek w szkole podstawowej w Czółnach to jest woj lubelskie. Miała dwóch synów jeden miał na imię Jarek a drugi nie pamiętam . pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dariusz Marek Re: nazwisko Marek IP: *.range86-162.btcentralplus.com 19.06.08, 15:11 witam pochodze z bydgoszczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dariusz Marek Re: nazwisko Marek IP: *.range86-162.btcentralplus.com 19.06.08, 15:27 witam pochodze zBydgoszczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Raj Re: nazwisko Marek IP: 213.77.49.* 31.01.07, 07:30 Znam Wojciecha Marka z Elbląga Odpowiedz Link Zgłoś
gwiazdecka85 Re: nazwisko Marek 26.01.07, 22:51 a ja znam Błażeja o tym nazwisku ;] z Poznania,obecnie przebywa w Londynie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mania Re: nazwisko Marek IP: *.n.pppool.de 31.01.07, 22:07 Marek to nazwisku z kresow wschodnich . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grzegorz oziemblow Re: nazwisko Marek IP: *.range86-129.btcentralplus.com 17.09.07, 22:12 prawdopodobnie tak. moj dziadek mial tak na nazwisko ale nigdy moja rodzina go nie poznala. prawdopodobnie przybyl tutaj na ziemie odzyskane do walbrzycha lub okolic prosze o maila grzegorz_oziemblowski@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
aisa_80 Re: nazwisko Marek 01.02.07, 12:43 ja studiowałam z Agnieszką Marek,obecnie jest w Irlandii ale jej rodzina mieszka w Żninie. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
eevvaa Re: nazwisko Marek 25.03.07, 20:13 -Chodziłam do szkoły średniej w Lublinie z Joanną Marek. Uśmiech wędruje daleko... ewa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiper Re: nazwisko Marek IP: 46.113.70.* 29.11.10, 14:11 a czy zna ktoś Beatę Marek z Lublina? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek marek Re: nazwisko Marek IP: *.icpnet.pl 05.06.07, 23:20 cześć nazywam się marek i imię też mam marek wbrew temu co by się mogło wydawać nie jest to takie znowu mało popularne nazwisko jak by lepiej poszukać to konstruktor silników w firmie aston martin (bardzo znana marka samochodów) nazywał się Tadeusz Marek !!! mamy również podobno bo nie sprawdzałem znanego i cenionego karnistę Marka oczywiście z nazwiska. Ja mieszkam w poznaniu i przcuję w bankowości no i jeszcze jedno moja mama ma na imię anna marek pozdrawiam serdecznie marek marek marerk@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Marek Re: nazwisko Marek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.07.07, 15:25 Również mam tak na nazwisko. Mieszkam w Gdańsku. Mój ojciec urodził się w Zelowie pod Łodzią. W Dłutowie nadal mieszka część mojej dalekiej rodziny. Rodzina brata taty mieszka w Gdańsku. W tym przypadku nazwisko na południe Polski ,,przywieźli" osadnicy - Bracia Czescy. Prababcia ze strony taty miała na nazwisko Jelinek i mówiła po czesku. Ciekawostka: Na jednym z cmentarzy w czeskiej Pradze odnalazłem kiedyś wspólny grób rodziny Marków i Jelinków z IXX w. pozdrawiam, Tomek Marek z Trójmiasta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: nazwisko Marek IP: *.itam.zabrze.pl 17.10.07, 13:41 Poszukuję potomków braci mojego dziadka Kazimierza Marek ur. w 1907 r. w okolicy Nowego Sącza, których było ponoć pięciu. Byli podobno charakterystyczni w sensie urody, wysocy i o szybko siwiejących, gęstych włosach. Dziadek na poczatku wojny z wojskiem przybył do Cieszyna i tu sie ożenił z Gertrudą, moja babcią. Nasza rodzina "opanowała" południe Polski ale miło byłoby dowiedzieć się, że gdzieś znajdują się nieznani krewni. Aleksandra Murawska, ola.murawska@poczta.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przemek Re: nazwisko Marek IP: *.lsanca.dsl-w.verizon.net 13.07.08, 08:32 Ciekawe. Ja sie urodzilem w Krotoszynie i tam tez byl zbor braci czeskich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Marek Re: nazwisko Marek IP: *.eranet.pl 21.10.07, 13:47 Witam ja też nazywam się Marek a na imię mam Tomek. Nazwisko to nosimy po naszym dziadku , który przyjechał tu do Zachodniopomorskiego z Maciejowa koło Lublina nawet byłem tam z nim kiedyś... Pozdrawiam wszystkich Marków!!! a tu mój email w razie... tomaszmarek@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewcia Re: nazwisko Marek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.08, 16:17 ja jestem Ewa i moje nazwisko to Marek. pochodzę z poł. Wielkopolski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Marek Re: nazwisko Marek IP: *.173.15.124.tesatnet.pl 24.04.08, 20:34 Ja nazywam sie Marek i jestem z Poznania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przemek Re: nazwisko Marek IP: *.lsanca.dsl-w.verizon.net 13.07.08, 08:30 A ja urodzilem sie w Krotoszynie - i tyz Marek Odpowiedz Link Zgłoś
12x12x12x12x Re: nazwisko Marek 04.05.08, 23:53 Ja miałem przełozonego w WOJSKOWYM OSRODKU SZKOLENIA SŁUŻBY ZAKWATEROWANIA I BUDOWNICTWA w CZERWIEŃSKU k ZIELONEJ GÓRY BARDZO FAJNY CHŁOP Był kapitanem Jesli Pan przeczyta to pozdrawiam por rez STANISŁAW KWIATKOWSKI Odpowiedz Link Zgłoś
cbol37 Re: nazwisko Marek 24.06.08, 14:09 meldują się Marki ze Szczecina, aczkolwiek rodzina Dziadka podobno pochodziła z Małopolski ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gugu Re: nazwisko Marek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.08, 13:15 Moja nauczycielka miała tak na nazwisko - jej rodzina mieszkała jeszcze 15 lat temu w Warce. Odpowiedz Link Zgłoś
m4ra Re: nazwisko Marek 11.09.08, 11:18 Witam, Grzegorz Marek, moja rodzina pochodzi z Krasnegostawu. woj. lubelskie. Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta-znudzona Re: nazwisko Marek 12.09.08, 21:38 W Czerwieńsku woj. lubuskie. znam Marek Wojciech , czy to rodzina.? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OczywiścieMarek :) Re: nazwisko Marek IP: *.ists.pl 01.01.09, 23:23 Witają Marki ze Spytkowic, powiat Wadowicki, Małopolska. Pozdrowienia dla wszystkich Marków!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktosik Re: nazwisko Marek IP: *.hsd1.nj.comcast.net 03.01.09, 02:22 Rodzina Marek w Byczynie oplskiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mareczek Re: nazwisko Marek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.09, 18:37 Cześć ; Jestem Krzysztof Marek r.1958 mam syna Piotra,mieszkam w Myszkowie. Rodzina przywędrowała prawdopodobnie w XIX w. z południa - pogranicze ukraińskio-słowackie. Dużo Marków z tego okresu i miejsca przybyło do Zagłębia /Sosnowiec, Będzin/. Zygmunt Marek z Sosnowca partia PPS rywalizował z Wojciechowskim o stanowisko prezydenta w IIRzeczypospolitej. Pozdrawiam Krzych. Odpowiedz Link Zgłoś
fergiez Re: nazwisko Marek 17.01.09, 15:42 Ja niestety nie znam, ale polecam sie zalogować na gomze.pl czyli portal odwiedzany dziennie przez tysiące osob szukajacych osob, ktore widzialy lub chca poznac. DO szukania krewnyc hidealne - duzo osob dodaje tam takie ogloszenia (dział inne). Chwile to zajmuje, a zawsze dodatkowe miejsce, więc nie szkodzi próbować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariola marek Re: nazwisko Marek IP: 213.92.133.* 21.01.09, 22:33 ja jestem mariola marek i pochodzę z gniezna. Tutaj mieszka duża rodzina Marków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marrena1 Re: nazwisko Marek IP: 212.244.6.* 26.01.09, 12:03 Mój pradziadek pochodził z Łysej Góry małopolskie, potem razem ze swoją rodziną przeprowadził się do Zabawy niedaleko Krakowa. Wiem że mam rodzinę w Szczecinie,Bydgoszczy, Opolu, Warszawie i sama nie wiem gdzie jeszcze....:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Basia Marek Re: nazwisko Marek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.09, 21:56 Mam panieńskie nazwisko Marek. Urodzilam sie w Kartuzach, woj. pomorskie. Do Kartuz przyjechał moj dziadek w latach 20 - stych XX wieku. Takie nazwisko nosi jeszcze mój brat Piotr Marek. Myslałam, że to mało spotykane nazwisko, a tu proszę same Marki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stanisław Marek Re: nazwisko Marek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.10, 12:35 Podobno brat mojego dziadka Pawła po I wojnie wyjechał na Pomorze z okolic Kolbuszowej. Pierwsze zapiski w księgach paraf. XVII w. Ja mieszkam pod Wrocławiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert Re: nazwisko Marek IP: *.free.aero2.net.pl 26.06.14, 13:55 Witam a ja mieszkam we Wrocławiu, proszę o kontakt MARKA z pod Wrocławia Odpowiedz Link Zgłoś
st.marek Re: nazwisko Marek 24.03.19, 23:50 Z tą siwizną to się zgadza. Ja stanisław Marek posiwiałem juz w wieku 35 lat. Brat mojego dziadka Pawła Marka wyjechał z okolic Kolbuszowej na Pomorze (PRUSY WSCH>) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ET Re: nazwisko Marek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.09, 10:56 łYSA GóRA-WOJ. MAłOPOLSKIE -STANISłAW MAREK I FRANCISZEK MAREK -POZDROWIENIA:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emilia marek Re: nazwisko Marek IP: *.smtvsat.pl 26.07.09, 21:13 mam na imię Emilia(nazwisko oczywiście Marek)mieszkam w Trzciance w woj. wielkopolskim Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olimpia Re: nazwisko Marek IP: *.chello.pl 11.08.09, 12:44 Marek to nazwisko nosze od urodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
edyta7527 Re: nazwisko Marek 23.02.10, 21:31 new5 napisała: > ja takie panieńskie nosze czy ktoś tez tak sie nazywa Moja koleżanka nazywa sie Angelika Marek,mieszkała w Złotowie teraz mieszka w Anglii,Manchester-jest na NK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: margotca Re: nazwisko Marek warszawa IP: *.kosnet.pl 26.06.10, 20:57 wawka sie kłania sporo nas tu jest Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: nazwisko Marek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.03.11, 08:31 Witam z tej strony Łukasz Wieleń Odpowiedz Link Zgłoś
pis_da_deby Re: nazwisko Marek 04.03.11, 12:57 new5 napisała: > ja takie panieńskie nosze czy ktoś tez tak sie nazywa www.moikrewni.pl/mapa/kompletny/marek.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aweł marek nazwisko marek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.14, 15:25 imię paweł nazwisko marek syn alicji i marian wnuk reginy i adama prawnuk anny i michała miejsce zamieszkania okolice piotrkowa trybunalskiego. pawełmarek@poczta.onet.eu Odpowiedz Link Zgłoś