aykaa 31.12.06, 13:43 A najlepiej przystojnego, wysokiego, bez kompleksów i kolo 40-tki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: waga Re: szukam LWA, Wagę, Strzelca IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.12.06, 20:19 A moze być waga=50 ? Reszta pasuje do Twoich zapotrzebowań! Odpowiedz Link Zgłoś
aykaa Re: szukam LWA, Wagę, Strzelca 01.01.07, 21:59 kurcze.... 50 to troche duzo :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waga Re: szukam LWA, Wagę, Strzelca IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.01.07, 00:07 Przesadzasz ! Odpowiedz Link Zgłoś
aykaa Re: szukam LWA, Wagę, Strzelca 02.01.07, 20:56 a..... waga=50 to chodzi o 50kg? Ale to też ... troche chudzinka_taka :-D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waga Re: szukam LWA, Wagę, Strzelca IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.01.07, 19:51 ayakaa! Mam niedowagę, ale nie aż taką. 50 to moj wiek metrykalny a faktyczny ze 35. No i "+/-" kładę na łopatki: jego marniutkie 182 cm to pryszcz, powiadam pryszcz przy moich 194,8 cm rano i 194,00 wieczorem! Do Siego ! PS Przypomniał mi się dowcip takowy. Mąż pręży muskuły przed lustrem i mruczy - gdybym miał w bicepsie ze 3 cm więcej to wygladalbym jak Apollo. Na to żona : -A gdybyś miał ze 3 cm mniej, to byłbyś Wenus .. Odpowiedz Link Zgłoś
aykaa Re: szukam LWA, Wagę, Strzelca 05.01.07, 19:01 wago!!!!! wiesz? zaczynasz mi się podobać :)) No i poczucie humoru masz Baci :-*) ----------------------------------- *** szczęście trzeba tworzyć samemu. niepowodzenia cierpliwie znosić *** Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waga Re: szukam LWA, Wagę, Strzelca IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.01.07, 22:29 Mowiłem, żem młody duchem przecie! A kiedyś usłyszałem, że jestem duszą towarzystwa lecz to na wyrost powiedziane, (kłamstewko takie), ale rozbawiam dalej: - Podczas zwiedzania ZOO żona wpadła do klatki z szympansem. Małpa zdziera z niej ubranie a ona krzyczy: mężu ratuj, co mam zrobić? Mąż: powiedz mu, że boli Cię głowa ! O północy Ci się przyśnię,przyjemnych snów! PS. A cóz to jest "Baci"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: +/- Re: szukam LWA, Wagę, Strzelca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.07, 21:09 aykaa napisała: > A najlepiej przystojnego, wysokiego, bez kompleksów i kolo 40-tki Jestem : Lwem ( zodiakalnym, nie byle jakim, bo... ), przystojnym ( tak mówią inni :)), wysokim ( chyba (?) -tj. 182cm ), bez kompleksów, po 40-stce, ... itd. ... ale "zajętym" ( na szczęście :)) ONA jest fantastyczna :) ( Pod każdym względem ). P.S. " Szukajcie, a znajdziecie ... " :) Odpowiedz Link Zgłoś
olcia.555 Re: szukam LWA, Wagę, Strzelca 03.01.07, 19:17 Gość portalu: +/- napisał: Jestem : Lwem przystojnym , wysokim -tj. 182cm ), bez kompleksów, po 40- stce, ... itd > ... ale "zajętym" ( na szczęście :)) > ONA jest fantastyczna :) > ( Pod każdym względem ). Haha... 182cm i wysoki? Poza tym to gratuluję a to "na szczęście" sie okaże :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: +/- Re: szukam LWA, Wagę, Strzelca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.07, 09:30 olcia.555, jeżeli cytujesz, to cytuj dokłdnie, bez manipulacji Napisałem : " wysokim ( chyba (?) -tj. 182cm )" to "chyba (?)" ci umknęło ( dla niektórych - zwłaszcza kobiet - te 182 to i tak za dużo, bo same mają zazwyczaj po ... ) - To po pierwsze. Po drugie: Nie martw się o mnie, nic nie musi się "okazywać", bo się już okazało. ... i to nie twój "problem". ( Co najwyżej możesz zazdrościć :P ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: szukam LWA, Wagę, Strzelca IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.01.07, 09:59 Czyzby +/- miał kompleks niższości? Odpowiedz Link Zgłoś
olcia.555 Re: szukam LWA, Wagę, Strzelca 05.01.07, 18:56 +/- spokojnie... jestes wielki! Jakis ...... komlepsik? ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: +/- Re: szukam LWA, Wagę, Strzelca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.07, 01:57 olcia.555 napisała: > Jakis ...... komlepsik? Nie, brak "kompleksików". ( Pisałem już o tym. Ewentualnie czytaj uważniej, a nie będziesz musiała stawiać tego rodzaju (...) pytań ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waga Re: WAGO.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.01.07, 09:04 W porządku. Gdzie , kiedy i jak: "z" czy "bez" ?! A Twój wzrost, będzie pasował do moich, przypominam 194,8 cm rano i 194,0 cm wieczorem? PS Dowcipu dzisiaj nie będzie... Odpowiedz Link Zgłoś