Gość: ciekawa IP: *.uznam.net.pl 02.08.07, 00:51 szukam osob ktore nosza to nazwisko Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Piotrek Re: kto z was nazywa sie szaja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.07, 13:20 Ja również mam takie nazwisko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szaja Re: kto z was nazywa sie szaja IP: *.uznam.net.pl 01.09.07, 00:22 Napisz Piotrze skad pochodzisz.My mieszkamy w Swinoujsciu i jest nas duzo.Rodzinq pochodzi z okolic Zamoscia ale obecnie nie wiemy czy ktos o takim nazwisku tam mieszka.Napisz w jakim jestes wieku,a napewno bedziesz mial z kim porozmawiać.Pozdrowionka od SZAJOW dla SZAJOW. Odpowiedz Link Zgłoś
anika-na Re: kto z was nazywa sie szaja 05.09.07, 01:48 znam jedna panne z Opolskiego ale nic specjalnego, zlodziejka cpunka- niestety:( wyjechala do Angli jej imie Magda. Takze nie chcielibyscie poznac tej osobniczki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawa Re: kto z was nazywa sie szaja IP: *.uznam.net.pl 05.09.07, 17:59 Dzięki.Napewno nie chcemy jej poznać. Odpowiedz Link Zgłoś
next_jurek Re: kto z was nazywa sie szaja 25.12.07, 03:30 Odpowiedź do "anika-na" Uważam że po mimo tego chcielibyśmy. Może było by inaczej z utrzymywaniem kontaktu no ale jak to mówią "w każdym stadzie owiec musi być choć jeden baran" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waldek szaja Re: kto z was nazywa sie szaja IP: *.centertel.pl 22.12.07, 19:52 witam serdecznie ipozdrawiam rodzinę ze świnoujścia i nie tylko , ja miesz kam w zchodniopomorskiem w barlnku i napewno mnie pamietacie bo kiedys sie widzielismy jak bylem z moim ojcem uwas / mojego wuja staszka / było to 22 lata temu . jesli cos odpiszecie to bedzi emy mogli jakos sie skontaktowac pzdr . waldek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawa Re: kto z was nazywa sie szaja IP: *.uznam.net.pl 25.12.07, 01:12 Wesolych Swiat.My napewno sie nie znamy .Jestem zona Twojego kuzyna J anka,syna wuja o ktorym wspomniales.Jutro Janek napisze kilka slow.Z Barlinka odezwal sie tez Jerzy,ale wy zapewne sie znacie.22 lata temu Twoj kuzyn byl jeszcze szczesliwym kawalerem,a teraz jest szczesliwszym mezem i ojcem... Odpowiedz Link Zgłoś
next_jurek Re: kto z was nazywa sie szaja 25.12.07, 02:39 <Jurek Szaja> Cześć "CIOTKA ANKA" Pozdrowienia od wszystkich z Barlinka.Zdrowych i wesołych świąt. Szkoda że się nie znamy, a być może i się znamy jak się teraz okazuje to świat jest całkiem mały. Ostatnio spotkałem w Drezdenku osobę która nazywa się Szaja i nosi też imię Jerzy. Jest kuzynem Romka Jacko którego mama nosiła nazwisko panieńskie Szaja. Fajne nie uważasz. Zastanawiałem się z ojcem kim mogła być Pani Szaja. Z której cząstki naszego drzewa. Proszę jeżeli możesz tokoresponduj na adres meil-owy ppruelbud1@wp.pl Jurek Sz. Odpowiedz Link Zgłoś
next_jurek Re: kto z was nazywa sie szaja 25.12.07, 03:15 Piszę do ciebie jeszcze raz w dniu dzisiejszym. By zaspokoić twoją ciekawość proponuje ci byś w wyszukiwarce Gogle wpisała hasło szaja. Później wyszukaj www.moikrewni.pl/mapa/kompletny/szaja.html Przekonasz się gdzie i ilu Szajów jest w Polsce. Obejrzyj sobie także stronę biblionetka.pl/ka.asp?id=32900. A być może doznasz miłego zaskoczenia. Jurek Sz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciekawa Do Waldka Szaja IP: *.uznam.net.pl 26.12.07, 14:51 8917178 nr gg mojego Syna . jak komputer jest wlaczony to zawsze status zaraz wracam lub dostepny Odpowiedz Link Zgłoś
next_jurek Re: kto z was nazywa sie szaja 25.12.07, 03:25 > Ja również mam takie nazwisko Pytanie do Piotra Moje nazwisko także jest Szaja jestem z Barlinka a ty z kąd, bo nie mogę skojażyć imienia? Proszę napisz do mnie. Myślę że szybciej się skontaktujemy jak będziesz pisał na adres ppruelbud1@wp.pl Jurek Szaja Odpowiedz Link Zgłoś
next_jurek Re: kto z was nazywa sie szaja 27.12.07, 01:39 Gość portalu: Piotrek napisał(a): > Ja również mam takie nazwisko Ja jestem Jurek pochodzę z Barlinka mój ojciec jest z zamojszczyzny. W okolicach Barlinka jest nas więcej. Można z żartem powiedzieć że "jest nas tu jak mruwków". Michała i ja już się ze sobą skontaktowaliśmy. Jak widzisz znaleźliśmy się także jako rodzina. Ja wiem że niektóży mówią że z rodziną to.....,no ale czasami?? Napisz na adres meil-owy ppruelbud1@wp.pl Jurek Szaja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawa Re: kto z was nazywa sie szaja IP: *.uznam.net.pl 29.12.07, 18:21 Piotrze Szaja odezwij się do nas Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Szaja Re: kto z was nazywa sie szaja IP: *.gprspla.plusgsm.pl 11.10.07, 23:07 Niom ja sie tak nazywam od urodzenia i dumny jestem z tego :) mieszkam w zachodniopomorskim a jesli jestes bogaty to odbiore kazda pomoc finansowa :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawa Re: kto z was nazywa sie szaja IP: *.uznam.net.pl 12.10.07, 17:55 Niom ...Tak mowi moj szwagier Andrzej Szaja...Pozdrowionka,ale finanse niestety kiepskie.Az jestem ciekawa czy to ty czy kazdy Andrzej Szaja mowi sobie niom Odpowiedz Link Zgłoś