Dodaj do ulubionych

"królówka " w W-we

IP: 194.181.36.* 12.12.01, 11:22
Jeśli skończyłeś "królówkę" odezwij się do mnie (matura 1991r.). Byłoby fajnie
powspominać w internecie stare czasy. Jakoś tak wyszło, że prawie ze wszystkimi
straciłam kontakt, Roma
Obserwuj wątek
    • Gość: Roma Re: 'królówka ' w W-we IP: 194.181.36.* 15.10.02, 12:24
      Naprawdę nikt z "Królówki" nie ma internetu?
      • Gość: ewa Re: 'królówka ' w W-we IP: 195.205.149.* 15.10.02, 15:57
        Skończyłam królówkę w 1985 roku, więc nie spotkałyśmy się. Pewnie trafiłaś na
        kultową panią Jarmoch i jej słynne powiedzonka? Czy wagary również spędzałaś w
        Królikarni kontemplując rzeźby Dunikowskiego? Pozdrawiam - Ewa.
        • Gość: Roma Re: 'królówka ' w W-we IP: 194.181.36.* 18.10.02, 13:08
          Tak Ewa strzał w dziesiątkę , miło, że ktoś się jednak odezwał :))
          • Gość: inka Re: 'królówka ' w W-we IP: *.upc.chello.be 27.10.02, 12:05
            Hej Roma & Ewa! Ja jestem 'Matura 91".
            Roma do ktorej klasy chodzilas?
            W 2001 myslalam o probie zorganizowania zjazdu na X-lecie 'po-krolowkowe', ale
            nie znalazlam chetnych do pociagniecia tego pomyslu...gdzies sie wszyscy
            rozlezli. Czasami spotykam kilka osob z ktorymi mam jeszcze kontakt, ale
            swietnie by bylo zebrac nas wszyskich na jakies imprezce...moze cos
            wykombinujemy?
            • Gość: marta Re: 'królówka ' w W-we IP: *.acn.waw.pl 27.10.02, 20:30
              Hejka!

Skończyłam królówke w 1993( chyba... bo troszkę czasu już minęło)
              Ach pani Jarmoch, a moja pani wychowawczyni Wójtowicz...:))
              Wspaniały czas tam spędziłam.
              Roma to chyba się spotkałyśmy????
              Ja byłam w humanie
              • Gość: ewa Re: 'królówka ' w W-we IP: 195.205.149.* 30.10.02, 15:07
                Podobno pani Wójtowicz niestety już nie żyje? A moze się mylę? To była kobieta
                naprawdę wielkiego serca. Moją wychowawczynią była pani od rosyjskiego,
                zapomniałam jej nazwiska (właściwie były dwie, pierwsza z nich odeszła ku
                radości niemal wszystkich uczniów królówki, druga była właściwie bezbarwna).
                Pani od matematyki chyba nazywała sie Stodulska, Stodółkiewicz? A czy za
                waszych czasów uczyły jeszcze panie od polskiego: Żelazko z cudnymi warkoczami
                i skromna, cichutka Siekiera? Fizyka: Kaszuba, biologia: Dawidowicz? Rany, czy
                ja naprawdę to wszystko pamiętam!!!!! Odezwijcie się - Ewa.
            • Gość: marta Re: 'królówka ' w W-we IP: *.acn.waw.pl 27.10.02, 20:32
              Gość portalu: inka napisał(a):

> Hej Roma & Ewa! Ja jestem 'Matura 91".
              > Roma do ktorej klasy chodzilas?
              > W 2001 myslalam o probie zorganizowania zjazdu na X-lecie 'po-krolowkowe',
              ale
              > nie znalazlam chetnych do pociagniecia tego pomyslu...gdzies sie wszyscy
              > rozlezli. Czasami spotykam kilka osob z ktorymi mam jeszcze kontakt, ale
              > swietnie by bylo zebrac nas wszyskich na jakies imprezce...moze cos
              > wykombinujemy?
              > ****
              Witaj Inko!

To znaczy, że my tez w tym samym czasie chodziłyśmy do naszej ukochanej budy:)
              • Gość: Roma Re: 'królówka ' w W-we IP: 194.181.36.* 30.10.02, 15:16
                Inka- ja chodziłam do humana, moją wychowawczynią była Jarmochowa, a ty? Jeśli
                chodzi o imprezke wspomnieniową jestem za, mogłybyśmy o czymś pomyśleć :))))
                Nie wiedziałam,że Wójtowicz nie żyje, to była fajna babka.
                Z Siekierą miałam polski, była niezastąpiona :)))
                Dziewczyny jakby co piszcie na maila roma52@wp.pl, pozdrawiam Romka
    • Gość: Jankes Re: 'królówka ' w W-we IP: *.broadcom.com 06.11.02, 00:57
      Zapraszam do zajrzenia na ten watek:
      www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=289&w=2224722
      Matura '81
      • Gość: Roma Re: 'królówka ' w W-we IP: 194.181.36.* 08.11.02, 10:43
        Jankes dzięki :)))
      • Gość: ewa Re: 'królówka ' w W-we IP: 195.205.149.* 08.11.02, 12:17
        Jankes wielie dzięki - Ewa

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka