Gość: Gosc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.08, 23:39 Poszukuję brata, ktorego nigdy nie widzialam o nazwisku Klecki z okolic badz samej Zielonej Gory Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gośka Re: Poszukuję brata IP: *.sycomp.pl 01.03.08, 19:42 Zazdroszczę wam, ja nawet nie wiem, czy mam brata, czy siostrę. Też chciałabym znaleźć nieznane rodzeństwo. Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: po Re: Poszukuję brata IP: *.acn.waw.pl 01.05.08, 23:09 Szkoda,że nie zostawiłaś kontaktu. Zajrzyj na naszą klasę, jest tam Marek Klecki z Zielonej Góry. Ma 37 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
kimmie_baby Re: Poszukuję brata 03.05.08, 07:25 po co Ci ten brat? potrzebny Ci jakiś organ pilnie? nie rozumiem tego. niewinny człowiek a tu nagle poszukiwany bo Tobie rodziny czy genetyki się zachciało. no tak, Ty nigdy go nie widziałaś to musicie zdjęcie sobie zrobić wspólnie. nie możesz pójść na przystanek autobusowy i zrobić sobie zdjęcie z kimś innym? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: laFelicita Re: Poszukuję brata IP: *.netia.citysat.com.pl 06.05.08, 22:57 kretynka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc Re: Poszukuję brata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.08, 16:18 Organu i zdjęcia z taka osoba jak ty, nie chciłabym miec, bo by sie i tak nie przyjął.Trafiłam w epicentrum, zainteresowana jestes mocno a strach cie przerósl! COZ sa 2 wyjscia albo ujawnic tajemnice sprzed lat albo pojsc do specjalisty! Musisz byc prostaczka!!!!!!!!!!! i logujesz sie pod kilkoma podpisami po co? A korzenie to ja dobrze znam, nie martw sie i nie wyzywaj ludzi, bo wszedzie obowiazuja pewne zasady i normy Odpowiedz Link Zgłoś
agoolec1 Re: Poszukuję brata 23.05.08, 18:15 kimmie_baby napisała: mam nadzieję pojebie jeden że wykasują twój post!!!zgłaszajcie nadużycie!!! > po co Ci ten brat? potrzebny Ci jakiś organ pilnie? nie rozumiem > tego. niewinny człowiek a tu nagle poszukiwany bo Tobie rodziny czy > genetyki się zachciało. > > no tak, Ty nigdy go nie widziałaś to musicie zdjęcie sobie zrobić > wspólnie. > > nie możesz pójść na przystanek autobusowy i zrobić sobie zdjęcie z > kimś innym? Odpowiedz Link Zgłoś