Gość: zaba IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 30.01.04, 12:41 właśnie zrobiłam chleb i muszę wstawić go do piekarnika... no i w tym problrm, ze nie wiem w jakiej temperaturze go piec. przepis od cioci, jej w domu nie ma i..... co mam robić? pomoc? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: salmotrutta Re: chleb - pilne IP: *.compass.net.nz 30.01.04, 12:45 ...poczekaj az ciocia wroci...chyba ze umarla...wtedy sprawa stracona... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaba Re: chleb - pilne IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 30.01.04, 12:49 ale chleb mi już urósł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: salmotrutta Re: chleb - pilne IP: *.compass.net.nz 30.01.04, 13:00 ...dawno nie pieklem wiec dokladnie nie pamietam...sprobuj "na wyczucie"...z niska temperatura i ciasto opadnie...za wysoka i "balon" sie zrobi...a w google nic nie ma na ten temat?... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaba Re: chleb - pilne IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 30.01.04, 13:07 piekę w 200, chyba ok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: salmotrutta Re: chleb - pilne IP: *.compass.net.nz 30.01.04, 13:05 ...sprobuj ok 200 stopni C...tak przynajmniej podaje link ktory znalazlem...www.stolon.slupsk.net/przepisy.php...smacznego:)... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaba Re: chleb - pilne IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 30.01.04, 13:16 wielkie dzięki, fajna strona... przesyłam Ci wirtualną kromkę chleba w podzięce :) tzn za jakies 25 min, jak skończę wypiekać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaba Re: chleb - pilne IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 30.01.04, 13:49 jaki rewelacyjny chlebek mi wyszedł... jeszcze raz dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś