Gość: kociamama IP: 115.192.157.* 28.07.10, 04:51 Witajcie drodzy forumowicze. Pilnie potrzebuje jakies fajne marynaty do kurczaka na grila a takze jakies pomysy na przygotowanie kurczaka. Bede wdzieczna za kazdy przepis. dzieki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: też kociamama Re: kurczak IP: 85.222.87.* 28.07.10, 08:07 Zaraz Cię odeślą do wyszukiwarki :D Moja ulubiona marynata grillowa: sos sojowy + miód + pieprz kajeński. Do pieczenia: jogurt grecki + pasta curry + ew. czosnek + natka pietruszki + pieprz kajeński (bo lubię :)). Musi się marynować parę godzin. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kociamama Re: kurczak IP: 115.192.157.* 28.07.10, 08:17 dziekuje bede probowac. Oczywiscie wiem ,ze moge byc odeslana do wyszukiwarki ,ale moze bedzie jeszcze ktos komu tak jak tobie chcialo sie napisac : ))) Odpowiedz Link Zgłoś
nothing.at.all Re: kurczak 28.07.10, 08:12 Oczywiście, że odeślemy do wyszukiwarki. Bo przepisów była cała masa:). Odpowiedz Link Zgłoś
mia_siochi Re: kurczak 28.07.10, 08:43 Uważam, że szybciej i prościej jest skorzystać z wyszukiwarki, niż zakładać nowy wątek i wdawać się jeszcze w dyskusje. No ale ja to leniwa jestem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x najlepsze i sprawdzone są gotowe przyprawy, IP: *.unitymediagroup.de 28.07.10, 10:03 pracowali nad nimi fachowcy, a przed dopuszczeniem do sprzedaży były wielokrotnie testowane przez różne grupy konsumentów. Odpowiedz Link Zgłoś
ladyann77 Re: najlepsze i sprawdzone są gotowe przyprawy, 28.07.10, 16:31 Sos słodko-pikantny chili + ketchup (najlepiej meksykański) + łyżka miodu. Przynajmniej jedna doba w lodówce, a potem na grilla. Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztofsf Re: najlepsze i sprawdzone są gotowe przyprawy, 01.08.10, 23:43 Ale nie kazdy lubi zaprawiac sie glutaminianem sodu, bedacym polepszaczem smaku we wszystkich chyba gotowych mieszankach. Odpowiedz Link Zgłoś
figgin1 Re: kurczak 01.08.10, 23:26 Moje ulubione: sok z cytryny, sos sojowy, pieprz, koperek maślanka, curry, ostra papryka zmielone ziele angielskie, liscie laurowe, pieprz sos sojowy, miód, ocet winny, tom-yum Odpowiedz Link Zgłoś