Gość: ewa IP: *.icpnet.pl 25.03.04, 16:04 Czy ktoś ma pomysł , a może jakieś wypróbowane przepisy na przygotowanie soczewicy ? Ostatnio jadłam pierogi z soczewicą i były rewelacyjne ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marghot Re: Soczewica 25.03.04, 16:09 forum.gery.pl/index.php?showtopic=8326 znalazłam taki link z przepisami, nie są one wypróbowane przeze mnie Odpowiedz Link Zgłoś
jutka1 Re: Soczewica 25.03.04, 16:22 Niestety, link nie dziala... The XML page cannot be displayed Cannot view XML input using XSL style sheet. Please correct the error and then click the Refresh button, or try again later. -------------------------------------------------------------------------------- Cannot have a DOCTYPE declaration outside of a prolog. Error processing resource 'forum.gery.pl/index.php?showtopic=8326'. Line 5, Position 11 Odpowiedz Link Zgłoś
marghot Re: Soczewica 25.03.04, 16:25 u mnie otwiera sie bez problemu, nie rozumiem :( forum.gery.pl/index.php?showtopic=8326 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wegan Re: Soczewica IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.03.04, 19:08 u mnie też się nie otwiera. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Linn Re: Soczewica IP: *.dialup.tiscali.it 26.03.04, 09:26 Otwiera sie, ale powoli. Odpowiedz Link Zgłoś
szarytka Re: Soczewica 26.03.04, 13:20 ja robię spagetti soczewicowe: na oliwie podsmażam cebulkę z czosnkiem (czosnek na koniec bo zgorzknieje), dodaję rozdrobnione pomidory z puszki, ugotowaną soczewicę (taką z woreczka pakowaną jak ryż), pikantne papryczki, sól i zioła do smaku. Do tego gotuję spagetti. Trwa to wszystko ok. 25 min. (bo trzeba najpierw ugotować soczewicę) proste i bardzo smaczne Odpowiedz Link Zgłoś