Dodaj do ulubionych

BUBEL spożywczy lub kuchenny

• aga857 Re: BUBEL spożywczy lub kuchenny 10.07.04, 12:33
      - Dziadek do orzechów firmy Fackelmann
      - otwieracz do konserw z Ikei- tragedia!! otworzył jedną puszkę i zakończył
      zywot...
      - kukurydza w puszce każda inna niż Pudliszki i Bonduelle
      - serek Łąki Warmii- sama chemia, na dodarek wyjątkowo niesmaczna
      • Gość: mnkra Re: BUBEL spożywczy lub kuchenny IP: 5.2.* / *.chello.pl 10.07.04, 19:00
        Garnki do gotowania makaronu kupione w hipermarkecie.w komplecie 2 sztuki.dwa
        razy uzylam i wewnatrz blacha zaczela rdzewiec, poniewaz farba ,ktora byla
        pokryta po prostu sie zluszczyla. Okropne jak to pisze to nie wierze,ze moglam
        cos takiego kupic.Z czego oni wykonali te garnki, pytam.Wywalilam na smietnik
    • Gość: mnkra Re: BUBEL spożywczy lub kuchenny IP: 5.2.* / *.chello.pl 10.07.04, 19:02
      Dodam jeszcze, ze wstretne sa przyprawy produkowane dla hipermarketow,papryka
      bez smaku i zapachu w kolorze brazu, pieprz prawdziwy z dodatkiem wyki oraz
      majeranek z piaskiem.
    • Gość: Wiola Re: BUBEL czyli woda Kropla beskidu IP: *.chello.pl 11.07.04, 13:43
      Dla mnie to woda niegazowana Kropla Beskidu, produkowana przez Coca-colę.
      Wycofali ją ze sklepów, bo firma ma problemy z jej czystością. A wszystko kilka
      tygodni po zadętym wejściu na rynek w Polsce. Zobaczymy, czy się skończy, jak w
      Anglii, gdzie musieli zwinąć jedną wodę z rynku, bo lali kranówkę.
    • Gość: mballaun Re: BUBEL spożywczy lub kuchenny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.04, 23:17
      "kuchnia arabska" wydana przez wydawnictwo Kirke, napisana przez jakiegoś
      Roczona - oszustwo, dno.
    • Gość: nifedril Re: BUBEL spożywczy lub kuchenny IP: *.ols.vectranet.pl 18.02.05, 23:52
      musztarda delikatesowa kamis, syrop wieloowocowy herbapol(innych smaków tej
      firmy nie próbowałam), serek wiejski każdy inny niż Piątnicy i ostatnie
      odkrycie: margaryna Miss Figura mlekowity, paskudztwo.
      • Gość: m Re: BUBEL spożywczy lub kuchenny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.05, 21:57
        serek topiony o smaku wędzonego kurczaka
        zgroza po prostu!!!
        • cynamoon6 Re: BUBEL spożywczy lub kuchenny 13.08.05, 22:49
          Wino biale hiszpanskie półsłodkie Columbus z Lidla.
          Kupilam ot tak, zgarnelam z polki.
          Lubie hiszpanskie wina, nawet te tanie za kilkanascie zlotych ;-)
          Nie patrzylam na cene nawet, po otwarciu okazlo sie kwasnym syfem o octowym
          aromacie , po wypiciu moze 100 ml na drugi dzien czulam sie jakbym wypila cala
          butelke kiepskiego alkoholu.
          Potem odszukalam parago i czesciowo uzyskalam odpowiedz -kosztowalo 6.90zl
          Bleeeeeeee

• Gość: RED Re: BUBEL spożywczy lub kuchenny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.05, 16:35
            pieczywo z Tesco
            jakiekolwiem
            po trzech godzinach od nabycia nadaje się do wyrzucenia
            • justine74 Re: BUBEL spożywczy lub kuchenny 23.08.05, 11:07
              up
              • jollka2 Jogurt Danone Activia 23.08.05, 11:17
                Wlaśnie go zjadlam. Nie wiem czy mi się taki trafił czy wszystkie one takie
                niedobre. Mam jeszcze jeden, więc z niechęcią sprawdzę, kwaśno-chemiczny w
                smaku, blee, zaznaczam że nie był przeterminowany.
                Kolejny przereklamowany produkt Danone. Więcej nie kupię.
                • Gość: ciaskto Re: Jogurt Danone Activia IP: 81.210.69.* 23.08.05, 12:46
                  Tak samo wstrętny jest aktimel waniliowy!Ohyda.
                  Poza tym koncetraty pomidorowe "Dawtona" i HERBATKA POZIOMKOWA NIE WIEM CZY
                  DOBRZE PODAM FIRMĘ ALE TO CHYBA STMEKS!!!!Jejku nie kupujcie!!!Papier i do tego
                  zgryziony!Nobla dla tego kto tam się poziomki doszuka!!!
                  • jollka2 ptasie mleczka 23.08.05, 12:49
                    Najbardziej lubiłam ptasie mleko z Vobro z Brodnicy, to był ich najlepszy
                    wyrób. Niestety już nie robią, jakieś tam ISO itp. Rozpływało się w ustach,
                    zjadalam kilo przez weekend.
                    Te, które są obecnie, nawet z Wedla, to scukrzona kicha.
                • jarek_zielona_pietruszka Re: CAŁY DANON I INNE TAKIE 24.08.05, 00:19
                  wszystkie wody pseudo mineralne, mineralizowane i.t.p. Zott, dr.oetker,onken i
                  inne tego typu czysto chemiczne wyroby
            • Gość: Pani_Momo Re: BUBEL spożywczy lub kuchenny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.05, 16:52
              Gość portalu: RED napisał(a):

> pieczywo z Tesco
              > jakiekolwiem
              > po trzech godzinach od nabycia nadaje się do wyrzucenia

Ale ostrożnie, bo jak kogoś trafisz - to bułeczką zabijesz. Ja ostatnio się
              naciełam, było późno, w domu ani kawałka pieczywa, więc kupiłam "gorące,
              świeże" bułeczki w TESCO. Dowiozłam do domu jakieś wysuszone, twarde jak kamień
              paskudztwa..
              • Gość: x Re: BUBEL spożywczy lub kuchenny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.05, 18:20
                podpisuję się : gorące pieczywko hipermarketowe
    • jarek_zielona_pietruszka Re: ZIEMNIAKI FIRMY BIAŁUTY ODMIANA"ASTER" 24.08.05, 00:52
      to przecież jest jedna wielka pomyłka. dzisiaj kupiłem, bo nie zdążyłem kupić na
      targu normalnych ludzkich ziemniaków t.z.n irga lub irys. tej odmiany aster to
      nawet chyba świnie nie ruszyłyby gdyby tydzień nic nie jadły. nie dość,że żółte
      to jeden surowy a drugi się rozpada. nie gotują się w całości tylko warstwowo.
      zewnętrzna powłoka odpada w trakcie gotowania na dno garnka tworząc gęstą papkę,
      a środek ziemniaka jest surowy. myślę,że niech jedzą sobię tę odmianę ci którzy
      ją wyhodowali. pozdrawiam
    • Gość: Pani_Momo Re: BUBEL spożywczy lub kuchenny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.05, 16:53

Sos 1000 wysp firmy Devely - straszne świństwo, sama sól i chemia, po pierwszym
      spróbowaniu wylądowało to w śmieciach
      • Gość: agaka Re: BUBEL spożywczy lub kuchenny IP: *.ghnet.pl 24.08.05, 22:15
        ja nie trawię wszystkich wyrobów Develey ... Obrzydliwe, łeee ... :(((
        Tak naprawdę to ciężko znaleźć jakieś normalne w smaku keczupy, musztardy itp.
        Nie będę pisać o Gorących Kubkach, kisielach i budyniach instant, mixach
        maślanych, wszelkich margarynach do smarowania (nie wiem tylko czego),
        parówkach wszelakich (obrzydliwe, nie jem wcale), makaronach z 4 jaj za 0,99
        albo i taniej oraz wiele, wiele innych wymienionych i nie produktów - bo to już
        standardowy i chyba już przez wszystkich znienawidzony syf.
        Zastanawia mnie tylko jedno: przecież ktoś to musi jednak jeść i kupować?!
        Teraz sztuką jest kupienie czegoś naprawdę dobrego, za rozsądną cenę. Bo albo
        cena sztucznie wygórowana i nie odpowiadająca jej jakość oraz "puste"
        marketingowe slogany albo ekstremalna taniocha i jakość pozostająca bez
        komentarza.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka