marghot 16.04.04, 12:07 chenie zajadać się będę w weekend musem, najlepiej lżejszym niż czekoladowy może cos owocowego lub jogurtowego? macie jakieś sprawdzone przepisy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hania55 Re: Przepisy na mus 16.04.04, 12:11 Najprostszy na przednówek - rozmrażasz jakieś owoce, np. truskawki, maliny albo jagody. Miksujesz. Dodajesz 1 banana (proporcje - 1 banan na paczkę owoców) i ew. cukier, albo odrobinę miodu. Gotowe. Aha, do musu z truskawek można dodać śmietankę kremową 36% i zmiksować razem. Odpowiedz Link Zgłoś
marghot Re: Przepisy na mus 16.04.04, 12:14 ja wiem, że wyprodukowanie musu to właściwie sprostanie zasadzie: free your mind :)) ale tak jakos na łatwiznę iść mi się zachciało ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marghe_72 Re: Przepisy na mus IP: *.aster.pl / *.aster.pl 16.04.04, 17:43 Jak chcesz to poszukam przepsu na cytrynowy i truskawkowy. Jesli chodzi o czekoladowy to polecam wariację z biała czekoaladą (+ np. maliny:) M. Odpowiedz Link Zgłoś