Dodaj do ulubionych

bułki fitness LIDL

IP: *.231.56.29.koba.pl 04.03.11, 15:22
Witajcie,
czy może zna ktoś przepis na bułki o nazwie "fitness", z ziarnami soi w środku, siemieniem lnianym..., które można kupić w Lidlu? Chętnie bym sama takie upiekła, ale niestety jestem początkująca kucharką i nie mam pojęcia co tam w nich jest. Z góry dziękuję za wszystkie życzliwe rady.
Obserwuj wątek
    • bene_gesserit Re: bułki fitness LIDL 04.03.11, 15:28
      Nie chce cie martwic, ale podejrzewam, ze na to nie ma przepisu. Tzn przepis wyglada mniej wiecej tak: wez tyle-i-tyle procent 'mieszanki piekarniczej fitness' i zmieszaj ja z takim-to-a-takim procentem wody.
    • linn_linn Re: bułki fitness LIDL 04.03.11, 15:32
      W galerii potraw na pewno znajdziesz takie bulki lub podobne, moze nawet lepsze: bez slowa fitness, ale tym lepiej.
      • Gość: uczennica Re: buĹ?ki fitness LIDL IP: *.plusgsm.pl 04.03.11, 17:05
        polecam chleb drwala z lidla. zawsze chleb mroze,bo jem maksymalnie 2kromki na dobe,a ten chleb wyjatkowo zjadlam caly w 2dni i mialam ochote na jeszcze nastepny.
        • Gość: iiii Re: bulki fitness LIDL IP: *.fbx.proxad.net 05.03.11, 05:09
          Gość portalu: uczennica napisał(a):

> polecam chleb drwala z lidla. zawsze chleb mroze,bo jem maksymalnie 2kromki na
          > dobe,a ten chleb wyjatkowo zjadlam caly w 2dni i mialam ochote na jeszcze naste
          > pny.

Ja bym nie polecała, ani chybi jakieś uzależniające świństwo musi tam być :P
    • wilowka Re: bułki fitness LIDL 04.03.11, 23:24
      W Lidlu są mieszanki chlebowe, typowo fitnesowych nie ma, ale z tych ciemnych mieszanek coś podobnego wychodzi.

A Lidlowe Fitnesski, to jedyne kupne bułki, które są smaczne i w ogóle zjadliwe na drugi czy nawet 3 dzień.Lubię je.
      • Gość: uczennica Re: buĹ?ki fitness LIDL IP: *.plusgsm.pl 05.03.11, 01:31
        ja mam ich kilkanascie w zamrazalniku. potem tylko wyjmuje,rozmrazam 10sekund w mikrofalowce i mam gotowe do jedzenia. oduczylam sie juz jedzenia bialych kajzerek.
      • Gość: austor spam? IP: *.fbx.proxad.net 05.03.11, 05:16
        Coś mi się widzi, że całość do wycięcia bo spam LiDLA:
        link1

link2
      • linn_linn Re: bułki fitness LIDL 05.03.11, 08:12
        To spiszcie liste skladnikow i znajdziemy jakis przepis / albo przerobimy zblizony /.
    • Gość: aszantka Re: bułki fitness LIDL IP: *.231.56.29.koba.pl 05.03.11, 14:04
      Dzięki za rady. Poszukam w GP i w necie. Ale popieram pomysł na stworzenie "własnego" przepisu. Jak macie sprawdzony przepis na podobne bułki albo jakiś link, to będę wdzięczna.

A do nieufnych - to nie jest lidlowy spam. Uczę się pieczenia pieczywa, póki co robię ciabattę i kupiłam mąkę orkiszową, z której jeszcze nic nie zrobiłam. A forum podczytuję z przerwami od dawna;p
      • linn_linn Re: bułki fitness LIDL 05.03.11, 16:45
        Wrzuc slowo bulki i podstawowe skladniki do googla dodajac slowo blog: bedziesz miala w zym wybierac. Jest zreszta kilka blogow piekarniczych: juz dawno bys znalazla ten przepis, gdybys sie postarala.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka