Gość: jaga88 IP: *.rev.km-net.pl 25.03.11, 14:10 Doradźcie mi gdzie w Tarnowie można kupić dobre wina w tarnowie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jacek1f w Tarnowie moze. 25.03.11, 15:04 ...gdzie w Tarnowie można kupić dobre wina w tarnowie... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ania_m66 Re: Wina w kartonie 25.03.11, 15:46 "dobre wina" i w "kartonie". w kartonie dostaniesz glownie zlewki pt. chateau migrene. Odpowiedz Link Zgłoś
ania_m66 zjadlo mi kawalek 25.03.11, 15:47 "dobre wina" i "w kartonie" wykluczaja sie wzajemnie. Odpowiedz Link Zgłoś
felinecaline Re: zjadlo mi kawalek 25.03.11, 17:12 Wykluczac to sie zapewne wykluczaja "dobre wina w kartonie w Tarnowie"jak i w Pucku, Bialogardzie, Chorzowie, Walbrzychu i gdziekolwiek indziej. Natomiast wielu jest producentow dobrych win sprzedajacych u siebiena zyczenie klienta wino w "kartonie". Wino jest normalne, karton standardowy chyba u wszystkich wytworcow tego samego rodzaju. Tak wiec mozna kupowac dobre wina w kartonie zamiast w butelce, ale nalezy czynic to "u zrodla", najlepiej po degustacji. Potem mozna trenowac nowy sport - butelkowanie w domu, jak czyni to bardzo wielu Francuzow. Zreszta kartony te nadaja sie do dlugotrwalego przechowywania zawartosci. Odpowiedz Link Zgłoś