Gość: giezik IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.05.04, 19:34 nabyłem cały pojemnik (polowy juz nie ma) :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ewa Re: roszponka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.04, 20:41 A co to takiego? nie znam, albo znam pod inną nazwą Odpowiedz Link Zgłoś
hania55 Re: roszponka 14.05.04, 09:30 Oj, roszponka dobra jest do różnych mieszanek sałatkowych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sz łatwa w hodowli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.04, 11:49 kiedys mowilo sie na to feldsalat rosnie jak nakrecone - roslina krotkiego dnia udaje sie jako poplon experymentalnie zostawilem na jesiemu ub.r. w gruncie (pisali ze mozna zostawiac na zime w ziemi jak pory) i swietnie przezimowala marketowe ceny roszponki i rukoli zachecaja mnie do ich uprawy opłaca sie bardziej niz siac konopie Cannabis Indica w szklarni a przy tym jest legalne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mania Re: łatwa w hodowli IP: *.mpips.gov.pl 14.05.04, 11:56 A gdzie można nabyć nasiona rukoli i roszponki? Odpowiedz Link Zgłoś
della.street Re: łatwa w hodowli 14.05.04, 14:07 Nasiona roszponki kupiłam w Carrefour, rukoli nigdzie nie mogłam znale?ć. Odpowiedz Link Zgłoś
funana Re: łatwa w hodowli 14.05.04, 14:11 Rukola w Castoramie, na stoisku ogrodniczym:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sz Re: łatwa w hodowli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.04, 14:59 rukole chyba najblizej w RFN'ie roszponka jest (byla) widziana w Castoramie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giezik Re: kurki z roszponką IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.05.04, 16:27 Po szalenczym tygodniu pracy, moze troche wiecej luzu bedzie i jako inauguracje wykonam dzis wieczor: Kurki w jajach na roszponce Autor (źródełko): MojaKuchnia Ilość porcji: 4 Kaloryczość 1 porcji: 550 kcal Składniki: jajo 8 szt. śmietana gęsta 150 g biały pieprz sól gałka muszkatołowa Odpowiedz Link Zgłoś