Dodaj do ulubionych

do Linn_Linn

IP: *.ss.shawcable.net 28.05.04, 18:15
Czytam dyskusje na temat kermidt na MM i wypowiedz A. (z 2004 17:16:02). W
moim przypadku tak nie jest, ze moge probowac dalej, bo po probie zalogowania
juz nie mam kolejnej mozliwosci nawet spojrzenia na Forum. Kiedy z Glownej
strony klikam na Forum - zamiast Forum ukazuje mi sie "biala kartka" z
napisem "Dostep zabroniony" - wiec (jak wspomnialam) nie mam szansy ani na
probe ponownego logowania ani nawet obejrzenia forum.
Wyraznie wiec nakladany jest ban na IP komputera, z ktorego sie probuje
logowac. Na szczescie mam zmienne IP a takze dostep do sporej ilosci
komputerow, wiec - jak dlugo nie probuje sie logowac, tak dlugo moge czytac
Forum...
Ale te tematy o pieczeniu chleba bardzo mnie intryguja i nieraz mam ochote
zapytac o to czy owo...
Obserwuj wątek
    • Gość: jagienka/terra Re: do Linn_Linn IP: *.ss.shawcable.net 28.05.04, 18:21
      Zapomnialam pozdrowic i milego dnia zyczyc :)
      A w ogole to my sie znamy jeszcze z innego Forum (SK) :) Szkoda, ze tamto
      miejsce praktycznie przestalo istniec.... Ale od tego czasu nie przywiazuje sie
      juz tak bardzo i "banicja" na MM nie jest dla mnie juz tak uciazliwa ;) jak
      rozstanie z SK.
      Tylko kontaktu z niektorymi bardzo fajnymi ludzmi zaluje....
    • anusiaczekm Re: do Linn_Linn 28.05.04, 20:44
      Jagienko, bardzo chciałabym wierzyć, że to wszystko jest dziwnym
      nieporozumieniem. Smutno mi jakoś się zrobiło...
      Pozdrawiam Cię serdecznie,
      Anusiaczek
      z Diabełkami oczywiście :)
      • Gość: jagienka/terra Re: do Linn_Linn IP: *.ss.shawcable.net 28.05.04, 22:21
        Dzieki,Anusiaczku :) Ja tez bym chciala w to wierzyc, ale... Dla mnie jest
        jasne, ze jesli po kazdej probie logowania na IP komputera nakladany jest ban
        Bo jak inaczej mozna interpretowac fakt, ze nawet nie tylko nie moge probowac
        ponownie, ale ze drzwi na forum zostaja dla mnie zatrzasniete i tylko moge
        ogladac kartke "Dostem zabroniony"? Taka ze mnie terrorystka zagrazajaca
        bezpieczenstwu, spokojowi i relaksie na MM!
        Pozdrawiam i moze jeszcze gdzies w necie sie spotkamy :)
        Ale czytac was i tak moge, bo jak wspomnialam, mam zmienne IP... :)
        Pozdrawiam najserdeczniej Ciebie i wszystkich sympatycznych ludzi na MM :)))))))

A przy okazji dziekuje Marcelinie :)
        • linn_linn Re: do Linn_Linn 29.05.04, 13:57
          O jakie spotkanie. SK wiele osob wspomina, jak widac.
          Nie bardzo wiem, o co chodzi z tymi logowaniami. A moze po prostu wyslij e-mail
          do Mniama, gdyz innym osobom trudno o to pytac / nie dosyc, ze nie znamy
          problemow, to moze niezrecznie byloby nam to wyjasnic /. Ty, Jagienko, jako
          osoba zainteresowana masz do tego prawo. Powinnas przeciez wiedziec co i jak.
          Wyjsciem bylaby nowa rejestracja / z innego komputera /, ale ja uwazam, ze to
          nie w porzadku.
          Ja naleze do osob, ktore uwazaja, ze forum powinno czytac jak najwiecej osob,
          ale takze uczestniczyc w nim czynnie. Tak jest lepiej dla wszystkich.
          Mimo wszystko mam nadzieje, ze da sie to jakos wyjasnic i - co najwazniejsze -
          zaradzic.

• Gość: jagienka/terra Re: do Linn_Linn IP: *.ss.shawcable.net 29.05.04, 23:00
            Linn :) Nie chce pisac do panow na MM, bo nie bede sie dobijac do drzwi, ktore
            mi sie przed nostem zatrzaskuje. A zatrzaskuje sie dlatego, ze na forum przed
            reorganizacja pozwolilam sobie (bardzo uprzejmnie zreszta) wyrazic moja opinie
            i na temat przepisow nadeslanych i na temat nowych zasad ksiag forumowiczow....
            No i widocznie stalam sie niewygodna...
            A kermidt dosc mocno oburzyla sie na potraktowanie swojej ksiegi, no i widze,
            ze tez ma klopoty.... Ze Bahusa nie wspomne....
            Choc czasami chcialoby sie zagadac o pieczeniu chlebka czy na inne tematy :)

Upadek SK, ktore bylo dla mnie moim ulubionym miejscem w Necie, nauczyl mnie
            jednego - nie przywiazywac sie...
            Mysle, ze miejsca w necie jest sporo i zawsze gdzies mozna przycupnac w kaciku
            a nawet pogadac o czyms interesujacym. I tez spotkac milych ludzi, a czasem
            nawet dawnych znajomych :)
            SK wlasciwie jeszcze istnieje, ale trafic tam teraz nie latwo i jedynie pare
            osob odzywa sie i to nie zawsze regularnie.
            Ja ostatnio przechodze przez pieklo remontu lazienki i wlasnie pozbylam sie
            najstraszliwszego kretacza i partacza i jestem szczesliwa, mimo ze wszystko
            wraca niemalze do punktu wyjscia.... Ale to bylo ponad moje nerwy, wiec troche
            wiecej teraz czasu i spokoju bede miala, zeby sie wokol porozgladac.
            A MM chociaz czytac bede i bede wiedziec, co sie u was dzieje :) :) :)
            Pozdrawiam Cie pieknie :). Jaka tam teraz podoga w slonecznej Italii? U nas
            zimno i deszczowo. W ogrodku jeszcze nic nie zrobione, bo ani pogoda nie
            sprzyja, ani nie mialam glowy do niczego w ostatnich dniach...
            Milego weekendu zycze Tobie i wszystkim czytajacym :)

• linn_linn Re: do Linn_Linn 30.05.04, 09:56
              U mnie dzisiaj dosc szaro. Wczoraj slyszalam w TV narzekania na pogode, zimna
              wode w morzu. Maj w tym roku byl naprawde nietypowy i wiele osob spedzajacyh
              urlop we Wloszech moglo byc zawiedzionych / inna sprawa, ze Wlochy sa dlugie i
              pogoda zmienna, wiec czasem troche slonca mozna bylo zlapac /.
              Co do Mniama, sama wiesz, ze trudno bylo sledzic wszystkie dyskusje o zmianach.
              Ja w kazdym razie nie widzialam zadnych wypowiedzi wykraczajacych poza granice
              przyzwoitosci. Wlasnie dlatego dziwi mnie bral niektorych osob / Bahus akurat
              sam wyjasnil /.
              Pozdrowienia.
              W necie i tak sie spotkamy.
              • jagienka.terra Re: do Linn_Linn 30.05.04, 16:53
                Na MM z pewnoscia w zadnej mojej wypowiedzi nie mozna dopatrzec sie
                przekraczania granic przyzwoitosci.
                A Bahusowy watek szybko zdjeto....
                Kermidt nadal sie nie odzywa....
                Ciekawe kto jeszcze...
                Niewazne zreszta - ja i tak duzo czasu na pisanie nie mam, wiec czytanie w
                duzym stopniu mi wystarcza....

A o do innych spraw, to na szczescie juz prawie czerwiec. Moze przyniesie
                lepsza pogode? Mam nadzieje :))Na szczescie juz prawie czerwiec. Moze
                przyniesie lepsza pogode? Mam nadzieje :)))

Przeszlam ostatnio przez upiorny remont - tzn remont nadal mam ale pozbylam sie
                fachowca, a raczej kretacza i partacza (zeby byl tak dobrym fachowcem jak jest
                kretaczem, to mialabym najlepszego fachowca na tej polkuli)...
                Lazienka rozbabrana, ale tera to juz moze byc tylko lepiej! :)))))))

Weekend wiec witam w przyjemnym nastroji, mimo ze za oknem nie ciekawie :)))

Przyjemnego weekendu dla ciebie tez :))) Dzieki za konwersacje i do zobaczenia
                gdzies w necie :)))

• Gość: marinik Re: do Linn_Linn IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.04, 09:26
                  KUKU :))))
                  Jak milo spotkac znajomych.
                  Pozdrawiam.
                  • linn_linn Re: do Linn_Linn 31.05.04, 09:30
                    Milo. Wirtualne szlaki sa miel takze z tego wzgledu.
    • Gość: Renata Re: do Linn_Linn IP: 192.39.188.* 31.05.04, 10:17
      Ja też wszystkich serdecznie pozdrawiam!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka