Dodaj do ulubionych

Jaki to program kulinarny?

21.12.11, 18:43
Szukałam aktualnego wątku ogólnie o programach kulinarnych, ale są tematyczne, więc pozwoliłam sobie założyć osobny.
Przypomniał mi się Kulebiak oglądany kiedyś w programie kulinarnym na TVP 1. Przepisu nie mam i niestety nie pamiętam nazwy programu. Studio ty było coś na wzór starej chaty, dość ciemny wystrój. Opowiadał gruby, wąsaty pan, a gotował milczący kucharz. Dania przeważnie były tradycyjne. Widzę to przed oczyma, a tytuł gdzieś mi zaginął...
Obserwuj wątek
    • kosmopolitesiorbut Re: Jaki to program kulinarny? 21.12.11, 19:09
      "Smaki polskie" - ten pan to dr Grzegorz Russak a przepisów na kulebiaki multum i nie różnią się od siebie zbytnio. No - może nadzieniem.
      • pluskotka Re: Jaki to program kulinarny? 21.12.11, 19:18
        Dzięki, to ten pan. :) Takie miałam wrażenie, że to dr albo prof. Czyli dobrze mi się kojarzyło. :)
        • Gość: GMK Re: Jaki to program kulinarny? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.11, 12:30
          Odcinki tego programu powtarzane są czasami w TVP Polonia. Ale chyba trzeba trafić, bo nie pamiętam by miały ciągle ten sam czas emisji. Ja z tego programu nauczyłam się piec pyszną kaczkę luzowaną.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka