Gość: tera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.04, 11:56 osżywiać się beztłuszczowo i bezcholesterolowo spełni oczekiwania. jak sądzicie? A może powinnam kupić inne naczynie? Dzięki za info Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aka10 Re: patelnia zeptera - czy dla osoby, która zaczę 09.06.04, 16:30 Uzywam od lat i jestem bardzo zadowolona.Jesli mimo wszystko do czegos potrzebna by byla np.oliwa,to mozesz kupic w spray'u,wtedy bardzo malo potrzeba.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
eximia Re: patelnia zeptera - czy dla osoby, która zaczę 09.06.04, 19:11 Patelnia i wszystkie naczynia zeptera sprawdzają sie super szczególnie na płycie ceramicznej. Bardzo oszczędnie gotuje się. Ja ze swoich naczyń jestem b. zadowolona i nie zamieniłabym na żadne inne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agafika Re: patelnia zeptera - czy dla osoby, która zaczę IP: *.idea.pl 09.06.04, 17:43 patelnia tak, ale to nie jest patelnia tradycyjna, napewno potrawy w panierce lepiej smażą się na zwykłej patelni. Jesli masz na mysli okragłą patelnie to swietnim uzupełnieniem jest garnek-sitko (taki z dziurawym dnem) mozna przyrządzać mieso i gotować ziemniaki i warzywa na parze jednocześnie. Odpowiedz Link Zgłoś
ktys Re: patelnia zeptera - czy dla osoby, która zaczę 09.06.04, 18:49 witaj. Właśnie zakupiłam niedawno. Możno smażyć wszystkie mięsa bez tłuszczu a to co w panierce na tłuszczu. Myślę że to jest dobry zakup. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marsylka Re: patelnia zeptera - czy dla osoby, która zaczę IP: *.ppp.tiscali.fr 09.06.04, 19:50 Patelnia sama z siebie ani tluszczu, ani cholesterolu nie zawiera, zalezy teraz co na nia polozyc:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marsylka A serio... IP: *.ppp.tiscali.fr 09.06.04, 19:53 jeszcze "zdrowsze" jest gotowanie na parze. Na razie mam taki trojpoziomowy durszlako-gar zakupiony u Chinczyka, calkiem niezle sie spisuje. Pozdrawiam i przepraszam za wisielczy humor:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tera Re: A serio... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.04, 22:21 Tylko jak dobrze widzę, to ten gar zakupiłaś u chińczyka w Marsyli. A u nas? Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tera Re: patelnia zeptera - czy dla osoby, która zaczę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.04, 22:23 Wszystkim serdecznie dziękuję. Wasze posty rozjaśniły mi problem. Decyzja - kupuję gary Zeptera. Pzdr. i jeszcze raz dzięki. tera Odpowiedz Link Zgłoś