lahliq 14.07.04, 11:20 ... jako przystawka na zimno. Z czym oprócz sosów jogurtowych, czosnkowych? Próbowałam z sosem winegret na bazie octu balsamicznego, ale nie był to udany eksperyment. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aariel Re: Paluszki krabowe 14.07.04, 12:11 lahliq napisała: > ... jako przystawka na zimno. Z czym oprócz sosów jogurtowych, czosnkowych? > Próbowałam z sosem winegret na bazie octu balsamicznego, ale nie był to udany > eksperyment. A ja wlasnie jadam z octem balsamicznym i oliwa, z parmezanem i swieza zielona pietruszka. Pycha. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwu Re: Paluszki krabowe IP: *.easycomm.pl / 212.191.169.* 14.07.04, 12:18 A ja robie sałatkę z paluszków krabowych i jajek, mieszam to z majonezem, do tego dużo koperku i gotowe. Odpowiedz Link Zgłoś
lahliq Re: Paluszki krabowe 14.07.04, 12:50 aariel napisała: > > A ja wlasnie jadam z octem balsamicznym i oliwa, z parmezanem i swieza zielona > pietruszka. Pycha. > Może popełniłam błąd bo dałam odrobine miodu do sosu. Poza tym nie było tam pietruszki a pewnie w niej tkwi tajemnica. ;) Spróbuję raz jeszcze w takim razie... Odpowiedz Link Zgłoś
aariel Re: Paluszki krabowe 14.07.04, 13:09 lahliq napisała: > aariel napisała: > > > > > A ja wlasnie jadam z octem balsamicznym i oliwa, z parmezanem i swieza > zielona > > pietruszka. Pycha. > > > Może popełniłam błąd bo dałam odrobine miodu do sosu. Poza tym nie było tam > pietruszki a pewnie w niej tkwi tajemnica. ;) Spróbuję raz jeszcze w takim > razie... Ja dodaje tylko soli, octu balsamicznego i oliwy. Ale wszytskiego w malych ilosciach, zeby nie plywalo w tym. Odpowiedz Link Zgłoś
nobullshit Re: Paluszki krabowe 14.07.04, 13:04 Jadłam genialną sałatkę z paluszków krabowych z makaronem (np. farfalle), ale właśnie - nie jestem w stanie odtworzyć sosu. :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ilona Re: Paluszki krabowe IP: *.mmj.pl / 217.153.84.* 14.07.04, 18:05 Ja robię paluszkikrabowe z makranem sojowym , dodaję majonez , sól i bazylię zieloną ( w zastepstwie moze być pietruszka . palce lizac Odpowiedz Link Zgłoś
clued_up Re: Paluszki krabowe 15.07.04, 19:34 Polecam z selerem naciowym, jajkiem i kukurydzą + majonez. Tego właściwie się nie przyprawia, ew. szczypta soli, dla uzależnionych. Odpowiedz Link Zgłoś