Dodaj do ulubionych

pytanie o schab w skarpecie

IP: *.agh.edu.pl 26.03.13, 15:28
witajcie, pytanie do tych, którzy ten eksperyment mają za sobą :)
czy schab, już po odlaniu soków, zawinięty, wydziela intensywny zapach? albo w ogóle zapach?
pytam dlatego, bo moją jedyną możliwością jest powiesić go sobie nad łóżkiem :). poza tym mam współlokatorkę, która nie je mięsa, o ile widok dyndającego schabu mogłaby przełknąć to obawiam się, że zapachu już by nie "zniesła".
Obserwuj wątek
    • kk345 Re: pytanie o schab w skarpecie 26.03.13, 16:27
      Nie pachnie jakos intensywnie, ale zapach jednak jest- skoro dziewczyna nie je miesa, to zapach moze jej przeszkadzać
      • Gość: sara441 Re: pytanie o schab w skarpecie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.13, 18:25
        Zapach mają tylko zioła i to 1-2 dni, mięso zasycha, nie pachnie, spokojnie powieś nad łóżkiem :)
        • kk345 Re: pytanie o schab w skarpecie 26.03.13, 19:21
          Moj wisiał w spizarni i jak najbardziej pachnial, smakowicie, owszem, jak kiełbaska, ale wegetariance teoretycznie ten zapach może nie odpowiadać.
    • Gość: beata_ Re: pytanie o schab w skarpecie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.13, 20:07
      Pierwsze, co mi przyszło do głowy, to uwaga, że wszystko zależy od stopnia "zużycia" skarpety.
      Sorry :D
    • Gość: anna Re: pytanie o schab w skarpecie IP: 89.174.116.* 26.03.13, 22:04
      Zniesła by ale jajo :-)
    • Gość: Nobullshit Re: pytanie o schab w skarpecie IP: *.warszawa.vectranet.pl 27.03.13, 11:08
      Po prostu zapytaj współlokatorkę, co ona na to. Tolerancja powinna działać w obie strony.
      No chyba że dziewczyna faktycznie i fizycznie miałaby odruchy wymiotne.
    • shachar Re: pytanie o schab w skarpecie 27.03.13, 13:05
      Moja skarpeta wisi, wyczuwalny jest tylko delikatny zapach jałowca.
    • Gość: klik Nawet nie wiesz o czym piszesz ignorancie. IP: *.gdynia.mm.pl 12.02.15, 15:06
      Bo gdybyś zrobił schab z tego przepisu chociaż raz wiedziałbyś coś na temat jak i czym pachnie, jak się zachowują z biegiem czasu przyprawy użyte w przepisie itp.
      • squirk Re: Nawet nie wiesz o czym piszesz ignorancie. 12.02.15, 15:10
        Gdyby przepis był wartościowy a strona dobra nie byłoby spamowania.
        :-)
    • saqigar Re: pytanie o schab w skarpecie 12.02.15, 16:48
      To jest pytanie na inne forum - w przestrzeni wspoldzielonej o przeznaczeniu wypoczynkowym nie wiesza sie takich rzeczy.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka