giezik 03.09.04, 09:48 zaslyszane dzis w Trojce (jednym uchem) prowadzacy zacytowal "dzieki nowej rewelacyjnej przyprawie, od teraz wszystie Towje potrawy bedą smakowały tak samo" Mozna i tak Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
brunosch Re: haslo reklamowe 03.09.04, 10:12 Nie dość, że szczere, to w dodatku odkrywcze - wyobrażasz sobie, jak pomocne może być w kuchni to, że ryba, kura, grzyb i wołek bez względu na to jak się robi, smakują tak samo? Odpowiedz Link Zgłoś
giezik odbiegajac od tematu ...czy chodzilo o 03.09.04, 10:14 wołka zbożowego? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
brunosch Re: odbiegajac od tematu ...czy chodzilo o 03.09.04, 10:17 a jaka różnica, skoro wszystko ma smakować tak samo? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
dziuunia Re: haslo reklamowe 03.09.04, 10:16 No właśnie,solidna firma.Daje nam pewność i poczucie bezpieczeństwa,wiemy czego się spodziewać,żadnych niespodzianek.Stałość,stabilizacja,komfort. Buahahahahaha;DDD Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: haslo reklamowe 03.09.04, 10:26 to jest chyba przejaw jakiejś szerszej tendencji ostatnio zauważyłam zachęcającą reklamę zakładu fryzjerskiego 'tniemy wszystkich równo' yyy Odpowiedz Link Zgłoś
giezik Re: haslo reklamowe 03.09.04, 10:33 niegdys byla taka anegdota o wynalazcy, ktory stworzyl maszyne do golenia. Na pytanie, ze przeciez kazdy ma inny ksztal twarzy odpowiedział: - tylko za pierwszym razem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RED a ja widziałam onegdaj w Wysokich Obcasach IP: 193.0.117.* 03.09.04, 10:37 reklamę antyperspiranta zachwalanego mniej więcej tak "Jedno użycie wystarczy na 7 dni". :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siostra heli Re: a ja widziałam onegdaj w Wysokich Obcasach IP: 157.25.138.* 03.09.04, 11:01 To prowadzacy zacytowal dowcip z Wyborczej, to nie byla powazna reklama. Ale pasuje jak ulal do Vegety. Odpowiedz Link Zgłoś