ampolion 01.10.04, 16:22 Czy ktoś tutaj jest zarejestrowany w tym portalu kulinarnym? Czy ma ktoś tam swoje zdjęcie? Jak się je wyszukuje? Swoje wstawiłem i innych chciałbym zobaczyć. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Nobullshit Re: Wielkie Żarcie IP: *.spray.net.pl / *.spray.net.pl 01.10.04, 18:21 Można by zrobić tak, jak zrobiliśmy z logo - albo jak dziewczyny zrobiły ze zdjęciami wypieków - umieścić je na jakiejś stronie, w jakimś albumie. Ale nie uciekajcie, drodzy forumowicze, na inne fora :( Odpowiedz Link Zgłoś
mysiulek08 wlasnie 01.10.04, 19:47 o tym samym myslalam:) Na teraz nie wiem jak moze byc ze strona ( kwestia pojemnosci, tranferu, cos tam ) ale mozna zalozyc bloga jak w przypadku chleba i tam dodawac zdjecia i nasze i naszych wyczynow:) Mozna tez pisac teksty, np w przypadku tych co poza ojczyzna dotyczace krajowych kuchni, ich spostrzezenia, uwagi, wrazenia z poznawania nowych smakow, praktyczne porady itp. Tytul bloga: Smakosze to My! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ampolion Re: Wielkie Żarcie IP: *.proxy.aol.com 01.10.04, 19:51 Pomnażanie to nie ucieczka. Jeżeli to przyciąganie tamtych. Odpowiedz Link Zgłoś
mysiulek08 Smakosze to My! 01.10.04, 20:19 Zalozylam i jak przystalo na pioniera zamiescilam swoja fotke, oczywiscie przy stole, zajadajac pod kasztanem o ile pamietam sniadanko w ktoras grudniowo- styczniowa niedziele Odpowiedz Link Zgłoś
mysiulek08 a oto link 01.10.04, 20:21 smakosze.blox.pl ******************************* zapraszam na koniec swiata: www.polcom.cl/patagonia www.polcom.cl/zloto Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nobullshit Re: a oto link IP: *.spray.net.pl / *.spray.net.pl 02.10.04, 00:48 Zdjęcie super i gratulacje za odwagę. Irytująco apetyczną "zawartość" stołu pozostawię bez komentarza... :) Ja poprzestanę chyba na zamieszczeniu zdjęć kota - kiedy / jeśli wreszcie blog założę, bo przeraża mnie wszystko, co komputerowe. :) Odpowiedz Link Zgłoś
mysiulek08 Re: a oto link 02.10.04, 01:11 Toz ja wlasnie po to zalozylam bloga, by zamieszczac Nasze zdjecia! Jesli masz ochote by Ciebie kot reprezentowal a on ma wiecej odwagi no i oczywista zalicza sie do grona smakoszy, prosze bardzo, podeslij zdjecie Jego Kociej Wysokosci na moja skrzynke gazetowa. A tak w ogole to za chwile zaloze nowy watek by spopularyzowac idee wsrod kuchennej spolecznosci. ******************************* zapraszam na koniec swiata: www.polcom.cl/patagonia www.polcom.cl/zloto Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nobullshit Re: a oto link IP: *.spray.net.pl / *.spray.net.pl 02.10.04, 01:20 Myślałam, że nas namawiasz do indywidualnego zakładania blogów, bo nie sądziłam, że będzie Ci się chciało takie manewry w czynie społecznym robić (i tak należy Ci się order z dowolnie wybranego warzywa za "obsługę" logo). Kota zaraz wyekspediuję, co do siebie, to się zastanowię :) Dzięki! Odpowiedz Link Zgłoś
mysiulek08 Re: a oto link 02.10.04, 01:29 Jak to w czynie spolecznym? To obiecanej nalewki na zubrowce nie bedzie? Toz nie dopuszcze by dizajner sam wychleptal;)). Co do siebie sie zastanow, ale innych paganiaj, narod jakis taki niesmialy sie zrobil:) ******************************* zapraszam na koniec swiata: www.polcom.cl/patagonia www.polcom.cl/zloto Odpowiedz Link Zgłoś
nobullshit Re: a oto link 02.10.04, 01:35 mysiulek08 napisała: > Jak to w czynie spolecznym? To obiecanej nalewki na zubrowce nie bedzie? Niektórzy to mają dobrą pamięć!!! Zdjęcia poszły, to może i dojdą, a ja - te sześć godzin różnicy - idę spać. Dobranoc :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pichciarz Re: a oto link IP: *.proxy.aol.com 02.10.04, 02:31 Wstawiać? Gdzie? Klikam po tym blogu i ciąglem w lesie pod drzewami! Odpowiedz Link Zgłoś
mysiulek08 Re: a oto link 02.10.04, 02:49 Pichciarzu, slij fotke z komentarzem do mnie na gazetowe konto i wtedy zawiesze. ******************************* zapraszam na koniec swiata: www.polcom.cl/patagonia www.polcom.cl/zloto Odpowiedz Link Zgłoś
segovia Re: Wielkie Żarcie 02.10.04, 09:45 Ja jestem zarejestrowana, ale zdjęcia nie mam. Bardzo fajna jest ta strona, korzystałam już z wielu przepisów i zwykle wychodziło coś pysznego :) Odpowiedz Link Zgłoś